Foarte multe retete culinare de pe alte meleaguri ajung la noi intr-o varianta usor modificata. Daca e doar usor modificata e bine, dar de foarte […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Foarte multe retete culinare de pe alte meleaguri ajung la noi intr-o varianta usor modificata. Daca e doar usor modificata e bine, dar de foarte […]
Despre calzone stim deja ca e o pizza inchisa, care contine ingredientele specifice pizzei in general, dar noi o sa facem azi un alt fel […]
Eu sunt convinsa ca micul dejun e cea mai importanta masa a zilei. Si mai sunt convinsa ca daca micul dejun este variat si nu […]
Chiar daca noi nu sarbatorim Thanksgiving, multi dintre cititorii blogului traiesc in Canada sau America si am primit mai multe mail-uri in care m-au rugat […]
Asta am mancat azi la pranz: paste cu sos rosu si carne tocata de pui. Inca o reteta culinara la care am avut ocazia sa […]
Ce imi place mie cel mai mult la reteta asta, pe langa gustul deosebit, normal? Faptul ca mesenii au impresia ca e o reteta culinara […]
Trebuie sa recunosc: ideea initiala era sa fac un pesto in stil clasic, din busuioc si doar sa inlocuiesc uleiul de masline cu uleiul de […]
Una dintre cele mai populare retete de paste, nu stiu daca la italieni, dar cu siguranta la americani, care adora spaghetti and meatballs si in […]
Pasta bianca sau pasta in bianco este o reteta clasica din bucataria italiana, care are ca si ingrediente de baza parmesanul si untul sau uleiul […]
Imi plac pastele la nebunie. Imi place parmigiano reggiano, pesto, lasagna, tiramisu, ragu. Iubesc Italia, atat de mult incat am facut liceul de italiana. Am […]