Concurs Hochland & Teo’s Kitchen

Hochland
Dragii mei si dragele mele, impreuna cu Hochland v-am pregatit un concurs foooarte dragut! Daca tot vin sarbatorile si pe mesele voastre vor fi mancaruri fel de fel incepand cu aperitive si terminand cu cele mai sofisticate prajituri, ne-am gandit ca ar fi un moment potrivit pentru concurs.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs? E foarte simplu! Trebuie sa pregatiti o reteta in care ingredientul principal sa fie cascavalul felii de la Hochland. Reteta poate sa fie una de sandwich, sau una care va place voua cel mai mult, una pe care o pregatiti frecvent sau, de ce nu, o varianta imbunatatita la retetele pe care vi le-am aratat saptamanile trecute, in care am folosit cascavalul felii de la Hochland: sandwich cu felii de cascaval sau sandwich rulou cu felii de cascaval. Sincera sa fiu, insa, as dori foarte mult sa alegeti o reteta cat se poate de originala.

Indiferent de reteta pe care o alegeti, trebuie sa o publicati la voi pe blog sau (in cazul in care nu aveti blog) sa o trimiteti trimiteti prin e-mail la teo@teoskitchen.ro, insotita de o poza cu rezultatul final. In poza, pe langa preparatul vostru trebuie sa apara un biletel pe care sa scrieti cu pixul “Concurs Hochland & Teo’s Kitchen” si bineinteles sa se vada cascavalul Hochland 8 felii, asa cum se vede in retetele pe care vi le-am aratat eu. Perioada de inscriere dureaza fix o saptamana, deci pana in 4 mai inclusiv, la ora 23:59 puteti trimite retetele voastre. Castigatorii vor fi anuntati dupa sarbatori, mai exact dupa data de 7 mai.

UPDATE: Dragii mei, pentru ca a fost o perioada foarte incarcata si plina de sarbatori care mai de care, ne-am gandit sa prelungim cu inca o saptamana termenul de inscriere, adica pana inclusiv in data de 15 mai inclusiv. Astept cu mare drag retetele voastre cu cascaval, da?

Criterii de jurizare:
– reteta trebuie sa fie cat mai originala
– reteta trebuie sa fie explicata foarte bine, trebuie descris fiecare pas din timpul prepararii
– prezentarea rezultatului final in imagini (aranjare in farfurie, culori etc)
– vor fi excluse retetele care nu au in poza rezultatului final, un biletel cu mentiunea “Concurs Hochland & Teo’s Kitchen”.

Acestea fiind spuse, astept cu mult drag retetele voastre, cat mai originale, sanatoase si frumos fotografiate si abia astept sa alegem 3 retete castigatoare care vor fi premiate fiecare cu un cos plin cu produse Hochland! Mult spor la gatit sa aveti!

Update: Cele 3 retete castigatoare sunt: Grisine cu cascaval si sunculita, Milles feuilles de cartofi cu cascaval si Terina cu ardei copt si cascaval. Castigatorii vor fi contactati pentru detalii cu privire la expedierea premiilor. Va multumesc tuturor pentru participare! Click aici pentru a vedea retetele inscrise in concurs.

27 Comments

  1. Buna, Teo! In poza va trebui sa apara ambalajul? As vrea sa stiu daca trebuie sa folosim cascavalul ca si ingredient principal doar feliat sau el poate fi si gatit/ prelucrat. Multumesc frumos.

    • Ambalajul poate sa apara la poza de la ingrediente, daca nu il poti pune in poza cu rezultatul final. Reteta trebuie sa puna accent pe felia de cascaval, deci cel mai indicat este sa nu prelucrezi in niciun fel cascavalul.

  2. E… cam la doua capete !

  3. Interesant ca fac concurs in care trebuie sa folosim cascaval feliat. Noi chiar suntem fani Hochland feliat, mai ales cel afumat, dar de cateva luni bune nu se mai gaseste in Constanta. Am cumparat nefeliat si m-am chinuit sa-l tai.

