Ce e în cutie? Descoperă abonamentele Hp Instant Ink!

Zilele trecute va aratam ca a a ajuns la mine un obiect extrem de util pentru #FamiliaDon, atat in viata de familie si activitatile de vara pentru copiii, cat si in munca de zi cu zi din micuta noastra afacere de familie. Da, stiu, nu am apucat sa va arat obiectul si video s-a intrerupt brusc.

Pentru ca, de foarte multe ori in viata, asa stau lucrurile: bateria de la telefon se termina cand ti-e lumea mai draga, cardul din aparat nu mai are spatiu exact la finalul delicios al retetei sau…cartusul din imprimanta se termina exact in momentul in care urma sa listezi ceva mega important. Poate un contract, o factura, o fisa de lucru pentru copii, o fotografie din concediu pe care sa o inramezi pentru bunici!

Ei bine, obiectul atat de util pentru noi, si sunt sigura ca si pentru voi,

este imprimanta HP si abonamentul de cerneala HP Instant Ink!

 

Va anunt cu bucurie ca HP lansează abonamentele lunare pentru imprimare inteligentă, special concepute pentru consumatorii casnici, antreprenori si firmele mici, cu 1-5 angajati.

Cu abonamentul Instant Ink nu ramai niciodata fara cerneala in imprimanta! Primești cartușele direct la ușă, inainte ca cele pe care le utilizezi sa se termine. Ai livrarea inclusă, totul începând de la 4,99 lei pe lună.

imprimanta hp abonament instant ink

Cum functioneaza?

Foarte simplu!

  • Alegi un tip de abonament in functie de cate pagini estimezi ca imprimi intr-o luna. Imprimi putin? Sau foarte mult? Exista un abonament pentru nevoile fiecaruia!
  • Nu iti face griji, totul e super flexibil – poți schimba, întrerupe sau anula tipul de abonament ales în orice moment, fără niciun cost suplimentar.
  • Imprimanta se auto-sesizeaza in momentul in care cerneala ajunge la un nivel scazut. Ea trimite notificarea, HP se ocupa de restul! Cartusele noi iti sunt livrate la usa inainte de a se termina cele pe care le folosesti deja.
  • Abonamentul îl plătești lunar și poți imprima acel număr de pagini selectat. NU vei primi lunar un cartuș, îl vei primi din nou atunci când acesta se va termina (cartușul este unul special Instant Ink, de capacitate mai mare).
  • Poți imprima fotografii sau text, nu contează gradul de acoperire al paginilor si verifici cu ușurință numarul de pagini imprimate și informațiile referitoare la abonament în aplicația de mobil HP Smart.
  • Pentru ca platesti numarul de pagini imprimate si nu cerneala folosita, economisesti pana la 70% din costul cartuselor de cerneala. De exemplu, cand imprimi fotografii, un cartus clasic se termina foarte repede, daca gradul de acoperire al paginii este foarte mare (fotografii, grafice, planse cu imagini).
  • Ce e super cool? Daca nu folosesti toate paginile pe care le ai incluse in abonament in luna respectiva, ele se vor raporta automat lunii urmatoare.

Te invit sa afli mai multe AICI  si sa descoperi noile abonamente HP Instant Ink!

imprimanta hp abonament instant ink

Daca nu ai o imprimanta HP compatibila, ai aici cateva modele eligible.

Daca ai deja o imprimanta verifica, poti verifica daca este compatibila cu abonamenttul Instant Ink aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.