Printesa de ziua ta @ Iulius Mall

Printesa de ziua ta!
Dragele mele cititoare, pentru ca a venit primavara si luna martie este luna noastra a femeilor, a mamicilor… prietenii nostri de la Iulius Mall Cluj au o campanie tare draguta prin care ne rasplatesc pe noi, pasionatele de shopping, cu premii care sa ne sporeasca frumusetea. In fiecare zi, primii 100 de clienti care fac cumparaturi de minim 100 lei, participa la tombola primaverii.

Mai exact, zilnic, prin tragere la sorti, cel mai norocos cumparator primeste un pachet de rasfat maxim, adica o zi la Gett’s Color Bar, un abonament VIP la World Class Health Academy si un cadou de la Sephora. Suprizele pentru doamne continua pe 8 si 9 martie, cand vor fi organizate sesiuni gratuite de make-up si hairstyling ale artistilor de la Gett’s Color Bar!

Iar, pe 10 martie, de la ora 18:00, la Iulius Mall va concerta special pentru doamne si domnisoare, cel mai in voga artist al momentului. Da, da, da… este vorba despre Smiley!

Va invit sa cititi regulamentul campaniei si va doresc spor la cumparaturi! 🙂

Aaaa, era sa uit… aruncati un ochi si pe pagina de facebook Iulius Mall, si puteti castiga un abonament VIP la World Class Cluj, o sesiune de shopping in valoare de 500 de lei si unul dintre cele 3 seturi de lenjerie oferite de Jolidon… daca dati like paginii si daca va inscrieti cu adresa de e-mail in newsletter.

Printesa de ziua ta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.