Cheesecake cu ciocolata (cea mai simpla reteta)

cheesecake cea mai simpla reteta

Din categoria “retete culinare de care Teo nu se va satura nicioadata” avem azi…tananananna… cheesecake cu ciocolata !

Ingrediente pentru un cheesecake cu diametrul de 26-28cm:
– 1 kg crema de branza natur
– 200g zahar
– 6 oua
– 1 baton vanilie
– 100g ciocolata cu lapte

cheesecake cea mai simpla reteta

Pentru crusta: 250g biscuiti digestivi cu scortisoara, 125g unt topit. Dam biscuitii prin blender pana sunt bine maruntiti, apoi ii amestecam cu untul topit, tot in blender, pana avem o pasta. Apasam compozitia pe fundul si peretii unei tavi de copt cu peretii detasabili, pe care am uns-o bine cu unt. Daca vreti, puteti sa puneti chiar si hartie de copt, atat pe fundul cat si pe peretii tavii. Coacem blatul de biscuit 10 min in cuptorul incins la 160°C.

cheesecake cea mai simpla reteta

Cat blatul de biscuiti sta la cuptor, ne ocupam de umplutura: scurgem crema de branza de zar (daca are) apoi o amestecam cu mixerul, la viteza mare, 4-5 minute sau pana e cremoasa. Punem apoi zaharul si miezul de la batonul de vanilie (puteti folosi si esenta de vanilie dupa gust) si amestecam din nou, pana zaharul e aproape topit. Aveti grija ca din cand in cand sa trageti cu spatula de pe pertii vasului, astfel incat compozitia sa fie foarte omogena si cremoasa. Punem apoi ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare. Turnam compozitia in tava, o nivelam cu spatula. Topim ciocolata si punem din loc in loc cate un banut de ciocolata.

cheesecake cea mai simpla reteta

Apoi, cand tot cheesecake-ul arata ca un Dalmatian, ne putem ocupa de marmorat si pentru asta folosim o scobitoare sau un bat pentru frigaruie, asa cum vedeti in poza.

cheesecake cea mai simpla reteta

Coacem cheesecake-ul 50-60 min la 150-160°C, asezand gratarul pe mijlocul cuptorului. Daca incepe sa se rumeneasca, nu oriti cuptorul, ci deschideti usa, ca sa se racoreasca, fara a scoate prajitura. Cheesecake-ul va ramane usor gelatinos la mijloc, dar nu va faceti griji, pe masura ce sa raceste, se intareste si o sa puteti sa il taiati foarte usor. Dup ace il scoateti din cuptor, il lasati sa ajunga la temperatura camerei, apoi il dati la frigider peste noapte. Cu cat sta mai mult sa se aseze, cu atat va fi mai bun, se va taia mai usor iar blatul de biscuit va fi mai moale 🙂 Astea fiind spuse, va pup, spor la cheesecake si abia astept sa vad cine castiga forma de copt! 🙂

cheesecake cea mai simpla reteta

cheesecake cea mai simpla reteta

cheesecake cea mai simpla reteta

cheesecake cea mai simpla reteta

150 Comments

  1. Daniela Dehelean

    Buna si multumim pentru frumoasele si gustoasele retete. particip la concurs, deoarece sunt si eu o impatimita ale gatitului, machiajelor,deoarece am un sot si o fiica dependenti de prajituri si machiaje :).
    Numele meu pe facebook e Florin Dana Dehelean si adresa mea de email.
    O zi cu soare , va doresc! Pupici!

    • PATRANA NICOLETA

      BUNA! FELICITARI PENTRU BLOG! Multe din retete sunt ingenioase, alte traditionale si ne inspirara si pe noi in bucatarie, asa ca iti doresc in continuare succes in aceasta activitate care sunt convinsa ca iti consuma mult timp. Forma de tort as utiliza-o pentru a-i multumi pe fetita si pe sot, deoarece adora dulciurile.

  2. Elena Rosca

    Elena Rosca
    Imi doresc aceasta minunata ustensila deoarece sunt pasionata de arta culinara si pebtru ca cei de la Tefal sunt cei mai buni in realizarea acestor recipiente de gatit.

