Ne intalnim personal la STREET FOOD FESTIVAL?

SFF_KV1-abbey_road (1)

Gurmanzi, foodie, pofticiosi, iubitori de mancare, oameni care apreciaza bucataria locala si bucataria internationala, omuleti care inteleg ca mancarea este o cultura si nu doar un mijloc de a ne umple burtica…VOUA MA ADRESEZ AZI 🙂 Daca sunteti din Cluj sau aveti drum pe la Cluj in perioada 7-10 iulie (adica de joi si pana duminica), va astept sa ne bucuram impreuna de STREET FOOD FESTIVAL, primul festival de street food din Romania. Ideea de street food este foarte simpla: mancarea de strada, rapida, dar care nu este in niciun caz junk food si care, de cele mai multe ori, surpinde esenta culturii culinare a unei tari. V-am povestit despre despre Street food din Istanbul si v-am povestit aici despre Street food din Varna, Bulgaria si in general de peste tot pe unde umblu, asa ca abia astept sa va povestesc despre ce voi descoperi la Street food festival!

LA CE SA VA ASTEPTATI?
– la retete pregatite de unii dintre cei mai renumiti bucatari de street food din Romania si internationali
– preparate din lumea intreaga: Mexicana, canadiana, asiatica, nemteasca, italiana etc. AICI puteti vedea toti explozantii, ca sa va puteti pregati psihologic pentru festinul care va urma sis a va faceti un “meniu mental” 🙂
– bucatari unu si unul: Chef Foa, Chef William Cunneen, Chef Andrei Isac
– muzica buna si concerte faine
– Outdoor cinema cu filme pe teme culinare
– Kids Zone, zona special amenajata pentru cei mici
Dinner in white – o cina fabuloasa gatita de Chef Foa si echipa Flavours, in care va puteti bucura de un meniu spectaculos intr-un decor de poveste. Dress code: all white!

UNDE NE VEDEM???  Adica voi si cu mine 🙂

IMG_20160530_230335

Daca sunteti la Street food festival si vreti sa ne cunoastem, sa stiti ca eu voi fi acolo, special pentru un MEET&GREET cu voi! Putem in sfarsit sa ne strangem mainile, sa ne imbratisam, sa ma intrebati tot ce vreti voi, sa stam la povesti in tihna!

JOI, 7 IULIE 2016, ORA 18:00, ALEEA STADIONULUI (langa Cluj Arena) in Chill Zone (langa cinematograful in aer liber) Va astept cu mare mare drag pentru o ora simpatica petrecuta impreuna :)!!!! PRIMII 20 DE OMULETI CARE AJUNG LA MEET&GREET PRIMESC CEVA DULCE GATIT DE MINE!

13575914_518344985022865_1505863849120938300_o

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.