  4. Buna Teo!
    Minunat concursul tau,asa ca,am adus si eu o reteta foarte delicioasa,sper sa va placa:-).
    Aici este link-ul catre reteta”Mille feuilles de cartofi cu cascaval afumat Hochland si sardine”:http://angi-food.blogspot.ro/2013/05/milles-feuilles-de-cartofi-cu-cascaval.html
    Iti doresc Paste Fericit alaturi de cei dragi!!!!
    Hochland, Paste fericit si voua si felicitari pentru minunatul concurs!
    Numai bine!

    • rebeca

      am citit acest raspuns putin mai sus :
      Ambalajul poate sa apara la poza de la ingrediente, daca nu il poti pune in poza cu rezultatul final. Reteta trebuie sa puna accent pe felia de cascaval, deci cel mai indicat este sa nu prelucrezi in niciun fel cascavalul.

      -desi calitatea pozelor e buna,pesemne aparat foto beton,cascavalul a fost “prelucrat” bine ,deosebesc greu in poze cascavalul de cartofii feliati,asta fata de restul retetelor unde am vazut clar felia (feliile) de cascaval

      • Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar mi-ar face o mare placere sa pastram acest concurs fara polemici sau acuze. Sunt sigura ca Teo va aplica jurizarea intr-un mod cat se poate de obiectiv.
        Fiecare reteta este unica si fiecare participant a pus mult suflet in prepararea ei. Este adevarat ca unii au aparate mai bune dar totusi sa nu aruncam cu pietre 😀
        Angi are retete deosebite si imi face o mare placere sa o am alaturi in concursuri, mereu ma uimeste cu ceva dragut. Este o concurenta serioasa, ma provoaca si pe mine sa ma perfectionez.
        Rebeca, te rog sa nu te superi ca mi-am expus punctul de vedere dar , din respect pentru Teo, nu as vrea sa se ajunga la certuri interminabile asa cum s-a intamplat la alte concursuri similare 😀

        • Ar fi bine sa lasam juriul sa-si faca treaba…Retetele Angelicai sunt minunate si de multe ori mi-au fost surse de inspiratie!Se vede ca face totul cu pasiune.
          Te asteptam si pe tine Rebeca cu o reteta in concurs.

        • rebeca

          scuze,mi-am spus punctul de vedere,n-am vrut sa supar pe nimeni !bafta tuturor !

      • Ar fi bine sa lasam juriul sa-si faca treaba…Retetele Angelicai sunt minunate si de multe ori

  5. Buna, Teo! Las si eu link-ul cu participarea mea la concurs: http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2013/05/grisine-cu-cascaval-si-sunculita.html
    Multumesc, seara buna!

  6. Buna Teo,
    Pentru concurs am facut urmatorul sandwich:
    http://gustolandia.ro/sandwich-cald-cu-cascaval-afumat/
    Pupici!

  7. mirela miclescu

    Reteta mea penteru concurs ,bunatatile de la Hochland intotdeauna se impaca bine cu legumele proaspete http://sabiradu-dulciurisialtedelicii.blogspot.ro/2013/05/platou-aperitiv.html

  8. Buna seara!
    Multumesc pentru invitatie ,particip cu urmatoarea reteta :

    http://savoareabucatelor.blogspot.ro/2013/05/terina-de-branza-si-struguri.html

  9. Multumesc foarte mult si felicitari tuturor!

  10. Felicitari fetelor!!! :*

  11. Buna seara!
    Multumesc frumos Teo’s Kitchen si Hochland pentru premiu, ma bucur tare mult!
    Felicitari participantilor!
    Numa’ bine tuturor!

    • Maciuca Felicia

      Multumesc pentru premiu Teo’s Ktchen si Hochland!Concursul chiar a fost o provocare ,multe retete fiind deosebite!Felicitari tuturor participantilor.

  12. Felicitari, fete dragi!! numa bunataturi sa faceti in continuare :*

  13. dumitrita

    felicitaripentru toate produsele gustoase!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.