  3. Munteanu Carmen

    Imi doresc forma de copt pentru a face prajituri delicioase si in special acest cheesecake….nu am facut niciodata cheesecake si ar cam fi cazul :D.

  4. Adriana Elena Stanescu

    FB: Adriana Elena Stanescu

    imi doresc aceasta tava pentru ca tavile mele nu sunt cu peretii detasabili si mereu apar evenimente “neprevazute” la scoaterea blaturilor sau a prajiturilor din formele in care au fost pregatite…

  5. Imi doresc forma de copt pentru ca cea veche nu mai este buna si de fiecare data cand fac blatul pentru tort sau cheesecake mi se lipeste…..si pentru ca vreau sa iti incerc reteta arata demential cheesecake-ul tau Teo.

  6. Elena Zanfir

    Buna,Teo! Imi doresc forma de copt pentru ca tocmai ieri ne-am mutat in casa noua si imi lipsesc multe ustensile pentru bucatarie. Am nevoie de forma de copt pentru a pregati cat mai multe prajituri pentru musafirii ce vor veni la noi!

    • Elena Zanfir

      Am uitat sa-mi trec id-ul de Facebook : Elena Zanfir. Sper ca nu este problema ca le-am adaugat ulterior! Nevoia pentru forma de copt nu s-a schimbat! 🙂

  7. Daniela Dehelean

    Multumesc pentru gustoasele si frumoasele preparate si in special pentru aceasta prajitura. Sunt o impatimita a gatitului si prajituritului si mi-ar placea sa mai am o tava pentru copt. Am un sot si o fiica, dependenti de prajituri.

    Nuemele meu pe facebook este Florin Dana Dehelean

    O zi cu soare! Pupici!

  8. Kelly Blue

    Cont Facebook: Kelly Blue (Lidia Monica Boje – nume real)

    As dori sa castig aceasta minunata tava pentru mama mea. Ei ii place foarte mult sa faca torturi (mai ales cu fructe) si i-ar fi de mare folos, deci ar fi un cadou minunat de Martisor!

  9. Nadasan Dana

    Dana Nadasan, am o tava care nu mai face fata provocarilor si vreau una noua 🙂

  10. cirjan simona

    Imi doresc forma pt a le face si eu piticilor mei muuulte cheesecake

  11. ada rosca neamtu

    simplu! ca sa fac aceasta reteta minunata Teo! te ador si cu tine am inceput sa fac delicioasele aperitive si cheseecakeuri si cam tot! te salut si te imbratisez!

  12. https://www.facebook.com/gabriela.f.militaru/posts/721871704499625?stream_ref=1
    Forma asta de copt pe care o pui tu la bataie e deosebita. In primul rand, mi-as dori-o pentru ca sunt fana prajituri 😀 si pentru ca incerc sa fac destul de des. In al doilea rand, mi-as dori-o in special pe cea pe care o oferi tu, pentru ca este de calitate :p Deci..asteptam. Spor la toata lumea!

  13. Deea Dee

    As dori forma de copt deoarece a mea este cam veche si au cam inceput sa se lipeasca prajiturile si ar fi timpul pentru una noua in care sa experimentez si aceasta minunata reteta postata de tine.

  14. Mariana Tudose

    imi doresc tava

  15. Cristina Popescu

    Buna,
    FB: Cristina Popescu
    Imi doresc aceasta tava simpatica pentru ca indata se apropie pastele si as vrea sa fac pasca cu branza. Iar aceasta tava cu peretii detasabili este ideala.

  16. Mihaela Vasilica Giurca

    imi doresc tava de copt ca sa pot sa fac si eu mai multe prajituri

  17. Romina Cauacean

    imi doresc forma de copt pentru cat mai multe prajituri delicioase

  18. Costachescu

    Buna Teo, imi doresc
    forma de tort pentru ca vreau sa pregătesc prăjituri delicioase pentru băiețelul meu de aproape 2 anișori.

