Briose cu porumb si carnaciori

Briose cu porumb si carnaciori, salvarea mamicilor grabite! Indiferent ca cei mici merg la scoala si gradinita fizic sau online, mamicile se confrunta mereu cu aceeasi problema: mami, mi-e foame!

briose cu porumb si carnaciori

Briose cu porumb si carnaciori va salveaza nu doar in momentele de panica la mic dejun sau gustare, dar sunt si o activitate foarte draguta de facut alaturi de copii, mai mari sau mai mici.

Modul de preparare este extraordinar de simplu, incat puteti sa ii implicati si pe cei mici in prepararea retetei de Briose cu carnaciori si porumb. Chiar si copilasii cei mai mici, cum este Lunuca, de 2 ani, se bucura nespus de mult cand ii implicam in activitatile din bucatarie si automat cresc sansele ca cei mici sa manance din mancarea pe care au pregatit-o.

briose cu porumb si carnaciori

Toate ingredientele pentru reteta de Briose cu porumb si carnaciori va asteapta in magazinele Lidl. Pentru si mai multa inspiratie, va asteptam in Bucataria Lidl! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

briose cu porumb si carnaciori

Ingrediente Briose cu porumb si carnaciori (12 bucati)

  • 250g faina Belbake
  • 3 fire carnati oltenesti Pikok
  • 100g porumb Freshona
  • 50g mozzarella Milbona razuita
  • 4 oua
  • 80ml ulei de masline Primadonna
  • 125g iaurt grecesc Pilos
  • 1 pliculet de praf de copt Belbake
  • sare si piper dupa gust

briose cu porumb si carnaciori

Nu uitati, reteta de briose este super simplu de adaptat atat preferintelor copiilor, cat si ingredientelor pe care le aveti deja in camara. In plus, sunt o modalitate excelenta de a integra in alimentatie legume pe care le-ar refuza in mod normal: mazare, fasole verde, broccoli, linte etc.

Mai intai incingem cuptorul la 180C si asezam hartiute in formele pentru briose.

briose cu porumb si carnaciori

Intr-un bol incapator amestecam: faina, praful de copt, sare si piper. Turnam deasupra uleiul de masline, ouale batute cu furculita si iaurtul grecesc. Omogenizam si adaugam mozzarella, porumbul si carnaciorii taiati rondele. Omogenizam din nou.

Distribuim compozitia in mod egal in hartiutele pregatite. Dam tava la cuptor 25-30 de minute sau pana briosele cu carnaciori si porumb sunt rumene si trec testul scobitorii. Le lasam sa se raceasca la temperatura camerei si ne bucuram alaturi de toata familia de o masa rapida si gustoasa. Sa va fie de cel mai bine! Si mai multe retete de briose gasesti AICI .

briose cu porumb si carnaciori

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.