A fost vineri, asa ca am gatit ceva usor, o reteta fara carne: paste cu legume. Dar fiti fara griji, este o mancare foarte satioasa, […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
A fost vineri, asa ca am gatit ceva usor, o reteta fara carne: paste cu legume. Dar fiti fara griji, este o mancare foarte satioasa, […]
Ce ii place romanului cel mai mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu nu sunt fan ceafa de porc (nu prea […]
Inainte de Roblogfestul de anul asta am mancat cel mai bun pui curry, facut de Carmen, mama lu’ Lulu, care a fost cea mai draguta […]
Una dintre cele mai populare retete de paste, nu stiu daca la italieni, dar cu siguranta la americani, care adora spaghetti and meatballs si in […]
Daca sunteti fani ai magazinelor cu produse bio sau produselor esentiale unei alimentatii sanatoase, cu siguranta ati remarcat produsele Canah, pe baza de canepa. Le-am […]
Dupa salaul gatit cu ebucataria, ni s-a deschis apetitul pentru peste si noroc cu mama soacra, care, prompta ca intotdeauna, ne-a trimis un ditamai somnul […]
Aripioarele astea trebuie pregatite azi, la marinata ma refer, pentru ca pana maine sa isi extraga toate aromele si sa fie cele mai bune aripioare […]
Pasta bianca sau pasta in bianco este o reteta clasica din bucataria italiana, care are ca si ingrediente de baza parmesanul si untul sau uleiul […]
Imi plac pastele la nebunie. Imi place parmigiano reggiano, pesto, lasagna, tiramisu, ragu. Iubesc Italia, atat de mult incat am facut liceul de italiana. Am […]
In sfarsit nu mai trebuie sa vanez tortillas la Plus, unde aduc din an in Pasti, de acum le gasesc la discretie in Auchan, asa […]