  19. andreea luisa

    M.as bucura enorm sa castig aceasta forma,as incerca numaidecat retetele dumneavoastra!!!
    Felicitari pentru blog este super! <3

  20. Alexandra Nechifor

    As dori aceasta tava tocmai pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de cheesecake.

  21. andreea

    ce branza natur ai folosit? e cumva crema de branza din lidl?

  22. Bonnye Katherine

    Imi doresc mult forma de copt pt ca cea pe care o am s-a uzat

  23. Este prajitura care imi place cel mai mult ! Cu ciocolata nu am mancat niciodata !
    Mi-ar placea sa am asemenea tava, cred ca este foarte scumpa…cred ca ar iesi un cheesecake foarte bun si aspectuos.
    Speranta moare ultima…Doamne ajuta !

  24. Iulia Gavrilas

    Imi doresc forma de tort, deoarece ador sa fac prajituri 🙂

  25. Imi plac toate postarile tale, inclusiv cea de azi. Te apreciez pentru ceea ce faci pentru noi, si cu toate ca unele retete le stiu, (am 57 de ani ), imi dai idee ce sa gatesc.
    Imi doresc aceasta tava, deoarece am multe tavi, dar cu pereti detasabili nu am, si de cate ori am vrut sa o cumpar am zis ca nu e prima pe lista, si uite asa am ramas fara…

  26. ramona slabu

    imi doresc acesta forma deoarece suntem inebuniti dupa dulciuri si nu am o forma pt.tort (eu am improvizat forma pt.tort dintr-o sita de cernut faina)

  27. Nicoleta Iordan

    Draga Teo,

    Sti de ce imi doresc aceasta minunata tava?! Tocmai pentru cheesecake-urile astea minunate. Imi place orice prajitura/dulce/desert (you name it :)) care contine branza. Imi plac mult retetele tale, te urmaresc si pe LookTV. Esti o scumpa!
    La Multi Ani de Martisor!

  28. Madalinei Iuliana Chitoran

    fb:Madalinei Iuliana Chitoran
    buna. Imi doresc foarte mult aceasta forma deoarece nu am niciuna cu peretii detasabili si mi ar fi de mare ajutor .multumesc

  29. MORAR CRISTINA

    Imi doresc enorm de mult sa primesc aceasta tava pentru ca in fiecare week-end imi place sa imi impresionez sotul sau prietenii cu ceva dulce facut in casa dupa retetele tale 🙂

  30. Adina Gabriela

    Cheesecake-ul in toate formele ei e preferata mea asa ca ar fi numai buna tava pentru a incerca cat mai multe retete si pentru ca .. TEFAL

  31. Cotan Monica

    Imi doresc aceasta tava pt.a putea incerca reteta de Cheesecake cu ciocolata si nu numai 😉

  32. Alexandra Crisan

    Imi doresc tava de copt pentru ca este extrem de utila, am avut si eu o tava asemanatoare si tocmai mi s-a stricat. Cheesecake-ul e prajitura preferata a mea si a sotului meu si o gatesc destul de des 🙂

  33. Andreea Haiduc

    Buna, Teo! Eu te urmaresc de foarte mult timp si am incercat multe dintre retetele tale 🙂 (trebuie in schimb sa recunosc ca pe aceasta nu am incercat-o INCA :)) Eu imi doresc forma aceasta de copt pentru ca imi place foooarte mult sa gatesc si imi place sa pun in fiecare duminica pe masa noastra cate o bucatica de ceva dulce 🙂 Plus ca…acum in martie va fi ziua mea si mi-ar placea sa imi fac tortul intr-o tava nou nouta de la Teo’s Kitchen 🙂 Iti doresc o zi frumoasa si o primavara calduroasa, plina de retete savuroase!

  34. ciocan elena otila

    super reteta!simpla si l indemana tuturor mai ales cu un mic ajutor de l tefal!

