Excursie la Cetatea Alba Iulia

cetatea alba iulia

Cine ma cunoaste, stie ca sunt foarte mare fan Sighisoara. Am fost acolo de nenumarate ori sim erg de fiecare data cu placere. Si nu am de cand sa imi schimb preferintele, dar nu pot sa nu va povestesc despre Aventura noastra din weekendul trecut, sambata mai exact, cand am vizitat pentru prima data Cetatea Alba Carolina – Cetatea Alba Iulia adica. De ce sambata? Pentru ca in fiecare sambata se face schimbul garzii, la ora 12:00 fix si nu vroiam nicicum sa ratam asta, am stiut ca va fi un moment absolut deosebit pentru Luca si asa a fost, piciul a fost impresionat maxim!

cetatea alba iulia

Cetatea Alba Carolina este, sincer, un exemplu de urmat pentru toata Romania! Modul in care a fost restaurata si pusa in valoare este absolut impresionant! Fiecare coltisor arata impecabil, peste tot sunt informatii si, spre deosebire de alte locuri istrorice din Romania, totul este explicat astfel incat sa intelegi, ca tot omul, la ce te uiti! Nu am sa intru in detalii si nici nu vreau sa fac din acest articol unul istoric, asa ca va invit sa cititi mai multe despre Cetatea Alba Iulia intr-un articol foarte fain – AICI.

Insa am vrut sa va luam cu noi in road trip-ul nostru, asa ca am facut primul VLOG din istoria mea de gospodina si daca va place, vor mai urma si altele in care sa va aratam ce fac eu zi de zi, cum ne distram in weekenduri, pe unde iesim cu Luca si in principiu…cam ce face Teo cand nu gateste 🙂 Apasati cu incredere PLAY 🙂

Cam atat pentru azi, dar musai musai de vizitat Cetatea Alba Iulia, va rog sa imi scrieti in comentarii daca ati fost, daca v-a placut si mai ales daca v-am ajutat sa va hotarati sa mergeti 🙂 Va pup si va las cu niste poze faine de tot de la Cetatea Alba Carolina.

cetatea alba iulia

cetatea alba iulia

cetatea alba iulia

cetatea alba iulia

cetatea alba iulia

cetatea alba iulia

cetatea alba iulia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.