Cum alegi un abonament de cerneala Hp Instant Ink?

Activitățile de vacanță cu cei mici, campaniile și proiectele cu rețete de vară și zecile de fotografii din vacanță. Despre asta este luna iulie in Teo’s Kitchen și am apelat la ajutoare!

Vă povesteam săptămânile trecute de noile abonamente HP Instant Ink – cele care mă ajută să nu rămân niciodată fără cerneală în imprimantă. Cartușele sunt livrate la ușa mea, înainte ca cele vechi să se termine. Astfel nu rămân niciodată descoperită!

Cum îți faci un abonament HP Instant Ink?

În primul rând te asiguri că ai o imprimantă HP compatibilă cu abonamentul. Poți consulta foarte ușor lista de imprimante eligibile AICI sau poți achiziționa una compatibilă în cazul în care nu ai, modelele le poți găsi AICI .

Apoi te gândești la numărul de pagini pe care consideri că îl vei imprima într-o lună. Nu uita, tu plătești numarul de pagini, indiferent de gradul de acoperire. Adică o fotografie sau un grafic imprimat pe toata pagina este ca o pagina cu text, economisind asftel pana la 70% la costul lunar al cartușelor!

Eu de exemplu am ales abonamentul de 300 pagini pe lună, la 58.99 lei, care este ideal pentru noi, în condițiile în care avem 2 copii cu diverse activități (fișe de desen pentru Luna, fișe de matematică sau cărți în format pdf din lista de lecturi pentru Luca) și o mică afacere de familie pe care o gestionăm de acasă.

Nu îți face griji, este foare simplu sa modifici abonamentul în funcție de nevoile tale, chiar dacă ai estimat inițial un alt număr de pagini.

Poți verifica foarte ușor statusul abonamentului tău în aplicatia HP: cât ai imprimat, câte pagini ți-au rămas sau poțio modifica tipul de abonament ales.

Imprimanta inteligentă te avertizează în momentul în care nivelul de cerneală scade și de acolo, HP se ocupă de tot! Cartușele iti sunt livrate acasă fără costuri suplimentare!

imprimanta hp abonament instant ink

Care sunt tipurile de abonament dintre care poti alege?

• 15 pagini / lună – 4.99 lei/ lună – pentru cei care imprima foarte puțin
• 50 pagini/lună – 14.99 lei/ lună – ideal pentru mamici, folosit pentru activitățile cu cei mici
• 100 pagini / lună – 24.99 lei/ lună – ideal pentru utilizatorii casnici si cei care muncesc de acasa
• 300 pagini / lună – 58,99 lei / lună – un abonament perfect pentru nevoile noastre
• 700 pagini / lună – 122.99 lei/ lună – ideal pentru firmele mici si antreprenori

Folosești deja o imprimanta HP? Sau acum descoperi cât e de fain să imprimi acasă, cât și cum vrei tu? Alături de HP vă invit să descoperiți noile abonamente de cerneala HP Instant Ink!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.