  35. Edina Szur

    Iubesc sa fac (si mai ales sa mananc) torturi, iubesc sa le fac cadou, asa ca inca o tava mi-ar prinde bine, pentru trimis “pachetele de bunatati” in siguranta:d

  36. Lavinia Puscasu

    De mult caut o reteta sigura de cheescake,si tava mea de tort e cam antica.Oricum eu ma inspir din acest blog,si-i dau like like like like…

  37. dana ionescu

    cred ca o doresc pur si simplu, ptr ca e de la tine 🙂

  38. Danuss Gabriella

    Buna Teo.
    Imi doresc aceasta forma de copt pentru ca e usor de lucrat cu ea,prajitura ar iesi perfect! Nu ne-am mai chinui atat pentru a o scoate din tava!

    Facebook Gabriella D.Gabriella

    Cheesecake-ul tau arata foarte bine! <3

  39. Miki Al

    Baietii mei (un sot si un copil) sunt topiti dupa dulciuri…
    Mereu trebuie sa diversific si sa inventez chestii noi..
    Ma gandesc ca tava ar fi un stimulent.

  40. Niculescu Iuliana

    Buna! Arata delicios, cu siguranta o voi incerca! Imi doresc forma de tort fiindca in primul rand nu am o astfel de tava, si in al doilea rand fiindca e foarte utila, m-ar ajuta foarte mult la pregatirea prajiturilor.
    Facebook: Niculescu Iuliana

  41. FB: Andreea Sirba
    Share: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/415565665246383?stream_ref=10
    Nu am o astfel de forma si chiar am nevoie de una, pentru a prepara prajituri delicioase!

  42. Ascutaritei Iuliana Denisa

    Imi doresc aceasta forma de copt pentru ca fiind casatorita de un an si mutata la casuta mea imi lipsesc multe lucruri din bucatarie, imi place mult sa fac prajituri, mai ales torturi insa cand vine vorba de forma rotunda…din pacate torturile mele au fost mereu dreptunghiulare. As vrea sa fac si eu un cheesecake rotund !!

    Iuliana Denisa Ascutaritei

  43. Paola Alexandra

    Imi doresc aceasta tava de copt pentru ca nu am asa ceva, si mereu cand fac cheescake trebuie sa improvizez cu ce am.

  44. bunoiu elena

    buna,
    Imi doresc tava pentru copt deoarece nu am in bucatarie o astfel de tava. Iar vechea tava s-a invechit si saptamana trecuta când am dorit sa-i fac baietelului meu o prajitura cu mere mi s-a prins rau de tot. imi doresc enorm de mult aceasta tava pentru a putea sa-l rasfat pe baietelul meu de 2 anisori cu minunatele tale retete.
    Iti doresc o primavara frumoasa si la cat mai multe retete
    Facebook: Daniela Ela

  45. Tava mea de torturi este cam veche (o am de la mama) si mi-ar prinde o tava noua pentru a putea face cheesecake-ul. 😀

    Nume Facebook: Oana Roxana
    Facebook : http://facebook.com/praf.din.stele

  46. Buna Teo!
    Cheesecake’ul arata delicios! Sunt o mare fana a prajiturilor facute in casa, pe care le si fac de altfel. Daca as putea sa fac numai prajituri as fi cea mai fericita :D. Imi doresc tava pentru ca-mi va usura mult treaba avand pereti detasabili.
    https://www.facebook.com/ioana.mihai.562

  47. Barbu Claudia

    Barbu Claudia

    Cred ca acest Cheesecake e delicios ! Mi-as dori tava de la Tefal ca sa il pot face fix ca si in reteta ta, sper sa iasa la fel de bun.

  48. iacob silvia ramona

    Primele mele experiente in bucutarie tin de tine.De la tine am invatat sa fac fel de fel de retete pe care sotul meu le adora,In special,prajiturile!:-) Deci,o noua tava in bucataria mea,in special de la tefal, mi-ar prinde tare bine.

  49. David si Cristina Oprea

    Imi doresc aceasta forma pentru ca am nevoie de ea.

