Salata de quinoa in stil grecesc

Salata de quinoa in stil grecesc este o masa completa, super colorata si sanatoasa! Am pus intr-un bol tot ce e mai bun – ingredientele BIO, de pe www.mediteranea.ro, legume proaspete si branza feta! Un dressing simplu, din ulei de masline extra virgin, de cea mai buna calitate si condimentele preferate, leaga toata salata aceasta mi-nu-na-ta!

salata de quinoa in stil grecesc

Este o masa satioasa, care poate fi pregatita intr-o zi banala de joi, dar si in momentele in care avem musafiri. Un bol de Salata de quinoa in stil grecesc este o adevarata aparitie pe orice masa! Este o salata lejera si fresh, care poate sta pe masa de Paste, ca masa de sine statatoare sau alaturi de friptura preferata!

salata de quinoa in stil grecesc

Quinoa este o cereala (sau, mai bine spus un tip de samanta) foarte sanatoasa, cu o valoare nutritiva ridicata. Se pregateste rapid, pur si simplu o fierbem in apa cu sare. Este bogata in proteine, magneziu fibre si fier, ceea ce ne ofera o marte cantitate de energie si ne ofera senzatia de satietate pana la masa urmatoare. Quinoa poate fi consumata si in dietele vegane dar si de persoanele intolerante la gluten. Quinoa are un indice glicemic scazut si e indicata in diete, cure de slabire sau pur si simplu cand ne dorim sa abordam un stil de viata sanatos. Mereu aleg QUINOA BIO de la Mediteranea Gourmet, stiu ca e de foarte buna calitate!

mediteranea gourmet

Nu uitati ca avem cod de reducere pe www.mediteranea.ro! Codul TEO10 va asigura 10% extra reducere la cosul de cumparaturi! Au produse deosebite, toate BIO, aduse din Grecia!

salata de quinoa in stil grecesc

Ingrediente Salata de quinoa in stil grecesc

salata de quinoa in stil grecesc

Fierbem quinoa in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj. O scurgem foarte bine, o trecem pe sub jet de apa rece.

Nu ne ramane decat sa scurgem anghinarea, rosiile uscate, sardinele si sa aranjam toate ingredientele intr-un bol incapator.

Pentru dressing amestecam 2 linguri ulei de masline, zeama de la o lamaie si mix de condimente pentru salata dupa gust.

salata de quinoa in stil grecesc

Gata! Salata de quinoa in stil grecesc este gata! Culori, texturi si ingrediente sanatoase, ca la o masa copioasa intr-o taverna greceasca! Sa va fie de cel mai bine!

salata de quinoa in stil grecesc

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.