Nu stiu de ce, probabil pentru ca e una dintre cele mai populare retete culinare cand vine vorba de cannelloni, dar cand am vazut cutia […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Nu stiu de ce, probabil pentru ca e una dintre cele mai populare retete culinare cand vine vorba de cannelloni, dar cand am vazut cutia […]
Nu am stiut ce nume sa ii pun acestei retete, asa ca am ales sa ii spun pur si simplu reteta de carne tocata cu […]
Acum e sezonul dovlecilor, asa ca, daca aveti de gand sa faceti retete culinare cu dovleac, folositi dovleacul de octombrie-noiembrie. De altfel, toate fructele sau […]
V-am spus saptamana trecuta ca am descoperit de curand produsele Canah, pe baza de canepa si ca au fost atat de draguti incat sa imi […]
Duminica am fost invitati la niste buni prieteni, la gratar. M-am gandit ca toata lumea se asteapta de la mine sa duc ceva de mancare, […]
Am intrat in Postul Craciunului, un post al bucuriei, mai putin restrictiv din punct de vedere alimentar decat cel al Pastelui, insa care ne indeamna, […]
Albinuta Apidava, respectiv EU, a fost foarte harnica azi si a gatit un chec cu miere, folosind mierea Roua Florilor de la Apidava. Reteta e […]
Am vazut o reteta culinara asemanatoare, de piept de pui crocant cu cocos, in Good Food dar si la Rachel Ray acum ceva vreme. Eu […]
Cartoful dulce este inca o aparitie destul de exotica in magazinele noastre, dar prevad eu ca nu peste mult timp gospodinele ii vor descoperi gustul […]
Tineti minte ca va povesteam cand am pus reteta de rasturnata de prietenii nostri arabi de la care mama a invatat o sumedenie de retete […]