  50. Teodora Demian

    Teodora Demian

    Vreau sa castig tava de copt pentru ca imi doresc deja de mai bine de un an sa am o astfel de tava si pentru ca de vre-o 2 ani tot zic ca fac un cheesecake, dar pana acum nici nu m-am incumetat si nici nu am avut ustensilele necesare

  51. Voinea Adela Ioana

    FB: Adela Ioana

    Imi doresc sa castig acest premiu deoarece imi place foarte mult sa prepar diverse prajituri si torturi, fiindu-mi foarte utila in acest sens.

  52. Cosmina Danese

    Imi doresc aceasta tava deoarece ador sa fac deserturi si ador tote ustensilele necesare in bucatarie!Multumesc pt. reteta… cu siguranta o sa o probez!

  53. Bianca Muntean

    Bianca Muntean

    Imi doresc forma de tort fiindca nu am o astfel de tava cu marginile detasabile, si pt ca imi place sa fac diverse dulciuri si iti incerc retetele. Te pup si te admir pt ceea ce faci. Felicitari si multa bafta in continuare.

  54. Nicoleta Hajek

    Am facut deja aceasta reteta de cateva ori, si pe cea cu fructe de padure. O ador, usor de facut si deliciosa. Imi doresc tava, pentru a ma ajuta sa gatesc mai des. Cu drag

  55. Mihai Saftencu

    Mi-as dori aceasta tava pentru a improviza cat mai multe cake-uri 😀

  56. Mariana Raneti

    e simplu de ce iti poti dori o astfel de tava: pentru ca este numai buna pentru a coace o prajitura perfecta!!
    Oricum iti urmaresc cu placere retetele, iar acest cheescake e perfect pentru un week-end de MARTISOR!

  57. Cheesecake-ul arata delicios, l-am pus pe lista de “to do”!

    Numele meu pe Facebook este Irina Constantin (Irin’).

    Imi doresc tava deoarece sunt pasionata de arta culinara de ceva vreme, insa nu am ustensilele de care am nevoie. 🙂

  58. daanuta

    Buna Teo! Numele meu este Dedu Daniela.
    De ce imi doresc tava? Din acelasi motiv pentru care si-o doreste oricine!…insa daca sotul ar stii mi-ar “scoate ochii” ca se tot ingrasa ca ii fac dulciuri :D..insa nu ma las…

  59. nicoleta

    Buna Teo, apreciez foarte mult retetele tale si tot cea ce faci pentru noi si am incercat cateva, negresa cu crema de mascarpone fiind preferata mea. imi doresc aceasta forma foarte mult si as fi fericita sa o primesc stiind ca este de la tine:)))Ar insemna mult pentru mine, deoarece te admir mult! Numele meu pe facebook este Nicoleta Began. Multumesc!

  60. Mirela

    Asi vrea sa o incerc si eu …pare foarte buna…

  61. Lupu Dana

    Pare apetisant cheesecake-ul!Chiar imi doream o forma detasabila de la Tefal.A mea a imbatranit saraca.

  62. Rosca Anamaria-Alexandra

    Imi doresc tava de copt pentru ca nu am una, iar de fiecare data cand am avut nevoie de o astfel de tava a trebuit sa ma imprumut de la cineva. Gatitul e hobby-ul meu si o astfel de tava mi-ar fi de mare ajutor.
    Anamaria Rosca

  63. Dica Magdalena

    O tava de prajituri e un motiv in sine, ce nu trebuie explicat unei gospodine 🙂

  64. Andreea S

    Imi doresc sa castig acest premiu pentru a-i face o surpriza mamei mele. Numele meu pe facebook este Andreea Sandor

  65. Imi place mult cheesake deoarece e buna pentru diabetici o adaptez la situatia mea. Girbo Mihaela

  66. amalia stefanescu

    Facebook: Amalia Stefanescu
    Imi doresc tava pentru ca e perfecta pentru cheesecake si vreau sa incerc reteta. Imi lipseste din bucatarie

  67. Alina Pop

    O tava de copt buna e un ajutor nemaipomenit in bucatarie. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care mi-o doresc.
    Facebook: Alina Pop

