Concurs Transavia & Teo’s Kitchen

Robot de bucatarie Braun K700
Dragii mei si dragele mele, e rost de concurs! 🙂 daca tot vine 8 martie si e unul dintre cele mai propice momente din an pentru facut cadouri, impreuna cu prietenii de la Transavia ne-am gandit sa organizam un concurs care va poate aduce drept cadou un robot de bucatarie BRAUN K700.

Update: Concursul s-a incheiat! Aici aflati castigatorii!

Ce trebuie sa faceti voi pentru a intra in concurs? E foarte simplu! Trebuie sa gatiti o reteta pe baza de piept de pui, una care va place voua cel mai mult, una pe care o gatiti frecvent sau, de ce nu, frittata cu piept de pui si rucola pe care am gatit-o eu saptamana trecuta. Sincera sa fiu, insa, as dori foarte mult sa alegeti o reteta cat se poate de originala 🙂

Indiferent de reteta pe care o alegeti, trebuie sa imi trimiteti reteta, si o poza cu rezultatul final, alaturi de un biletel pe care sa scrieti “Concurs Transavia & Teo’s Kitchen” pana pe data de 5 martie 2013, ora 23:59, nu de alta dar pe 6 martie voi posta pe blog fotografiile primite de la voi si implicit voi anunta si castigatorul premiului oferit de Transavia 🙂

Criterii de jurizare:
– reteta trebuie sa fie cat mai originala
– reteta trebuie sa fie explicata foarte bine, trebuie descris fiecare pas din timpul prepararii
– prezentarea rezultatului final in imagini (aranjare in farfurie, culori etc)
– vor fi excluse retetele care nu au in poza rezultatului final, un biletel cu mentiunea “Concurs Transavia & Teo’s Kitchen”.

UPDATE: pentru ca am primit deja peste 10 mailuri care nu respecta conditiile de mai sus, simt nevoia sa explic inca o data cum trebuie procedat cu biletelul pe care trebuie sa scrieti “Concurs Transavia & Teo’s Kitchen”. Inainte sa faceti poza la rezultatul final al retetei pe care ati pregatit-o, luati o foaie de hartie pe care scrieti cu pixul, textul “Concurs Transavia & Teo’s Kitchen”, asezati biletelul langa farfuria pe care ati pus preparatul si le faceti poza impreuna. Abia apoi puteti considera poza ca fiind valida pentru concurs.

Astept cu mult drag retetele voastre, cat mai originale, sanatoase si frumos fotografiate, pentru ca un robot de bucatarie BRAUN K700 asteapta cu drag sa vina in bucataria voastra! Mult spor la gatit sa aveti!

Robot de bucatarie Braun K700

16 Comments

  1. gafencu loredana

    e superb as fi frut sa-l am si eu

  2. Buna Teo!
    Foarte frumos concursul,felicitari!
    Am o intrebare ,prin ce modalitate se va desemna castigatorul?
    Multumesc!!!O zi faina!

  3. cum se va alege castigatorul?

  4. Criterii de jurizare:
    – reteta trebuie sa fie cat mai originala
    – reteta trebuie sa fie explicata foarte bine, trebuie descris fiecare pas din timpul prepararii
    – prezentarea rezultatului final in imagini (aranjare in farfurie, culori etc)
    – vor fi excluse retetele care nu au in poza rezultatului final, un biletel cu mentiunea “Concurs Transavia & Teo’s Kitchen”.

  5. Tantas Julia Ariana

    de la cati ani poti participa?

  6. Salut, Teo!
    O să trec direct la subiect, am gătit mâncarea și am fotografiat-o înainte ca să văd update-ul, referitor la bilețel. Aș putea să scriu același text și să-l adaug ulterior la poză?

  7. Cretu Veronica

    Premiul este super.Mi-ar place tare mult sa-l am la mine in bucatarie.Imi voi incerca si eu norocul.Sper sa va placa ce voi prepara.

  8. Putem participa cu mai multe retete?

  9. Cristina

    Teo, am si eu o intrebare legata de modul de prezentare a retetei. E necesar sa trimtem si poze care sa ilustreze fiecare pas in realizarea retetei sau sunt suficiente pozele cu rezultatul final ? Multumesc !

  10. doamna Angelica,saptamana trecuta pe 1 martie ati aflat ca ati castigat un ditamai robot KitchenAid pe bucataras,chiar va mai intereseaza si acest premiu ? eu sper ca nu !

  11. MADALINA

    STIAM CA AZI POSTEZI RETETELE PENTRU CONCURSUL TRANSAVIA? SI CAND AFLAM CASTIGATORUL? NU DE ALTA DAR STAU CA PE ACE :D… MERSI..POOP :*

  12. Ioana Annca

    Buna.
    Pana cand se pot trimite pozele pentru concurs?

  13. Ioana Annca

    ooof.. doar acuma am vazut.. s-a terminat! scuze. 🙂

  14. adriana

    Cred ca in concurs a intrat si o poza falsa :). Acel biletel nu pare real.

    • Adriana, pozele nu sunt false. Le-am primit la rezolutie maxima, fara sa fi fost modificate/alterate. S-a verificat fisierul exif pentru toate pozele inscrise concurs, asta inseamna ca am putut vedea data si ora la care au fost facute, aparatul foto folosit si alte detalii care confirma faptul ca pozele sunt cat se poate de reale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.