Biscuiti pentru Halloween

Indiferent ca pregatiti reteta de Biscuiti pentru Halloween pentru o petrecere tematica speciala pentru aceasta sarbatoare sau pur si simplu ca o gustare pentru copii, acesti biscuiti sunt foarte simpatici si vor face furori pe orice masa!

Biscuiti pentru Halloween

Copiii adora sa pregateasca acesti Biscuiti pentru Halloween, va spun din proprie experienta si sunt o activitate foarte draguta de facut alaturi de ei, mai ales ca se apropie sezonul rece, cand vom sta mai mult in casa si avem nevoie de idei noi pentru a petrece timpul alaturi de ei.

Biscuiti pentru Halloween

Gasiti toate ingredientele necesare pentru reteta de Biscuiti pentru Halloween in magazinele LIDL si, pentru si mai multa inspiratie, va asteptam in Bucataria LIDL!

Biscuiti pentru Halloween

Acesti biscuiti sunt ideali si ca o gustare pentru cei mici, fara a-I decora cu ciocolata sau praline. Se pregatesc usor, sunt minunati alaturi de un pahar de lapte cald sau ceai. Se pastreaza foarte fragezi pana la 2 saptamani in recipiente inchise etans si puteti dubla foarte usor cantitatile din reteta sau puteti sa coaceti biscuitii mai mici, mai ales daca nu ii decorati.

Biscuiti pentru Halloween – ingrediente pentru 9 bucati

  • 300g faina Belbake
  • un pliculet praf de copt Belbake
  • o lingurita rasa scortisoara Mikado
  • un praf sare
  • 200g unt Pilos 82% grasime
  • un galbenus
  • 100g zahar
  • 1 lingurita esenta vanilie Belbake
  • 9 bucati trufe de ciocolata Mozart J.D. Gross
  • 100g ciocolata menaj FinCarre

Biscuiti pentru Halloween

Mod de preparare

  1. Intr-un bol incapator, amestecam cu mixerul la viteza mare untul moale, la temperatura camerei cu zaharul si vanilia pana avem o spuma si granulele de zahar nu se mai simt.
  2. Adaugam galbenusul si amestecam. La final adaugam faina, praful de copt, sarea si scortisoara.
  3. Amestecam cu mixerul 1-2 minute sau pana avem un aluat omogen, care se dezlipeste usor de pe peretii vasului.
  4. Formam un disc din aluat, il invelim in foile alimentara si il lasam o ora la frigider.
  5. Incingem cuptorul la 180°C si tapetam cu hertie de copt tava mare a cuptorului.
  6. Impartim aluatul in 9 parti egale, formam bilute pe care le asezam in tava, pe hartie de copt, lasand spatiu intre fiecare, pentru ca se intind usor la copt.
  7. Apasam pe fiecare biscuit o trufa de ciocolata pentru a lasa forma. Nu dam trufele la cuptor.
  8. Coacem biscuitii 12 minute sau pana sunt usor rumeniti. Biscutii sunt inca moi cand ii scoatem din cuptor, insa pe masura ce se racesc se intaresc. Ii lasam sa se raceasca la temperatura camerei inainte de a-I decora.
  9.  Topim ciocolata la baie de abur. Folosim o punga taiata la un capat pentru a decora biscuitii – punem putina ciocolata in mijloc si atasam o trufa de ciocolata si folosim ciocolata topita pentru a face “piciorusele” paianjenilor.
  10. Optional putem atasa ochisori.

Biscuiti pentru Halloween

Pofta buna si sper ca micutii vostri sa adore acesti biscuiti! Adevarul este ca si adultilor le plac! Vezi si alte idei pentru Halloween AICI!

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.