Un frigider Live Smart de la Samsung

Frigider Samsung Live Smart

Stiti deja ca ma pasioneaza foarte tare orice noutate in materie de casa si v-o prezint si voua, indiferent ca e un cutit, o tigaie, un aparat de prajit sau… un frigider 🙂 Cred foarte tare ca tehnologia, in majoritatea cazurilor, e menita sa ne usureze viata si mai nou, ne ajuta si sa economisim energie si timp. Si da, stiu ca poate suna ciudat, dar mereu m-au pasionat frigiderele, asta probabil pentru ca muuuuulti ani am avut un frigider minuscul, sau cel putin asa il vad eu acum, in care numai cu slujbe si acatiste gaseai ceva, nu de alta dar era atat de mic incat trebuia sa potrivesti oale, caserole si legume ca la lego, una intr-alta, ca sa incapa. Apoi pana scoteai o oala, iti venea rau si regretai momentul in care ai pus supa la fiert.

Frigiderul Live Smart de la Samsung, desi are o denumire complicata – Samsung RB31FERNDBC – este extrem de prietenos si are o capacitate totala de 310 litri, asa ca, Doamne ajuta, este loc pentru tot! In plus, la capitolul depozitare, o sa va bucurati sa aflati ca pana si compartimentele de pe usa, destinate in mod normal bauturilor, pot fi folosite pentru depozitarea recipientelor mari si inalte. Asta e extrem de util in cazul petrecerilor si, vorba romanului, de sarbatori, cand trebuie sa stocati cantitati mai mari de sticle decat de obicei. Sau in cazul in care consumati 5 litri de lapte pe saptamana, asa ca noi 🙂

Nu stiu de ce, dar denumirea lui complicata ma duce cu gandul la agent secret, nici nu trebuie sa ii stii numele, dar stii ca e frumos si performeaza bine. Si e un frigider frumos, nu aveti ce zice! Elegant de-a dreptul, as spune, parca e in frac, cu finisajele lui negre, potrivit in special in bucatariile cu design minimalist.

Ce imi place cel mai mult la el este faptul ca analizeaza factorii de mediu, de exemplu temperatura din camera, temperatura alimentelor din frigider, frecventa cu care este deschisa usa frigiderului si, datorita unui compresor foarte “smecher” – Digital Inverter pe numele lui – se adapteaza rapid la una din cele 5 viteze si implicit facem economie de energie si timp, iar alimentele isi pastreaza prospetimea mai mult timp. Tare, nu?

Asta e vestea buna de la Samsung pe care v-o livrez azi, sper sa va fie de folos, mai ales daca sunteti in cautarea unui firgider nou 🙂

Frigider Samsung Live Smart

Frigider Samsung Live Smart

2 Comments

  1. TULBURE MARIA

    Dar.nu ai precizat sau nu am observat eu,-pretul acestui obiect atat de necesar.-Multumesc.Te urmaresc Teo si ma bucur de retetele tale practice si explicite.

    • Multumesc, Maria 🙂 nu stiu sa iit spun pretul exact, ma gandesc ca difera de la un magazin la altul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.