Intram si noi in Guiness Book

rujuri-1

Dragele mele, da da, de data asta ma adresez numai voua, femeilor, cititoarele blogului si prietenele mele de atatia ani deja 🙂 De data asta numai cu voi am treaba, pentru ca nu va invit sa gatim, ci… sa ne dam cu ruj! De ce spun asta? Pentru ca, pe 8 martie, de Ziua Femeii, Iulius Mall din Cluj ne invita sa ne rujam impreuna, intr-un sincron perfect, nu de alta dar ne rujam pentru un scop comun: incercarea oficiala GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan! “Rujarea” generala… aaaaa, ma scuzati… adunarea generala a iubitoarelor de ruj doritoare sa participe la acest eveniment unic in Romania, sunt asteptate pe 8 martie, de la ora 18:00 la parterul Iulius Mall Cluj.

Sa stiti ca, de data asta, trebuie sa ne mobilizam, dragelor! In momentul de fata, recordul este detinut de brandul Esika care a reunit 1.002 consultanti in centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012. Sunt sigura ca noi putem mult mai mult de atat! Nu de alta dar daca eu, care NU sunt o mare iubitoare de rujuri am toate rujurile pe care le vedeti in pozele de mai sus si mai jos, sunt sigura ca in fiecare femeie exista undeva, o farama sau dimpotriva, o mare dragoste pentru rujuri. Eu si rujurile am avut o love-hate relationship, asta pentru ca, in liceu, cand colegele incepeau sa se rujeze si zburau cataloage de Avon din prima pana in ultima banca, eu eram in perioada rap & hip-hop si consideram ca rujurile nu au nimic de-a face cu pantalonii mei largi si tricourile lungi.

Apoi, cu ajutorul lui bunu Dumnezeu si in urma staruintelor si indeosebi a amenintarilor mamei, faimoasa de acum Buni Luci, am renuntat la pantalonii largi (nu si la hip-hop in general, ca asta ascult pana in zilele noastre) si m-am decis sa fiu, in sfarsit, la 19 ani, fetita! Si, cu ocazia asta, repet… la 19 ANI… mi-am cumparat primul ruj. Care era mai mult ca un balsam de buze, un roz foarte foarte deschis, nu o sa il uit in veci, Tickled Pink ii spunea si era din gama Color Trend, de la Avon. Pana in ziua de azi, e singurul si unicul ruj pe care l-am folosit vreodata pana s-a terminat. De-a lungul celor fix 10 ani in care m-am rujat, am folosit numai nuante de roz, mai deschis, un strop mai inchis, dar in general roz. Nici nu m-am intrebat vreodata daca imi sta bine, ideea era sa fie un ruj, cat de cat un strop de culoare pe buze, dar mai degraba un balsam. Si acum, cum bine o sa vedeti in pozele cu rujurile mele (le-am ales doar pe cele mai dragi mie) nuantele raman de rozuliu-movuliu-nude… aproape… ca in ultima vreme m-am lasat dusa de valul gospo-femme-fatale si mi-am luat si niste nuante foarte foarte indraznete. Cu care ma fac… foate rar, pentru ca am ajuns la concluzia ca ma bucura mai degraba visual rujurile colorate, nu sa ma si fac cu ele. Nu ca nu mi-ar sta bine sau nu m-as simti confortabil sa port culori nebune, dar cum sunt o pupacioasa, vesnic ii las lui Luca “stampile” si il enervez la culme. Plus ca, vesnic gust din mancare, vesnic am sticla de apa cu mine… deci e greu cu rujatul asta pentru mine. Dar, in caz de orice, pun capul pe perna foarte linistita noaptea stiind ca am in baia burdusita de rujuri pe care nu o sa le folosesc veci pururi amin 🙂

Astea fiind spuse, despre problema mea cu rujurile, ma refer, sa va mai spun cate ceva despre ce vom face pe 8 Martie la Iulius Mall Cluj. Nu nu, nu doar ne rujam, ci ascultam si muzica buna, pentru ca va fi concert Vama, iar intreg evenimentul e prezentat de Catalin Maruta. Sa nu uit! Rujurile cremoase si colorate pe care le fom folosi simultan sunt oferite tuturor participantelor de prietenii de la AVON 🙂 Deci, ce ziceti? Intram impreuna in GUINNESS WORLD RECORDS®?

rujuri-2

rujuri-3

record-guiness-iulius-mall

3 Comments

  1. Ce initiativa interesanta! 😀

  2. Pingback: Keep calm and wear lipstick | Blog Iulius Mall

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.