Blog Chef de 2013

Concurente Blog Chef 2013
Exact acum o saptamana ma intorceam de la Blog Chef, primul concurs de acest gen adresat bloggerilor culinari si organizat foarte frumos (da da, a fost unul dintre cele mai reusite evenimente la care am fost de cand exista Teo’s Kitchen) de Danone 🙂 Cand am fost invitata sa fac parte din juriu, va spun sincer ca am fost foarte bucuroasa in primul si in primul rand pentru ca urma sa ii cunosc personal pe oamenii din spatele unor bloguri culinare pe care le citesc si pe care le apreciez.

Asa ca, fara nicio ezitare, am urcat in tren (ceea ce nu va sugerez sa faceti decat in caz de maxima urgenta) si am plecat la Bucuresti 🙂 Calatoria cu trenul a trecut si ea cum a trecut si in sfarsit, pe 23 februarie am ajuns la Blog Chef! Cand am ajuns noi, eu, Laura Laurentiu si Loredana, pregatirile erau in toi, concurentii inca nu ajunsesera toti si primul lucru pe care l-am remarcat a fost ca totul a arata foarte profi si m-am gandit eu “no, asa da concurs!”. Am mers la masa juriului, unde cu infrigurare am asteptat-o pe Laura Adamache, pe care o asteptam ca pe painea calda, pentru ca mi-e draga de nu mai pot, ii iubesc retetele si abia asteptam sa o cunosc. Si cand am cunoscut-o, chimia s-a produs instant, mai ceva ca supa la plic! E o frumoasa si ne-am raso-distrat foarte bine impreuna! Cu Loredana de la Bucatarese Vesele ne stiam deja si tare m-am bucurat sa ne revedem si tot mi-as dori ca la un eveniment sa o cunosc si pe Lia, jumatatea de Bucatarese Vesele de la Oradea! 🙂 Apoi, despre doamna Laura Laurentiu, ardeleanca de-a mea (sau nu, mai bine spun banateanca, nu, domnul Vuki?) nu pot sa va spun decat ca rezonam foarte bine, ne-am inteles exact atat de bine pe cat mi-am inchipuit si e o bomboana de femeie! Ca sa va spun sincer, mai rar asa o compatibilitate sufleteasco-culinara ca in juriul nostru si pentru asta ii multumim inca o data Danone 🙂

Chiar daca Amalia a lipsit pe motiv de bebe Adrian cel frumos si roscovan care a tinut-o la Cluj, ne-a lipsit si ne-am fi dorit sa fie si ea cu noi, dar in schimb ma bucur ca am cunoscut-o pe Eugenia Cojocaru, care e o mamica tare simpatica!

Teo Rogobete

Laura Laurentiu

Loredana Carp

Laura Adamache

Eugenia Cojocaru

Acum ca v-am povestit despre juriu, sa va spun cum a inceput concursul. Au ajuns incet incet si concurentele, care de care mai emotionata si mai bine pusa la punct, cu mixuri de condimente gata pregatite de acasa, cu tricouri personalizate, cu emotii sau un calm desavarsit si cu adevarate echipe de sustinatori in spate! Am fost impresionata si asa cum le-am spus si lor la final, pana la urma nu noi, juriul, avem vreun drept sa le jurizam ceea ce au gatit, ci vizitatorii lor, cei care le incearca retetele si le apreciaza. Dar concursul e concurs si a trebuit sa inceapa si a trebuit sa alegem doar 3 castigatori din cele 5 participante si dintre cele 3, a trebuit sa alegem Blog Chef de 2013.

Tabela timp

A inceput concursul, fiecare a trecut la treaba. Concurentele au fost emotionate, se vedea asta, insa foarte stapane pe sine. Manutele le-au umblat repejor, s-au adunat in orice situatie, pentru ca fiecare dintre ele a avut momente de usoara panica, insa totul a trecut cu bine. De fiecare data cand am trecut pe la mesele lor de lucru, am vazut cat de frumos progreseaza tot, chiar daca aparatura folosita era noua pentru ele, s-au descurcat foarte bine.

