Meriti ceva nou de Paste

Meriti ceva nou de Paste
La mine acasa, cel putin, iepurasul de Paste nu era la fel de venerat ca Mos Craciun sau Mos Nicolae. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu cred ca primeam cadouri de Paste, de genul jucarii, insa un lucru se intampla in fiecare cand e Paste: primeam un rand de hainute noi 🙂 nu, nu costumas de mers la biserica, ci adidasi, tenisi, ce ne trebuia mai mult la momentul respectiv, pentru ca asa se spune, ca trebuie sa ai ceva noi de Paste.

Pe acelasi principiu se desfasoara si noua campanie Iulius Mall pentru Paste 2013. Daca faceti cumparaturi la Iulius Mall si adunati bonuri valorice in valoare de 100 lei, trebuie doar sa le duceti la Centrul Info de la intrarea in Mall si aceastea se transforma in taloane de tombola. Marele premiu al campaniei „Meriti ceva nou de Paste!” este un Opel Corsa, pe care il puteti castiga la extragerea de sambata, 4 mai, ora 12.00.

Tot atunci se va desemna si castigatorul unei sesiuni de shopping în valoare de 1.000 de euro in Iulius Mall. Si asta nu e tot! Ce mai puteti castiga in cadrul campaniei „Meriti ceva nou de Paste!”? Trei cecuri, in valoare de 500 de euro fiecare, valabile in magazinul Flanco din incinta Mall-ului. Extragerile pentru acestea se vor face pe 21 si 28 aprilie si pe 4 mai, la ora 20.00.

Hai ca azi v-am dat numai vesti bune, zic eu, mai ales daca sunteti pasionati de shopping si mergeti de obicei la Iulius Mall 🙂 Spor la cumparaturi, spor la castigat premii si nu uitati sa urmariti pagina de facebook a Iulius Mall Cluj, pentru si mai multe concursuri, informatii utile si tot felul de surprize pascale 🙂

Meriti ceva nou de Paste

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.