Cotlet de miel cu ciuperci si orez salbatic

Cauti ceva deosebit pentru masa de Paste? Atunci trebuie sa incerci reteta de Cotlet de miel cu ciuperci si orez salbatic! Noi suntem foarte mari fani carne de miel si nu pot sa concep masa de Paste fara carne de miel, marturie stau multitudinea de retete de miel de pe blog. Dar, va spun cu mana pe inima,  este cel mai fraged miel pe care l-am mancat vreodata. ♥

cotlet de miel

Am comandat cotlet de miel de la Miramax, bineinteles. Este cotlet de miel cu os, de origine Noua Zeelanda si, repet, este cel mai fraged miel! L-am pregatit pur si simplu in tigaie, simplu si usor, cu ulei de masline, unt, rozmarin, vin alb si usturoi. Deliciu!

cotlet de miel

La garnitura am pregatit un orez salbatic cu ghebe. Tot de la Miramax am luat ghebe nameko congelate, in punga de 1 kg, pretul fiind foarte foarte ok.  Orezul salbatic se potriveste perfect alaturi de ciupercile cremoase si mielul fraged, este de la Scotti si il gasiti AICI. Orezul salbatic il pregatim foarte simplu, pur si simplu il fierbem, proportiile fiind de doua cani de apa la o cana de orez. Tragem ciupercile la tigaie cu unt, adaugam orezul fiert si gata! Avem o garnitura simpla si savuroasa, pentru ca orezul salbatic in sine are un gust special, nu are nevoie de prea multe condimente.

cotlet de miel

Nu uitati ca avem si un cod de reducere pe Miramax! Folositi codul TEO10 in cosul de cumparaturi pentru 10% extra reducere! ♥

cotlet de miel

Ca de obicei, am folosit untul Parmareggio, care nu ne lipseste din frigider si pe care il gasiti in diverse variante de gramaj!

La capitolul vin, Sergiu a ales un vin rosu despre care spune ca e superb. Si Sergiu spune rar asta despre vinuri, deci e mare lucru!

Vinul Lupi Gitana – Moldova – est un vin roşu rubiniu, cu străluciri purpurii, seducător şi complex, cu note intense de fructe roşii şi negre, ciocolată, lemn dulce şi un strop de cafea, arome bogate de fructe dulci, în special mure şi prune zemoase, la care se adaugă accente de fructe uscate şi lemn dulce.

cotlet de miel

Toate ingredientele necesare pentru preprarea retetei de Cotlet de miel cu ciuperci si orez salbatic va asteapta pe www.miramax.ro. Apasati PLAY in fereastra de mai jos pentru reteta video! ♥

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.