Brownie

Brownie – reteta simpla, de baza, pentru unul dintre cele mai deliciose deserturi care exista, in special pentru iubitorii de ciocolata. Aceasta este o reteta pe care trebuie sa o notati in caietul vostru. Desi, la cat este de simpla, o sa o retineti foarte usor!

brownie teoskitchen

De ce spun ca este o reteta de baza? Pentru ca pornind de la reteta de azi putem pregati mereu si mereu alta varianta. De exemplu, putem adauga in compozitie ciocolata alba maruntita din cutit pentru o brownie marmorata. Ne plac nucile sau alunele? Le adaugam peste brownie inainte de coacere. Untul de arahide este preferatul nostru? Foarte bine! Cateva lingurita puse pe deasupra transforma prajitura noastra intr-un adevarat deliciu. La fel de bine putem adauga fructele preferate. Exact cum spuneam mai sus, mereu si mereu alta brownie. Pe cuvant de gospo-diva!

brownie teoskitchen

Toate ingredientele necesare pentru reteta de BRONWNIES va asteapta in magazinele LIDL. Pentru sim ai multa inspiratie, va asteptam in Bucataria LIDL! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

Rulouri cu dovleac si scortisoara

Tort de mere cu rozmarin

Chec de post

Rulada 5×5 cu gem

Prajitura cu peltea de gutui

brownie teoskitchen

Ingrediente pentru 12-14 bucati de Brownie

  • 250g ciocolata Fin Carre (amaruie)
  • 125g unt Pilos moale, la temperatura camerei
  • 200g zahar brun Belbake
  • 2 oua
  • o lingurita esenta de vanilie Belbake
  • 50g cacao Belbake
  • 70g faina Belbake
  • ½ lingurita sare

brownie teoskitchen

Incingem cuptorul la 160 grade si ungem o tava cu putin unt sau spray non-stick. Dimensiune tava 20×20 sau 10×30, dar la fel de bine se poate coace brownie si intr-o tava rotunda cu diametrul de 18cm.

Mixam untul cu zaharul si vanilia cateva minute, apoi adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Omogenizam compozitia.

Adaugam faina, cacaua, sarea si amestecam cat sa fie incorporate. Topim ciocolata la baie de aburi, apoi o turnam in compozitie si amestecam pana la omogenizare.

Punem compozitia in tava pregatita si coacem brownie 30-35 de minute. Dupa coacere, lasam prajitura sa se racoreasca, apoi o putem portiona si savura dupa pofta inimii.

brownie teoskitchen

Aceasta a fost reteta noastra de azi, o Brownie de vis care va v-a aduce fericire! INCEARCA SI RETETA DE NEGRESA DE POST CU DULCEATA! (click pe titlu pentru a accesa reteta).

brownie teoskitchen

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.