Teo si ebucataria

Am sa va dau o veste: azi dimineata la ora 6 a aparut pe ebucataria.ro prima reteta marca Teo’s Kitchen, vinetele umplute.

Pe Andrei Crivat l-am cunoscut la Roblogfestul de 2010, cand am si constatat, cu stupoare amandoi, ca suntem din Cluj si nu stiam unul de altul. Rusine, zic! Asa ca, ne-am unit fortele de bucatari si de acum, in fiecare luni voi gati o reteta speciala pentru ebucataria.

Fiti pe faza, pentru ca retetele care apar pe ebucataria nu vor fi si pe blog, iar cele de pe blog nu vor fi pe ebucataria, asa ca stati cu un ochi pe ambele, zic.

De final, vreau sa zic ca e o onoare pentru mine sa gatesc alaturi de oameni ca si Andrei Crivt si Adi Hadean 🙂

6 Comments

  1. Anonymous

    Buna Teo,

    Putem cumva sa ne abonam la ebucataria?
    Ptr ca nu am vazut pe acolo.

    multumesc,
    Iulia

  2. Anonymous

    si fata care a luat lucul trei la roblogfest e din cluj! si cred eu are niste retete super interesante si niste poze profi!

  3. Iulia, in partea dreapta-sus a paginii este un buton portocaliu, pe care scrie RSS, acolo te poti abona la ebucataria. Te pup

    Bravo fetei de pe locul 3 🙂

  4. andrei crivat

    Teo, si pentru noi e o bucurie sa gatim impreuna. La cat mai multe mancaruri, zic 🙂

  5. Anonymous

    Teo,te rog, ajuta-ma.. Am o masa cu nasii week-endul asta.. nu vreau sa fac fripturi, nu vreau sa fac gratare.. vreau altceva.. insa nu stiu sa combin mancarurile. stiu ca daca faci ceva cu peste.. trebuie sa mergi numai pe mancaruri pe baza de peste.. Initial m-am gandit la un fel cu o ciorba de burta.. si in rest.. sunt k.o. sunt in pana de idei. Si sunt incepatoare. Nu prea le am cu bucataria. (am 23 de ani :d )

  6. Anonymous

    Buna Teo,
    Cred ca toti cei care citesc blogul sau intra pe site sunt de acord ca gasesc retete minunate. E foarte bine ca se posteaza si altundeva gen ebucataria.ro dar … nu ne priva pe cei de aici de ele. Sincer,nu ma apuc sa caut retete si altundeva daca le am aici si nicidecum nu intr-o abrambureala cum e pe celalalt site. Imi cer scuze daca lezat pe cineva dar…. asta e parerea mea. Sa ai spor la gatit in continuare si cati mai multi cititori!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.