Crema de avocado cu ou

Vine scoala, bine-mi pare…in pachetel, ce mai punem oare? Indiferent ca micutii vor merge la scoala zilnic sau vor urma cursurile online, gandul pachetelului de la scoala este mereu in mintea mamicilor! Reteta de Crema de avocado cu ou va fi iubita de mamici si copii in egala masura!

crema de avocado cu ou

Crema de avocado cu ou – o reteta rapida, sanatoasa, perfecta la micul dejun, in sandwich-ul de la scoala sau de la birou! Se pastreaza foarte bine 2 zile la frigider si poate fi servita cu paine prajita, ca o crema tartinabila in sandvisuri sau tortilla. Se pregateste in mai putin de 5 minute, mai ales daca fierbeti ouale din timp, chiar de seara, apoi le lasati in frigider pana dimineata cand le folositi in crema!

crema de avocado cu ou

Toate ingredientele necesare pentru prepararea retetei de Crema de avocado cu ou va asteapta in magazinele LIDL din toata tara!

crema de avocado cu ou

Si mai multe idei de pachetel pentru scoala va asteapta mai jos (click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta):

 

Crema de avocado cu ou – Ingrediente pentru 4 portii

  • 3 avocado
  • 3 oua mari
  • 100g crema de branza Goldessa natur
  • zeama de la o lamaie
  • sare Castello
  • piper Kania
  • marar proaspat, tocat fin
  • masline negre Baresa

crema de avocado cu ou

Mai intai fierbem ouale, in apa cu putina sare, 10 minute la foc mediu, din momentul in care apa incepe sa fiarba. Lasam ouale sa se raceasca, le curatam, le taiem cubulete.

Intr-un bol amestecam crema de branza, zeama de la o lamaie, sare si piper dupa gust.

Dam prin blender amestecul de crema de branza, avocado, ouale si mararul, pana avem o crema.

crema de avocado cu ou

Crema de avocado cu ou se pastreaza in borcan sau caserola inchisa ermetic. Este delicioasa daca o lasam 2-3 ore la frigider inainte de servire.

Crema de avocado cu ou este si un dip excelent pentru chipsuri din legume sau nachos, pentru o seara relaxanta in familie! Sa va fie de cel mai bine!

2 Comments

  1. Denisa

    Foarte buna, am facut azi. A mai ramas si pentru maine. Multumim pentru reteta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.