Unboxing abonament HP Instant Ink

Facem impreuna un Unboxing abonament HP Instant Ink? V-am povestit lunile trecute despre cat de utile (la casa omului si în afacerea lui) sunt abonamentele de cerneala HP Instant Ink. Va fac un scurt rezumat si apoi va arat ce primiti mai exact în abonament.

Unboxing abonament  HP Instant Ink
Cu abonamentele HP Instant Ink:
• Imprimi cate pagini vrei – iti alegi abonamentul in functie de cate pagini consideri ca vei imprima intr-o luna. Exista un tip de abonament pentru fiecare, de la cei care folosesc imprimanta putin si pana la cei care listeaza zilnic.

• imprimi cu ce acoperire vrei (2 randuri, o pagina text, un grafic sau o fotografie color). Se calculeaza o pagina, indiferent de continutul ei.

• HP Instant Ink este un abonament foarte flexibil! Il poti modifica sau anula oricand doresti si poti verifica direct din aplicatie statusul cartuselor tale sau numarul paginilor disponibile.

• Nu ramai niciodată fara cerneala in imprimanta! Aplicatia urmareste nivelul de cerneala din cartuse si, in momentul in care acesta scade sub un anumit prag, cartusele noi iti sunt livrate la usa, fara costuri suplimentare si inainte ca cerneala sa se termine. Practic, nu mai exista momentele acelea in care esti nevoit sa printezi ceva urgent si nu ai cu ce!

Unboxing abonament  HP Instant Ink
Cum iti faci un abonament HP Instant Ink? Ai link-ul direct in descriere! Apoi alegi abonamentul cu numarul de pagini care ti se potriveste, urmezi cativa pasi simpli pentru a seta imprimanta si gata!

Poti verifica foarte usor daca imprimanta ta HP este compatibila cu acest serviciu de imprimare, iar dacă nu, poti comanda o imprimanta compatibila folosind informatiile de pe site-ul HP.

Daca nu ai o imprimanta HP compatibila, ai aici cateva modele eligible.

Daca ai deja o imprimanta verifica, poti verifica daca este compatibila cu abonamenttul Instant Ink aici.

Am ales abonamentul, am listat muuult si bine si apoi am primit notificare ca urmează sa primesc noile cartuse, inainte ca cele pe care le folosesc sa se termine.

Cartusele noi au ajuns la mine in exact 2 zile, au fost livrate la usa! Hai sa vedem ce e in cutie!

Daca nu ai incercat deja abonamentele HP Instant Ink, sa stii ca sunt cele mai utile! Noi folosim imprimanta intens si pentru munca si pentru copii (mai ales ca imediat incepe scoala si ne vor fi si mai de folos) si suntem extrem de multumiti!

Toate detaliile  de care ai nevoie despre abonamentele HP Instant Ink te asteapta AICI

Unboxing abonament  HP Instant Ink

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.