Oua prajite in pesto

Un mic dejun delicios si spectaculos in doar 5 minute? Incearca reteta de Oua prajite in pesto! Are milioane de vizualizari pe Tik Tok si nu e de mirare, chiar e minunata!

oua prajite in pesto

De ce putem praji oua in pesto? Pentru ca ingredientele principale din pesto sunt uleiul de masline si busuiocul! Deci nu trebuie sa mai adaugam ulei! Nici nu avem nevoie de prea multe arome, pentru ca pesto e aromat cu mult busuioc si parmesan! Mai simplu de atat pentru un mic dejun wow?

oua prajite in pesto

Poti folosi pesto verde sau pesto alla genovese, dar si pesto rosu, cel pe baza de rosii uscate. Sau o combinatie din ambele, de ce nu? Pentru extra gust presaram parmesan proaspat razuit peste ouale fierbinti!

Poti folosi oua de gaina sau oua de prepelita, in functie de preferinte! Ouale prajite in pesto merg perfect alaturi de paine prajita!

Toate ingredientele necesare retetei de Oua prajite in pesto va asteapta in magazinele LIDL. Pe Bucataria LIDL gasiti si alte retete delicioase! Click pe fiecare titlu de mai jos pentru a accesa reteta!

Baba Ghanoush

Buddha Bowl

Gnocchi cu zucchini

Clatite americane BIO

Hummus cremos cu avocado

Ingrediente pentru 2 portii de Oua prajite in pesto

  • 2 linguri pesto alla Genovese Baresa
  • 10 oua de prepelita
  • 2 linguri Grana Padano Lovilio
  • fulgi de chili
  • sare si piper

oua prajite in pesto

In tigaia in care pregatim in mod normal omleta, punem 2 linguri de pesto. Intindem pesto cu lingura, astfel incat sa acopere toata tigaia. Punem pe foc, la foc mediu.

oua prajite in pesto

Cand pesto se incalzeste si incep sa apara bule, spargem ouale in tigaie, direct peste pesto. Le lasam la foc 4-5 minute sau pana albusul est facut.

oua prajite in pesto

Condimentam cu sare, piper, fulgi chili si presaram deasupra branza. Servim fierbinte, alaturi de felii de paine prajita. Sa va fie de cel mai bine!

oua prajite in pesto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.