Castigatorul concursului Transavia & Teo’s Kitchen

Piept de pui cu camembert in crusta by Anca Bunea 2
Dragii mei, au fost peste 50 de retete inscrise in concursul Transavia & Teo’s Kitchen, asa ca a fost foarte greu sa alegem un castigator 🙂 Dar pana la urma am reusit si robotul de bucatarie BRAUN K700 merge spre Anca Bunea: Piept de pui cu camembert in crusta.

Din toate retetele, care au fost toate bune si apetisante, am ales inca 3 care mi-au mers direct la suflet si pe care as vrea sa le rasplatesc cu o mica atentie din partea mea 🙂

Muffins cu piept de pui si masline – Alice Ciobanu
Pui cu legume la cuptor – Miha Simiuc
Bulgare crocant cu ceapa caramelizata si mozarella – Angelica Nistor

Pentru a vedea toate retetele inscrise in concurs, le-am incarcat intr-un album foto pe facebook.

Astept mail-urile voastre, la teo@teoskitchen.ro cu adresele voastre, pentru a va trimite premiile 🙂

Piept de pui cu camembert in crusta by Anca Bunea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (9 votes cast)

8 Comments

  1. Felicitari Anca!

    Multumesc Teo!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: -1 (from 3 votes)
  2. Multumesc foarte mult Teo si Transavia! Felicitari tuturor participantilor!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  3. ma asteptam,o mana spala pe alta si ambele fata,adica va dati premii intre voi,iar faptul ca Mihaela Simiuc care abia a castigat 3000 de ron la nutriday(pe care ai si jurizat-o),are posibilitatea sa-si cumpere un robot mai bun si de Angelica Nistor,alta care nu rateaza vreun concurs chiar daca are premiul ala in casa,respectiv acum cred ca detine Kitchen Aid de la bucataras,asa cum ziceam mai pe scrurt…bunul simt lipseste la unele bloggerite !
    data viitoare ofera 2 linguri,sper sa le castige angelica si simiuc,au nevoie!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +8 (from 12 votes)
    • Diana, nu pot sa zic decat atat… munceste si visele iti vor deveni realitate 😀

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: -1 (from 1 vote)
    • Hai mai Diana, nu fi rautacioasa, poza asta a adunat cele mai multe aprecieri pe facebook, la distanta mare de celelalte din concurs, semn ca multora le-a placut preparatul. Nu cred ca s-au adunat peste 50 de bloguri ca sa o voteze doar pentru ca si-au zis la unison, “Anca B. trebuie sa castige azi” Eu nu am blog, si am votat-o pentru simplul fapt ca mi-a placut poza. Cu bine!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: -1 (from 1 vote)
  4. Andreea

    Corect,Diana!!Miha e deja experimentata,ce rost are sa o mai recompensezi…este evident ca retetele ei o sa fie mai bune si aratoase..cele incepatoare nu mai au nici un rost sa paricipe…urat urat.Transavia stie de asta??

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)
    • oricine gateste cat de cat si stapaneste aparatul foto si uneori ajutat de photoshop ,poate transforma o farfurie cu cartofi prajiti in “arta”
      e vorba de bun simt si de egoism,cum sa ai Un KA in bucatarie si sa participi la castigarea unui robot ce valoreaza pe sfert pret KA ,in ciuda unora care poate n-au banalul mixer !
      ma cam uit pe bloguri,sunt etalate langa retete si ustensilele,aparatele folosite,de vesela ce sa mai zic,de ultima generatie si scumpe…eee ,cum se face un concurs cu premii (aceleasi ustensile,aparate,vesela pe care le au deja ),tot ei sunt primii care participa ! 😀
      citesc acu’ ceva timp ,pe un blog,despre un concurs cu premiul tavi de briose,intr-un final tavile( 2 la nr)le-a castigat o bloggerita care avea deja in dotare alte 4-5 tavi,la fel se intampla cu premii in aparate electrocasnice,sunt bloggerite care au uitat cate mixere,roboti,blendere,sandwich maker au castigat 😀 ,pesemne au magazin ori le ofera ca premiu pentru diverse avantaje pentru blog,altfel nu-mi pot imagina vanatoarea unora de premii non-stop !

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: +2 (from 2 votes)
  5. ce bine arata…..abia astept sa mananc si eu asa ceva

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.