Milkshake cu capsune

milkshake cu capsune

Milkshake cu capsune este reteta perfecta pentru a incheia mini-vacanta de 1 Iunie si Rusalii. Milshake cu capsune este o reteta nu doar pentru o seara lenesa si relaxata dupa 5 zile de vacanta, dar si o reteta de inceput de vacanta. Este reteta perefecta pentru o vara lunga si calda, pentru ca un milkshake cu capsune racoreste pana si cele mai toride zile! Toate ingredientele le gasiti oricand, in oricare magazine LIDL! Cei mici si cei mari deopotriva vor aprecia reteta de milkshake facut in casa, atat de usor de preparat! Singurul lucru de care aveti nevoie? Un blender 😊

milkshake cu capsune

[box type=”tick” style=”rounded” border=”full”]Tot ce trebuie sa stii despre reteta de Milkshake cu capsune:[/box]

  • Poti folosi inghetata de vanilie, de ciocolata sau orice aroma preferi, pentru a varia reteta. Daca folosesti inghetata de vanilie, poti adauga si o mana de fructe: caise, piersici, banana, toate se potrivesc perfect!
  • Poti pregati inghetata pe care vrei sa o folosesti pentru milkshake in casa! Aici ai reteta de Inghetata de capsuni facuta in casa, aici pe cea de Inghetata de vanilie, Inghetata de ciocolata sau Inghetata cu oreo. Apasati pe titlul retetei pentru a accesa reteta completa.
  • Deisgur, nu este musai-musai sa topiti ciocolata si nici sa decorate paharele cu ea, puteti servi milkshake de capsune din orice pahar. Dar nu ar fi pacat? Tot procesul de topire al ciocolatii si decorarea paharelor dureaza cateva minute, dar rezultatul este unul spectaculos si face reteta mult mai apetisanta!
  • In reteta de Milshake cu capsune puteti folosi si fucte congelate, orice aveti la indemana! Eu imi pregatesc portii de cate o banana sau un mango pe care le tai felii si le am mereu pregatite in congelator, in pungute, pentru reteta aceasta.

milkshake cu capsune

Ingrediente pentru 2 portii de Milkshake cu capsune:

  • 500ml lapte Pilos
  • 300g inghetata de capsune Gelatelli
  • miezul de la o pastaie de vanilie Belbake
  • 5-6 capsune proaspete
  • 50g ciocolata Belbake
  • decoratiuni colorate de zahar Belbake

milkshake cu capsune

Pentru inceput, toprim ciocolata la baie de abur (bain-marie). Dam gatul fiecarui pahar prin ciocolata, avand grija sa se scurga pe margnile paharului. Dam apoi paharul prin decoratiunile de zhaar si il lasam 2 minute in congelator. Punem intr-un blender inghetata, laptele, miezul de la pastaia de vanilie, capsunele. Mixam la viteza mare pana avem un milkshake omogen. Turnam milkshake de capsune rece in pahare imediat ce acestea sunt scoase de la congelator. Servim imdiat.

milkshake cu capsune

Este o bautura de vara foarte bogata, care poate tine locul uni mic dejun tarziu. Sa va fie de cel mai bine sis a avem o vara frumoasa impreuna cu LIDL. Daca nu stiati deja, toata vara ma voi plimba prin tara impreuna cu Florin Dumitrescu si Andrei Aradits in CARAVANA LIDL si…in sfarsit veti putea gusta bunatati facute de noi! 😊 Intreg programul Caravanei Lidl il gasiti AICI 😊 Va asteptam sa gatim, sa cantam, sa ne distram impreuna!

milkshake cu capsune

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.