Craciun Imaculat cu Sano Spark

Ultima luna a fost o agitatie teribila in familia noastra: ne-am mutat si am avut de amenajat atat casa in care ne-am mutat si vom locui, cat si studioul Teo’s Kitchen. Cutii, cutii si alte cutii! Dar, inainte de a le despacheta, a fost nevoie de o super-curatenie peste tot! Pentru ca treaba sa mearga struna si cat mai repede, a fost nevoie de produse de curatenie excelente, care sa ma ajute sa pun in miscare studioul Teo’s Kitchen in timp record, pentru a va livra retetele speciale de Craciun!

Sarbatori imaculate, de la Sano pentru toti si toate!

Toate produsele Sano m-au ajutat sa pun “la punct” cele doua casute: de la curatenia in bucatarie, in baie, spalatul podelelor si a celor doua cuptoare, totul a stralucit, astfel incat sa am mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat: timp alaturi de familie, odihna pentru bebele din burtica si retete pentru voi ♥

sano spark

Imi amintesc si acum cat era de importanta curatenia inainte de Craciun! Fiecare aveam sarcina noastra, in functie de varsta si putere: eu stergeam praful, pieptanam ciucurii de la covoarele persane (sarcina pe care o detestam atunci, dar mi-o amintesc cu mare drag acum) si sa impodobesc toata casa cu beteala si decoratiuni din hartie creponata… sarcina care mi-a ramas pana in ziua de azi! Fratele meu batea covoarele, dupa ce se “programa” la batatorul din spatele blocului, in urma unei sedinte aprinse cu vecinii de scara. Si, daca avea “noroc” si era zapada mare inainte de Craciun, trebuia sa si perieze covorul in zapada! Mama si Buni spalau perdelele si draperiile si, contra-cronometru, cat masina spala, ele stergeau geamurile. Bunicul meu facea carnatii, caltabosii si raciturile. Si, cu toata osteneala si truda… acelea erau cele mai frumoase sarbatori… in care INCA eram toti impreuna ♥ Acum, osteneala s-a mutat in bucataria Teo’s Kitchen, de unde vin toate retetele pentru voi!

Direct proportional cu nebunia retetelor de Craciun, a crescut “muntele” de vase care asteapta sa fie spalate. Unele la studio, dupa muuuuuultele retete filmate si pozate, altele acasa, dupa pranzul si cina in familie. In ajutorul meu a venit Sano Spark, noul detergent de vase de la Sano, care sigur vi-a sarit deja in ochi la raft!

sano spark

O gospo-diva care gateste impecabil… are si vase impecabile!

De ce aleg detergentul de vase Sano Spark in ambele noastre locatii?

  • Va puteti inchipui cam cate vase rezulta dupa o zi in care s-au filmat si gatit 3 retete video. Daca e sa punem la socoteala numai bolurile si boluletele pentru ingrediente… si deja ne ia groaza! Ei bine, am nevoie de un detergent care sa spele vasele impecabil, iar Sano Spark este un detergent de vase concentrat, care are in compozitie cel putin 24% ingrediente active. Asta inseamna ca indeparteaza perfect si foarte usor grasimea si murdaria.
  • Dar, sa nu uitam, suntem GOSPO-DIVE si e important ca, dupa ce spalam tooooate vasele, sa ramanem cu mainile fine! Sano Spark este un produs integral din ingrediente cosmetice, care curata si protejeaza pielea. Pentru mine este un mare plus, mai ales ca vorbim despre un detergent concentrat.
  • Pompita! Pompita, pompita si iarasi pompita! Mi-e atat de draga pompita cu care este prevazuta sticla si imi usureaza atat de mult spalatul vaselor!

sano spark

Eu m-am gandit sa va spun toate acestea inainte de Craciun pentru ca imi doresc, alaturi de a va oferi cele mai frumoase urari pentru Sarbatori, cele mai delicioase retete si ganduri bune, sa va ofer si secretele si sfaturile mele pentru o casa impecabila, din toate punctele de vedere! ♥

2 Comments

  1. CristinaD.

    Hei Teo, felicitări pentru bebe ❤ am verificat de mai multe ori data postului sa fiu sigura daca vad bine ma bucur mult mult pentru voi! Si noi asteptam un bebe ❤

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.