M-am intors din scurta pauza sau mini-vacanta, cum doriti sa ii spuneti. Nu am fost plecati nicaieri, cel putin nu fizic, insa ne-am relaxat, aproape […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
M-am intors din scurta pauza sau mini-vacanta, cum doriti sa ii spuneti. Nu am fost plecati nicaieri, cel putin nu fizic, insa ne-am relaxat, aproape […]
Am avut multe legume in camara si tot felul de plante aromatice in ghiveci, asa ca le-am pus pe toate la treaba intr-o reteta foarte […]
A fost vineri, asa ca am gatit ceva usor, o reteta fara carne: paste cu legume. Dar fiti fara griji, este o mancare foarte satioasa, […]
Duminica am fost invitati la niste buni prieteni, la gratar. M-am gandit ca toata lumea se asteapta de la mine sa duc ceva de mancare, […]
Vine, vine, primavera, se asterne-n toata tara… NOT! Dupa vremea de afara e mai degraba sfarsit de decembrie decat mijloc de martie, dar vorba “cuiva”, […]
De Halloween, dovlecii sunt foarte cautati, atat pentru cioplit cat si pentru gatit. Daca pana acum gaseam retete culinare cu dovleac numai pe site-urile americane, […]
Retetele culinare din zona Provance, Franta, au o savoare aparte, datorita legumelor proaspete, mirodeniilor si uleiului extra-virgin de masline. Ratatouille este o reteta foarte populara […]
De departe reteta culinara care a avut cel mai mare succes cand vine vorba de legume. Se poate servi in general dupa 6 luni la […]
Duminica am gatit impreuna cu mama reteta pe care o facea de cand eram mici. Initial, mama a facut compozitia pe baza de carne tocata […]
Prajitura cu dovlecei poate trece neobservata ca o prajitura cu mere, mai ales daca degustatorul nu este avizat ca urmeaza sa manance putin… altceva. Eu […]