Salamurile crud-uscate sunt slabiciunea mea inca de cand eram mica. Cred ca aveam undeva la 6 ani cand am inceput o noua traditie in familia […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Toate informatiile care nu tin de retete culinare dar pe care eu le consider utile si imi doresc sa le impartasesc cu voi.
Salamurile crud-uscate sunt slabiciunea mea inca de cand eram mica. Cred ca aveam undeva la 6 ani cand am inceput o noua traditie in familia […]
Poate titlul acestui articol vi s-a parut usor ciudat…”Pay with blood”?!?! Da, PAY WITH BLOOD! De ce? Pentru ca e una dintre cele mai onororabile […]
Nu am fost niciodata genul care sa creada povestile de genul “daca nu ai facut x lucru e ca si cum nu ai fost in […]
Cine ma cunoaste, stie ca sunt foarte mare fan Sighisoara. Am fost acolo de nenumarate ori sim erg de fiecare data cu placere. Si nu […]
DE CE RAVIOLI MIC = O BUCATARIE DE 1000 DE EURO? Foarte simplu! Pentru ca votand filmuletul lui Dexter, in care gateste cel mai mic […]
Cand eram noi mici, din pacate, nu se punea un accent deosebit pe igiena orala. Sigur, parintii ne spuneau sa ne spalam pe dinti in […]
Anul acesta am ales sa petrecem 1 mai altfel. Am renuntat la gratarul clasic cu prietenii, cel cu mici si firgarui si inca o tura […]
In ultimii ani, de cand Luca mi-a umplut viata, am inteles in sfarsit cat de greu e sa le impaci pe toate. Cat de greu […]
Cand Oana de la Savori Urbane m-a invitat sa particip in proiectul The Food Connection, am spus DA! fara sa stau pe ganduri! De ce? […]
Dragii si dragele mele, voi cei care ma cititi de ani buni, dar si voi, cei care acum ma descoperiti, stiti sau veti afla despre […]