  68. Madalina

    Buna, Teo! Am descoperit blogul tău in urma cu 2 ani, in timp ce cautam retete culinare pe net! Te apreciez pentru ca iti faci timp si ne ajuti si pe noi, începătorii, cu poze, retete si informatii utile in ale gatitului. Mi-as dori aceasta tava, dar nu cred ca va fi posibil sa ajungă la mine, pentru ca locuiesc in Franta. Mi-ar fi utila pentru ca încă nu am curaj sa mă apuc de retete de prăjituri din cauza ca mi-e frica sa nu se lipească sau sa le stric! Calitatea tavilor tefal este recunoscuta si cu siguranta mi-as învinge temerile si as încerca mai multe retete de prăjituri, cum ar fi aceasta de cheesecake! Contul meu de Facebook: CrystyMady Dragu-Bastoreala! Multumesc încă o data ca îmi faci viata mai usoara in bucătărie!

  69. Cristina Drăgan

    Una din pasiunile mele e gătitul: de la feluri principale la deserturi, murături sau orice ține de mâncare. Ador să încerc rețete noi, să le savurez și să le împart cu cei dragi. Recunosc, vârsta de 11 ani m-a prins în bucătărie învârtind un tel și încercând, fără nici un ajutor din partea mamei, să dau formă primei mele prăjituri: negresa (una din variantele tale, Teo e superbă. 😀 https://teoskitchen.ro/2012/08/negresa-cu-mascarpone-si-ciocolata.html )

    Tava….ei bine, tava ar avea o mare necesitate la mine în casă, pentru că nu am tavă pentru torturi sau cheesacake. Bunica mea cea dragă mi-a împrumutat-o de fiecare dată și acum realizez că e timpul să fiu stăpâna uneia ca aceasta.

    Tefale e the best. Teo…e the best! Spor la savurat! 🙂

  70. Ioana-Mihaela Pop

    Ptr. a incerca prajitura aceasta minunata, am nevoie de tava cu margini detasabile. Asa ca tava sa fie. Multumim oricum ptr reteta, deja am castigat ceva.

  71. M-as bucura sa castig asa o tava

  72. Muresan Tabita

    Fb: Tab M Tabita
    Minunata reteta! Multumim pentru concurs.
    Imi doresc tava pentru ca imi place sa pregatesc dulciuri si pentru a le face surprize copiiilor. Pup.

  73. Elena Lupu

    Asi vrea sa cistig tava pentru ca nu am o tava de calitate si fac mereu dulciuri pentru familia mea.Nu am cistigat niciodata nimic si asi considera ca sunt o norocoasa daca m-ati alege.

  74. Cristina

    Sunt adepta acestor cheesecake-uri. Se fac rapid si poti sa faci o surpriza copiilor cand vin de la scoala!! Super delicios!!!
    Nume facebook Criss Maria

  75. Buna Teo,
    Nu am “prajiturit” niciodata cheesecake, tocmai de accea tava ar veni in completarea retetei care e foarte promitatoare.

  76. Oana Roxana

    Tava pe care o am este veche (o am de la mama) si ar fi ideala o tava noua pentru un cheesecake formidabil.

    Nume : Oana Roxana
    Facebook: http://www.facebook.com/praf.din.stele

  77. Imi doresc forma de copt ca sa incerc reteta asta, am mai facut prajituri de-ale tale si sunt suuuuper!

  78. Scuze, contul meu de facebook este Elena Stefan

  79. Simina

    Facebook: Simina Sav

    Cheesecake-ul este preferatul meu! Nu refuz niciodata o portie si de mult imi doresc sa il prepar acasa. Dar din pacate imi lipseste forma potrivita. 🙂

  80. Teodora Badea

    FB: Teodora Badea

    Mi-as dori mult aceasta tava deoarece in 26 martie e ziua sotului meu si as vrea sa ii fac un tort deosebit.

  81. Itu carmen

    Buna ziua,felicitari ptr retele minunatele pe care ni le daruiti.Doresc aceasta tava ptr ca nu am asa ceva si stiu ca e foarte buna si utila.
    Numele meu pe facebook e Carmen Itu

  82. Noaghi Alexandra

    Alexandra Irina Noaghi

    Buna Teo, eu imi doresc aceasta tava deoarece sunt pasionata de deserturi si momentan nu am nici o forma de copt de genul acesta

  83. Mladinovici Ecaterina

    Prajitura arata super! Imi doresc tava ca sa imi pot rasfata nepoteii cu cele mai gustoase torturi!

