Salata de oua umplute? Da, da. Astazi facem un fel de oua umplute intr-o varianta mult mai simpla. Practic, in loc sa umplem albusurile cu o crema de avocado, parmezan si crema de branzac cu sunca, vom avea o salata numai buna de intins pe paine prajita dimineata. Insa la fel de bine, aceasta salata poate fi un pranz satios si gustos si ghiciti ce? Salata merge excelent chiar si la picnic sau la pachet la birou.
Recomandarea noastra este sa tineti salata de oua la rece inainte de serviri. Asa, va avea acel efect racoritor dupa care cu toii tanjim in aceasta perioada calda. Ce spuneti, v-am convins? Haideti sa vedem ca de simplu se pregateste!
Toate ingredientele necesare va asteapta in magazinele LIDL. Si mai multe retete de salata gasiti pe Bucataria LIDL! CLick pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!
Ingrediente 6-8 portii Salata de oua umplute
Fierbem ouale tari, minumum 10 minute dupa ce dau in clocot. Le racim in apa rece, le curatam de coaja, apoi le taiem cubulete. Curatam avocado de coaja si samburi si le taiem si pe acestea marunt.
Ceapa o tocam fin, iar sunca o taiem fasii subtiri. Pentru extra crunch, putem praji cubuletele de sunca inainte de a le adauga in salata.
Intr-un bol incapator punem oaule si avocado, apoi adaugam restul ingredientelor si condimentam cu sare si piper dupa gust. Optional putem adauga si putina zeama de lamaie. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Nu ne ramane decat sa punem putina paine la prajit si sa ne bucuram de minunata salata de oua umplute.
Nu-i asa ca se pregateste usor? Doar am promis! Pofta buna! P.S. Incearca si reteta de Paste de oua cu ricotta!