Omleta la cuptor – o reteta salvatoare in orice moment! Omleta la cuptor se pregateste rapid, poti folosi orice ingrediente ai la indeamana si este o modalitate excelenta de a evita risipa alimentara. Ai o jumatate de ardei ramas in frigider? Este perfect in omleta! Mai ai o bucatica de branza care nu iti ajunge pentru alta reteta sau gratar de pui ramas de la cina de ieri? Sunt perfecte in omleta la cuptor!
Toate ingredientele necesare pentru reteta va asteapta in magazinele LIDL! Pentru si mai mult inspiratie si retete faine, va asteptam in Bucataria LIDL! Click pe fiecare poza pentru a accesa reteta!
- Sendvis cu broccoli, crenvursti si ou posat BIO
- Frittata cu garnitura de rosii cherry
- Broccoli si conopida la cuptor
- Burrito vegan
- Pate de ton cu capere si masline
Omleta la cuptor este minunata imediat ce o scoatem din cuptor dar, la fel de delicioasa este si rece! Poate fi luata la pachet, ca o gustare la picnic la iesirile in natura.
Omleta la cuptor – ingrediente pentru 6-8 portii
- 8 oua
- 200ml smantana dulce Pilos
- 200g cubulete de bacon Dulano
- 1 ardei gras mare
- 4-5 fire ceapa verde
- 3-4 catei usturoi
- 200g mozzarela data pe razatoare Lovilio
- sare, piper, oregano, busuioc dupa gust
Mod de preparare Omleta la cuptor
- Incingem cuptorul la 180°C. Ungem cu unt sau spray non stick o tava de 15×15 cm.
- Intr-un bol incapator batem ouale, smantana dulce, condimentele. Omogenizam bine.
- Adaugam ceapa verde taiata rondele, ardeiul gras taiat cubulete, mozzarela, usturoiul.
- Turnam omleta in tava, coacem 20-25 minute, dupa care acoperim tava cu folie de aluminiu si mai coacem alte 10 minute.
- Lasam sa se racoreasca putin, apoi o putem felia.
Omleta la cuptor este gata! Sa va fie de cel mai bine! Pofta buna!