Activitati pentru copii cu HP+

Au trecut deja cateva luni de cand folosim abonamentul de cerneala HP Instant Ink, iar luna trecuta, cand am schimbat imprimanta, am optat pentru sistemul de imprimare inteligenta HP+. Suntem extrem de multumiti!

hp instant ink

Noi folosim imprimanta atat pentru Teo’s Kitchen si tot ce tine de activitatea de free lancing si antreprenoriat, dar si in viata de familie. Luca este foarte pasionat de lectura si foarte multe din cartile sale sunt in format pdf. Il oboseste sa citeasca in format digital, asa ca prefera sa le imprimam. La fel si desenele sale manga, care ii tapeteaza camera.

hp instant ink

In ceea ce o priveste pe Luna, este un copilas foarte perspicace si adora sa invete lucruri noi. Astfel, ne listam mereu fise de lucru pentru desen si colorare, dar si cartonase pentru invatarea de cuvinte / familii de cuvinte, jocuri de asociere sau recunoastere.

Este foarte comod sa pot face toate activitatile pentru copii acasa, cu o simpla apasare de buton. In functie de necesitatile de imprimare pe care am evaluat ca le avem, am ales abonamentul HP Instant Ink potrivit pentru noi.

La HP Instank Ink selectezi planul de abonament de pe site (de exemplu 50pag/luna la 14.99 lei) si primesti cerneala acasa, inainte de a se termina cartusele pe care le folosesti deja. Imprimanta smart decteaza singura momentul in care cerneala se apropie de final si va trimite prin curier noile cartuse. Transportul este inclus in abonament. Intelegeti de ce suntem atat de multumiti?

Noi folosim imprimanta HP ENVY 6020e si, la instalarea ei, am activat HP+. Aveti Toate detaliile AICI.

hp instant ink

Care sunt beneficiile HP+?

  • Echipamentele sunt conectate la cloud si implicit sunt mai sigure. Imprimanta isi face singura actualizarile si detecteaza automat orice probleme legate de conexiune. Eu listez de pe telefon, la fel ca toti cei din casa sau de pe laptop. Nu am intampinat niciodata probleme.
  • Abonamentul de cerneala Instant Ink, despre care puteti citi mai multe AICI, este inclus timp de 6 luni pe orice imprimantă HP+.
  • Imprimantele HP+ beneficiaza de 1 an extra garantie fata de cele standard.
  • Aplicatia HP Smart App are extra optiuni timp de 24 de luni pentru o productivitate maxima.
  • Imprimarea este sustenabila si prietenoasa cu mediul inconjurator, pentru ca fiecare pagina de hartie – indiferent de marca de hartie – este compensata prin programul Forest Positive Framework. Asta inseamna ca HP contracareaza riscurile despaduriri prin plantarea copacilor, astfel neutralizand impactul printurilor realizate pe imprimantele HP+.

 Sistemul HP+ trebuie activat în procesul de instalare a imprimantei, ulterior nu va mai putea fi activat. Momentan, serviciul este disponibil doar pentru imprimantele cu cartus cerneala (deci nu și pentru imprimantele laser care functionează cu toner).

 Sper ca si pentru voi sa fie utile aceste informatii si sa alegeti imprimanta HP+ potrivita pentru voi si familia voastra!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.