Merg la Untold Festival 2015

untorld-festival

In ultimii ani, de cand Luca mi-a umplut viata, am inteles in sfarsit cat de greu e sa le impaci pe toate. Cat de greu e sa fii mamica dar si gospodina, blogger, prezentator tv, prietena, iubita si…TEO. Da, e greu cand ziua ta incepe la 6:30 si se termina la 23:00 sa te imparti intre toate, sa le faci pe toate cat poti tu de bine si, in toata nebunia sa nu uiti sa fii TU. Sa nu uiti sa iti iei si timp pentru tine. Sa nu uiti ca, pentru a fi o mama buna, pentru a presta frumos la job cand ti se spune “intri LIVE in 5” sau sa gatesti cu placere si drag pentru blog, trebuie, in primul si in primul rand sa fii TU fericita si linistita. Sa ai timp pentru tine, pentru lucrurile care te bucura si, chiar daca ai 30 de ani si o lista luuuuunga de responsabilitati zi de zi, sa nu uiti sa fii tanar si sa te bucuri de tot ce se intampla in jurul tau.

Una dintre cele mai mari bucurii ale mele, lucrul care m-a tinut pe linia de plutire oricat de greu ar fi fost momentul, lucrul care ma face fericita este muzica. Si festivalurile. Pentru ca, pentru 3-4-5 zile cat tine un festival de muzica, ma simt TEO in sfarsit. Chiar daca Teo e si mama lui Luca, si gospo de la Teo’s Kitchen si prezentatoarea de la TV. Teo are voie sa se simta om, inainte de toate si, pentru cateva zile sa se rupa de tot! Si asta am de gand sa fac si in perioada 30 iulie – 2 august 2015, cand la Cluj, in cadrul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului va fi unul dintre cele mai asteptate evenimente – UNTOLD FESTIVAL organizat de Federatia SHARE Cluj-Napoca in parteneriat cu organizatia Student Plus. 4 zile de fericire pura! 🙂

UNTOLD FESTIVAL

DE CE E ASA SPECIAL UNTOLD FESTIVAL?

ARTISTII! In primul rand pentru ca vin o gramada de artisti, unii pe care pe care nu i-am mai avut in Romania – ARMIN van BUREEN, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik, Avicii, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC.

TOTUL despre UNTOLD FESTIVAL 2015 puteti citi AICI 🙂

SCENELE! Nu este o singura scena, nu! Intregul Cluj se va transforma intr-o scena imensa! Cu decoratiuni tematice, cu personaje ca Balaurul cu Trei Capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosanzeana, Imparatul Rosu, Praslea cel Voinic, Muma Padurii care transforma Clujul meu drag intr-o poveste cu multe zone cu nume de poveste:

• Zona River va avea trei scene – cea principala, la Cluj Arena + doua scene secundare, in interiorul si exteriorul Salii Polivalente. Aici, nu doar ascultam muzica buna, dar si mancam foarte bine, pentru ca, pe toata perioada festivalului se vor pregati mancaruri din bucataria international.

•Zona The Forrest – in Parcul Central cu doua scene, targ de produse urbane si zona de chill out.

•Zona The Citadel – scena din Piata Unirii – organizata ca un castel.

•Zona The Pool – organizata intr-un strand, cu petreceri la piscine.

•Zona The Mountain – zona de camping si parcare pentru vehicule mari – unde veti gasi magazine non-stop, zina de food court, terase. (Accesunl in camping – 49 lei/persoana, parcarea – 39 lei/ masina). Nu va faceti griji pentru transport, pentru ca voi fi puse la dispozitie mijloace de transport in cmoun.

RETRO PARTY – pentru ca Untold Festival se adreseaza tuturor, de orice varsta, avem si un mare retro party anii ’80-‘90, pe una din cele 10 scene ale festivalului, unde vor canta BONEY M, CULTURE BEAT si MR. PRESIDENT. Coco Jambooooooo! 🙂

Astea fiind spuse, sa stiti ca eu voi fi acolo si am si suprize pentru voi, gospodinele si gospodinii mei, sper sa ne intalnim si sa ne bucuram impreuna de tot 🙂 Va tin la curent cu tot ce se mai intampla la Untold Festival, da? Pana una alta, va puteti cumpara biletele de AICI 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.