Pay with blood – Untold Festival

untold festival pay with blood

Poate titlul acestui articol vi s-a parut usor ciudat…”Pay with blood”?!?! Da, PAY WITH BLOOD! De ce? Pentru ca e una dintre cele mai onororabile initiative si e unul dintre motivele in plus pentru care iubesc Untold Festival – primul festival la care biletul se plateste donand sange!

Pay with blood este o campanie care incurajeaza donarea de sange in Romania (un lucru pe care toti ar trebui sa il facem mai des), organizata de UNTOLD Festival, in parteneriat cu Institutul Național de Transfuzie Sanguina (INTS) si cu sprijinul McCann Bucuresti.

CUM FUNCTIONEAZA?

  1. Cei care doneaza sange in centrele regionale si judetene in perioada 14 – 24 iulie 2015, vor avea reducere la Abonamentele Untold. Trebuie doar sa intre pe www.untoldfestival.com si sa completeze formularul de donator AICI.
  2. Cei care vor dona sange la caravana mobila din Bucuresti – 17-19 iulie, Parcul Herastrau sau in Cluj – 20-21 iulie, Centrul de Transfuzie Sangvina din Cluj-Napoca, vor primi PE LOC bilete la festival.

untold festival pay with blood

Suntem Capitala Europeana a Tineretului in 2015 si ne dorim sa fim Capitala Culturala Europeana in 2021, iar acesta este un gest demn de o astfel de capitala si cel mai important este ca el sa se intample la nivel national. In momentul de fata, Romania este pe penultimul loc in Europa la numarul de donatori activi de sange, si de obicei donam numai cand are nevoie o persoana apropiata, conform datelor Institutului National de Transfuzie Sanguina. HAI SA SCHIMBAM ASTA!!!

Proud blood donors: Radio Zu, Zu TV, HaHaHa Production și Cluj2015 – Capitala Europeană a Tineretului. HAI SA NE ALATURAM LOR!!!

                                        

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.