Pancakes cu mazare si ovaz

Pancakes cu mazare si ovaz? Da, aceasta este reteta noastra de azi, o mancare minunata pentru intreaga familie. De ele se pot bucura si parintii si copii, in egala masura. Si sa va mai zic ceva, dar cred ca deja ati intuit: se pregatesc extrem de simplu, asa cum v-am obisnuit! Incerc mereu sa va aduc retete de complezitate redusa pentru ca stiu cat de complicata este viata in general. Fugim dintr-un loc in altul si de multe ori nu gatim pentru ca ne lovim de retete complicate. Ei bine, reteta noastra este si simplu de facut, are si ingrediente delicioase si sanatoase si va garantez ca o sa va placa enorm.

pancakes cu mazare si ovaz

Noi am mancat aceste pancakes cu mazare si ovaz cu iaurt grecesc si legume proaspete, dar sa stiti ca pot fi parte dintr-un mic dejun mult mai copios. De exemplu puteti sa adaugati oua ochi sau posate, bacon crocant sau un guacamole racoritor. Posibilitatile sunt nenumarate, trebuie doar sa adaptati gusturilor voastre.

pancakes cu mazare si ovaz

Toate ingredientele necesare pentru reteta de Pancakes cu mazare si ovaz va asteapta in magazinele LIDL din toata tara. In plus, pe Bucataria LIDL gasiti si mai multe retete de pancakes! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

Ingrediente Pancakes cu mazare si ovaz (pentru 9-10 pancakes)

  • 100g fulgi de ovaz Crownfield
  • 450g mazare congelata Freshona
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 2 oua
  • Sare si piper dupa gust
  • Ulei de masline Primadonna (pentru uns tigaia)

pancakes cu mazare si ovaz

Punem la fiert o cratita cu apa si sare. Cand apa clocoteste, adaugam mazarea congelata si o fierbem 2-3 minute, este suficient. Scurgem mazarea de lichid si o clatim sub jet de apa rece, astfel se va si raci.

Intr-un blender punem fulgii de ovaz si ii blenduim pana obtinem o faina cu o granulatie mai mare. Adaugam peste aceasta mazarea, ouale, ceapa si condimente. Pulsam de 3-4 ori, cat sa se omogenizeze copozitia de pancakes cu mazare si ovaz.

Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei de masline cu o pensula. Cu o lingura luam compozitie si formam in tigaie pancakes. Atentie, sa nu le punem intr-un strat foarte gros, dar nici extrem de subtire.

Cu ajutorul lingurii dam o forma rotunda (dar pot si niste pancakes ovale, cum doriti) si le coacem 2-3 minute pe fiecare parte. Le intoarcem cu grija sa nu se rupa.

pancakes cu mazare si ovaz

Gata, minunatele pancakes cu mazare si ovaz sunt numai bune de savurat! Sa va fie de cel mai bine!

pancakes cu mazare si iaurt

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.