Crema de branza feta

Foarte pufoasa, plina de arome si minunata in orice moment al zilei – Crema de branza feta – va deveni foarte repede una dintre retetele preferate ale familie!

crema de branza feta

Crema de branza feta se pregateste in mai putin de 10 minute, o puteti ajuta foarte usor in functie de gusturile familiei si este minunat sa o aveti mereu in frigider!

Am folosit branza feta Milbona, pe care o gasim in magazinele Lidl. Este o branza feta minunata, care mi-a placut foarte foarte mult de la prima degustare. Am adauga crema de branza si ulei de masline pentru extra cremozitate. Pentru extra aroma am folosit ceapa rosie si ceapa verde dar si fulgi de chili.

crema de branza feta

Ce ati mai putea adauga in Crema de branza feta? Bacon prajit si maruntit, ardei rosu care aduce o nota crecoanta dar si o pata de culoare sau extra branza data pe razatoare. Puteti varia si ierburile aromatice folosite! Eu am folosit patrunjel verde tocat marunt, dar puteti folosi si busuioc, cimbru, salvie sau plante aromatice uscate: oregano, busuioc, rozmarin.

Crema de branza feta se pastreaza foarte bine la frigider 3-4 zile, desi sunt sigura ca nu va rezista niciodata atat, pentru ca este delicioasa! O puteti folosi la mic dejun, la pranz alaturi de salata si paine prajita, ca baza pentru o lipie/wrap, sau pur si simplu ca sos alaturi de cartofi la cuptor, de exemplu.

crema de branza feta

Ingrediente 6-8 portii de Crema de branza feta

  • 400g branza feta Milbona
  • 300g crema de branza Goldessa natur
  • 30ml ulei de masline extra-virgin Primadonna
  • sare si piper
  • fulgi chili
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • o ceapa rosie mica
  • 2 linguri patrunjel verde taiat marunt

Toate ingredientele necesare prepararii retetei de Crema de branza feta va asteapta in magazinele Lidl!

crema de branza feta

Mod de preparare Crema de branza feta

  1. Mai intai scurgem foarte bine branza feta.
  2. Punem intr-un bol incapator branza feta, crema de branza, uleiul de masline, sare, piper, fulgi chili, usturoiul granulat.
  3.  Amestecam cu mixerul la viteza mare pana branza feta este maruntita si avem o crema pufoasa. Eu amestec 4-5 minute.
  4. Adaugam ceapa rosie taiata foarte fin, ceapa rosie, patrunjelul. Amestecam.
  5. Potrivim la gust de sare si piper si crema de branza feta este gata!

crema de branza feta

O depozitam la frigider, in caserola sau borcan inchis ermetic si ne bucuram de ea la fiecare masa! Sa va fie de cel mai bine!

crema de branza feta

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.