Crumble cu fructe congelate

Iubesc fructele congelate si nu imi lipsesc niciodata din congelator! Pentru ca in magazinele LIDL gasim o selectie foarte variata de fructe congelate, imi fac mereu stoc din fructele perferate – zmeura, fructe de padure, mix-uri pentru smoothie! Azi vreau sa va arat cum folosesc fructele congelate, direct de la congelator, fara a fi nevoie de decongelare. Facem impreuna o reteta perfecta pentru orice anotimp – Crumble cu fructe congelate!

crumble cu fructe congelate

Crumble cu fructe congelate e gata de cuptor in circa 30 de minute si e minunat de servit fierbinte, alaturi de inghetata preferata. Cel mai bine si mai bine merge cu inghetata de vanilie!

Ce mai fac cu fructele congelate? Inghetata rapida! Pun intr-un blender de mare putere 500g fructe congelate si 100ml smantana dulce. Mixer rapid si gata! Inghetata super sanatoasa, doare pe baza de fructe, gata in mai putin de 2 minute!

crumble cu fructe congelate

Va las mai jos ingredientele si modul de prepare pentru Crumble cu fructe congelate. E foarte usor sa injumatati cantitatile din reteta pentru doar 4 portii si, la fel de bine, puteti coace Crumble cu fructe in portii individuale, in vase ramekin potrivite pentru cuptor! Pentru si mai multa inspiratie, te invitam in BUCATARIA LIDL!

crumble cu fructe congelate

Crumble cu fructe congelate – Ingrediente pentru 8-10 portii

  • 1 kg fructe congelate Freshona
  • 100g zahar brun Belbake
  • 3 linguri amidon Belbake
  • 300g faina Belbake
  • 150g zahar brun Belbake
  • 100g alune macinate Belbake
  • 250g unt Pilos
  • 2 lingurite scortisoara Mikado

crumble cu fructe congelate

Intr-o oala cu fund dublu, punem fructele congelate, 100g zahar brun, amidonul. Amestecam, punem la foc mediu. Fierbem cca 15 minute sau pana se formeaza un jeleu.

Intre timp, incingem cuptorul la 180°C si ungem cu unt o tava de 20x30cm.

Pentru toping, taiem untul rece cubulete. Amestecam cu faina, 150g zahar brun, alunele si scortisoara. Amestecam cu mana pana avem un aluat pe care il putem strange intre degete.

crumble cu fructe congelate

Turnam in tava fructele, punem deasupra aluatul pregatit. Folosim o lingura pentru ingheteta sau facem bulgarasi de aluat cu mana.

crumble cu fructe congelate

Coacem Crumble cu fructe congelate 20-25 minute sau pana aluatul este crocant. Sa va fie de cel mai bine!

crumble cu fructe congelate

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.