Cum imprimam inteligent cu Hp+

Toamna este pentru noi anotimpul pentru noi inceputuri – Luca tocmai a inceput clasa a7a, Luna a inceput oficial cresa, pe blog incep noi retete de toamna si prietenii de la HP au lansat un nou portfoliu de imprimante cu un sistem de imprimare inteligentă, mult mai performant – HP+!

Care sunt beneficiile HP+? Toate detaliile AICI.

  • Echipamentele sunt mai sigure, conectate la cloud. Astfel imprimanta isi face singura actualizarile necesare si detecteaza automat orice probleme legate de conexiune. Instalarea este foarte usoara – cadre din procesul de instalare al imprimantei
  • Abonamentul de cerneala Instant Ink – despre care v-am tot povestit, este disponibil cu 6 luni de testare incluse pe orice imprimantă HP+.
  • Imprimantele beneficiaza de 1 an de garantie in plus fata de standard.
  • Aplicatia HP Smart App are extra optiuni timp de 24 de luni pentru o productivitate maxima.
  • Imprimi sustenabil, pt ca HP va neutraliza fiecare pagina imprimata de tine, indiferent de marca de hartie folosita. Prin programul Forest Positive Framework, HP investeste in plantarea copacilor si protejarea padurilor, pentru a ateuna impactul printurilor realizate pe imprimantele HP+ asupra mediului

Portofoliul HP+ cuprinde gamele clasice DeskJet, ENVY si OfficeJet. Stiti cat de mult imi place sa fiu la curent cu tot ce e nou, asa ca am comandat o noua imprimanta – HP Envy 6020e!

După cumpărarea unei imprimante HP+, la instalare, exista optiunea de activare a serviciului HP+. Serviciul HP+ si activarea lui sunt absolut gratuite la imprimantele compatibile.

HP+ trebuie activat in procesul de instalare a imprimantei, ulterior nu va mai putea fi activat…si ar fi pacat sa nu va bucurati de toate beneficiile de care v-am povestit mai sus!

abonament de cerneala hp instant ink

6 luni de abonament HP Instant Ink incluse! Despre abonamentele de cerneala Instant Ink v-am mai povestit si va repet de ce le iubesc – nu ramai niciodata fara cerneala in imprimanta, cartusele noi iti sunt livrate la usa inainte ca cele vechi sa se termine, nu mai platesti traponsport, nu trebuie sa cauti in disperare prin magazine sau pe net cartuse compatibile cu imprimanta ta. Tu doar alegi abonamentul potrivit pentru tine si familia/afacerea ta in functie de numarul de pagini pe care consideri ca il vei imprima intr-o luna si gata! You are all set!

abonament de cerneala hp instant ink

Din aplicatia HP Smart poti verifica statusul abonamentului – cat ai imprimat, cate pagini mai ai la dispozitie si poti prelungi, modifica sau anula abonamentul oricand. Zau daca am vazut ceva mai convenabil! Cartusele mi-au fost livrate la usa, no stess!

Urmeaza un an scolar luuuuung si o perioada foarte agomerata in munca de acasa, asa ca…am pregatit imprimanta, am activat HP+ si abonamentul Instant Ink si suntem gata pentru treaba! V-am convins si pe voi sa alegeti calea cea mai usoara de imprimare?

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.