Concurente Blog Chef 2013

Timpul s-a scurs destul de repede, cel putin asa mi s-a parut mie, care, dupa spusele tuturor, nu am stat jos un minut 🙂 Unul din lucrurile pe care le-am mai auzit din toate partile e ca sunt foarte tanara si sper ca asta a fost o apreciere de genul “ia uite ca fatuta asta tanara a realizat ceva in viata-i” si nu de genul “cine e tinerica asta si cum a ajuns aici?” 🙂 Au mai ramas cateva minute si urma sa vedem preparatele, sa le degustam si sa le jurizam. Ca sa va spun un secret, si noi, juratele, am fost la fel de emotionate ca si voi, concurentele, chiar daca, poate, nu a lasat sa se vada asta si am afisat un calm desavarsit. Si cu toate emotiile si bucuria ca suntem toate acolo impreuna, sa stiti ca am jurizat cu obiectivitate maxima si eu una sunt impacata cu fiecare punctulet dat 🙂 O sa va arat in poze ce s-a mai intamplat intre timp, cum am socializat frumos, cum am ras si mai frumos si ce gustari am luat 🙂

Teo Rogobete

Juriu

Teo Rogobete, Laura Laurentiu

Laura Adamache, Loredana Carp

Am sa va arat, rand pe rand, fiecare concurenta la masa de lucru si rezultatul final al muncii ei, ca sa nu mai lungesc povestea.

Anca Bunea

Anca Bunea

Anca Bunea

Desert by Anca Bunea

Desert by Anca Bunea

Mihaela Simiuc

Miha Simiuc

Miha Simiuc

Preparate Miha Simiuc

Preparate Miha Simiuc

Preparate Miha Simiuc

Licuta Marin Licuta Marin

Licuta Marin

Preparate Licuta Marin

Preparate Licuta Marin

Georgeta Cipaianu

Geta Cimpaianu

Geta Cimpaianu

Preparate Geta Cimpaianu

Preparate Geta Cimpaianu

Preparate Geta Cimpaianu

Brandusa Scheaua

Brandusa Scheaua

Brandusa Scheaua

Preparate Brandusa Scheaua

Preparate Brandusa Scheaua

Brandusa Scheaua

Castigatoarea Blog Chef a fost Miha Simiuc, care ne-a impresionat prin tot, gust, prezentare, modul in care a montat preparatele. Inca o data felicitari Miha! Si inca o data felicitari tuturor participantelor, in primul rand pentru curajul de a participa si abilitatile culinare pe care le-ati adus din online si ni le-ati prezentat atat de frumos.

Miha Simiuc

Astept cu drag Blog Chef de 2014, pentru ca, zic eu, bloggerii sunt de multe ori mai bucatari decat bucatarii adevarati si merita recunoastere si apreciere pentru preparatele cu care ne incanta zi de zi pe blogurile lor 🙂

7 Comments

  1. Te pup, fata faina, si abia astept sa ne revedem! Data viitoare trebuie sa tragem un chef de pomina, oki?
    Ma bucur enorm ca te-am cunoscut!!

  2. ecaterina

    e o placere sa va vad pe toate impreuna!!!multe salutari din zalau.

  3. ecaterina

    felicitari castigatoarei!

  4. Si eu care credeam ca deja mi-au trecut emotiile finalei! :))) Citind povestioara ta mi-am dat seama ca inca nu. :))))

    Multumesc Teo! :*

  5. Felicitari castigatoarei!
    Si vaaaai, ce pofta mi-ai facut cu pozele de mai sus!

  6. MARIANA

    FELICITARI PENTRU PARTICIPARE SI PENTRU CA NE IMPARTASITI SI NOUA CE S-A PETRECUT ACOLO!
    VA URMARESC,VA CITESC SI VA DORESC MULT SUCCES!

  7. CeNtea Anca elena

    Felicitari tuturor concurentelor,sunteți minunate si voi si fetele din juriu,din mâinile voastre ies lucruri minunate.aveti toată stima si respectul meu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.