Unul dintre aperitivele mele preferate, o reteta inventata pe principiul: hai sa gatim cu tot ce avem in frigider!
Se fierb 5-6 cartofi de dimensiune medie, in coaja, in apa cu sare. Cand furculita intra bine in cartofi inseamna ca sunt fierti. Se dau la o parte, se spala bine cu apa rece, se curata de coaja si se taie marunt marunt. Tot marunt, tocam si o legatura de ceapa verde cu tot cu cozi, sau un fir intreg de praz.
Mai maruntim si niste bacon, un ardei rosu mare, 2-3 castraveti murati si 2-3 linguri de maioneza cat sa se lege compozitia. Cu toate acestea umplem feliile de sunca patrata (ori de care ar fi ea) si le inchidem cu o scobitoare.
Garantez ca sunt foarte bune si au trecere la musafiri.
ai niste retete super super bune.mi s-a facut o pofta:)) cred ca o sa dau fuga la bucatarie sa fac si eu ceva.f tare:)
BUNA!in sfirsit c-am reusit sati scriu!tot ma uitam unde pot scrie!BRAVO si FELICITARI!cU SIGURANTA VOI GATI SI EU BUNATATI DE RETETE!AM RUGAMINTEA SA-MI TRIMITI RETETE SI CUM FACI DIFERITE RETETE IN STANIOL CARE APOI SE PUN LA CUPTOR!multumesc anticipat!si sauzim de bine!
Vai am gresit cred!vreau sa tinem legatura!oare am sters celalalt comentariu!imi cer scuze!bravo si minunat!cu siguranta voi gati si eu din retetele tale!am rugamintea sa-mi trimiti retete cit mai multe care se pun in staniol si apoi la cuptor!cu multumiri multe!si sauzim de bine!
Salut, Mariana, nu ai gresit deloc 🙂 Multumesc de aprecieri si sa iti spun un mic secret: in partea stanga jos, este un patratel portocaliu si langa scrie “aboneaza=te prin e-mail”. Daca introduci aoco adresa ta de mail, vei primi cate unmail de fiecare data cand se posteaza o reteta noua pe blog. Spor la bucatarit!
super retete! n-as fi crezut, dar chiar imi ies!
Catalina
Catalina draga, orice mancare facuta cu pasiune si dragoste are sanse de 99% sa reuseasca! Si daca reteta ti-e explicata pas cu pas, chiar nu ai cum sa dai gres!
te admir mult si-ti doresc mult spor in tot ceea ce faci…astept de la tine daca poti sa postezi mai multe retete de paste. mie imi plac dar nu stiu deloc sa fac.
buna,teo,de mult timp am dat de blogul tau ,dar nu am lasat nici un comentariu,nu-mi dadea timp ,furam o reteta si ma duceam si o gateam,vreau sati spun ca esti fantastica si plina de idei;ms ca ma scapi de gandul,,ce gatesc maine,pupici,tine-o tot asa.mua
Are ceva daca folosesc ceapa normal? :-??
nu are absolut nimic, insa iti sugerez ceapa rosie, care nu pisca atat de tare
ma uit pe retete,ma uit si-n frigider,dar c-am bate vantul,criza este,ce as putea gati,HELP.
foarte interesant, felicitari Teo
au iesit delicioase
multumesc!!!!
familia mea nu mananca maioneza.cu ce o pot inlocui?
salut.crezi ca merge sosul remoulade in loc de maioneza?
Sunt ffff interesante referee tale si f usoara.bravo si la cat mai multe
sunt extraordinar de bune aceste rulouri pe 3 decembrie de ziua fetitei mele le-am facut si au fost foarte incantati musafiri,atat de aspect cat si de gust,am dat reteta mai departe,la anul nou le voi face din nou
cei care nu le-ati incercat pana acum va recomand sa dati fuga la bucatarie si sa va puneti pe facut,sunt nemaipomenit de bune
spor la gatit
te pupam Teo si iti multumim pentru aceste minunate retete
Buna draga mea Teo , te urmaresc de ani buni , iar retetele tale imi sunt de un real ajutor in viata de zi cu zi. La aceste rulouri minunate , vreau sa te intreb cam cate felii de sunca ai folosit la cantitatea de umplutura descrisa mai sus. Intreb deoarece trebuie sa pregatesc 100 buc pentru un botez si nu as vrea sa fac prea putina umplutura. Multumesc frumos , astept raspunsul tau.
Otilia draga, in jur de 15 rulouri iti ies, insa depinde si cat de mult le umpli 🙂 Mult spor!
Multumesc pentru raspus , spor la bucatarit.