Prajitura cu inghetata

Cum, o prajitura pe baza de inghetata? O prajitura cu doar 3 ingrediente? Pe care o pot face si copiii si incepatorii si taticii? Da! Asta e ICE CREAM CAKE – Prajitura cu inghetata – o prajitura absolut magica!

ice cream cake

Te-ai gandit vreodata ca inghetata topita + faina + praf de copt = un desert amazing, super rapid si mi-nu-nat? De ce nu? O inghetata de calitate cum este Gelatelli are ca ingrediente lapte, oua, smantana dulce. Adica lactate si oua. Plus aromele la alegere! Tot ce trebuie sa facem este sa adaugam faina + praf de copt.

ice cream cake

In cazul ICE CREAM CAKE, posibilitatile sunt nenumarate, in functie de inghetata pe care alegeti sa o folositi! Puteti folosi inghetata de capsuni si presaram cubulete de capsuni sau decoram cu frisca la final. Puteti folosi inghetata de ciocolata si adaugati in compozitie alune de padure, de exemplu!

ice cream cake

Toate ingredientele necesare pentru reteta de Ice Cream Cake va asteapta in magazinele LIDL! Retete asemanatoare pentru deserturi rapide va asteapta in Bucataria LIDL! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

Ingrediente pentru 10 portii Ice Cream Cake – Prajitura cu inghetata

  • 300g inghetata Gelatelli vanilie
  • 180g faina Belbake
  • un pliculet praf de copt Belbake
  • optional – afine, alune, nuci, capsune etc

ice cream cake

Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu hartie de copt sau spray non-stick o tava de 20x15cm.

Cantarim intr-un bol 300g inghetata. Lasam inghetata sa se topeasca cat sa o putem amesteca sis a fie cremoasa.

Amestecam faina si praful de copt. Turnam peste inghetata. Amestecam cat sa fie incorporate, folosind o spatula sau o lingura de lemn.

Turnam compozitia in tava, nivelam cu spatula. Adaugam fructe sau nuci.

Coacem 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii! E atat de pufoasa si de aromata! Pofta buna!

prajitura cu inghetata

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (7 votes cast)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.