    Mladinovici Ecaterina

  84. Nicoleta

    Pare superrr delicioasa!! Am incercat tot felul de retete de aici de pe blog pt ca sunt mare fan dulciuri si toate au iesit super; cu siguranta o voi incerca si pe aceasta si ca sa iasa la fel de delicioasa as avea nevoie de tava de copt de la Tefal.

    https://www.facebook.com/nico.boo.12

  85. George Stanoiu

    Buna Teo,

    Eu vreau doar sa-ti multumesc pentru retetele pe care le imparti cu noi. De cate ori am pofta de ceva si nu stiu ce, blogul tau e o adevarata sursa de inspiratie.
    Asa ca, multumesc draga Teo. Sa ai parte de o primavara frumoasa si de fericire cat cuprinde alaturi de puiul tau Luca si de cei dragi!

    Cu drag,
    George Stanoiu

  86. Adriana Ciovica

    Imi place sa gatesc si urmaresc cu mult interes retetele tale. Pe unele le-am incercat si mi-au placut foarte mult. Imi doresc aceasta tava pentru ca eu nu am reusit sa-mi iau una si mi-ar placea sa o am.

  87. vlad madalina

    mi-ar placea o tava tefal pentru ca cea veche s-a zgariat si lipeste si mi-ar prinde bine una noua

  88. Dimi Geo

    imi doresc tava findca nu am si tot timpul uit sa-mi cumpăr…..

  89. ion camelia

    Imi doresec foarte mult o amenea tava deoarece am acasa trei pofticiosi pentru care fac aproape zilnic cate ceva dulce

  90. Raluca Cirstea

    Ma chinui mereu, cu forma mea nu foarte buna, sa fac bunatatea asta de cheesecake. Forma de la tine, Teo draga, ar fi perfecta!

  91. Lukacs Iulia

    Araa delicios!
    AM gasit reteta potrivita pentru a o pragati maine.

  92. nantu oana

    Fb: Oana Bulgariu
    Imi doresc aceasta tava pt a putea incerca minunatele tale retete si sa-mi fie mai usor in realizarea lor

  93. oana anton

    Am incercat mai multe retete si toate au fost reusite ,in plus imi place foarte mult stilul in care prezinti retetele…Astept cu merabdare urmataoarea reteta!

    • oana anton

      si am uitat esentialul ,,,,doresc tava pentru ca multe din retete au nevoie de aest gen de tava

  94. Adina Scintei

    Vreau aceasta tava ca nu am si sigur usureaza viata in bucatarie si poate fac mai multe torturi 🙂
    O primavera frumoasa iti doresc!

  95. veronica picioroaga

    fb: veronica picioroaga
    imi doresc o forma noua de copt ptr ca ultima oara am patit-o rau de tot 😀 cand sa pun tava cu aluatul ptr tort in cuptor , mi-a cazut partea de dedesubt si-am facut o prascovenie de toata frumusetea fix in mijlocul bucatariei. Aproape ca ma busea plansul , dar am dat-o repede pe ras cand i-am vazut fata sotului aparut fix atunci in usa bucatariei :-)) iar reteta asta imi face cu ochiul de mult timp 😉

  96. Deparateanu Ana-Maria

    familia mea adora cheesecake-urile si torturile de orice fel , de accea imi doresc mult aceasta forma de copt 🙂

  97. Lazar Cristina

    Cristina Lazar (Filimon)
    Imi doresc tava sa fac muuulte cheesecake-uri 🙂

  98. Buna, Teo!
    Imi doresc aceasta forma de copt pentru ca este practica si o pot folosi cu succes in bucataria mea, fie ca e vorba de torturi, pasti sau alte prajituri.
    FB: Alexandrina Xandrinne

  99. Istratescu Livia

    Buna, Teo!
    Te urmaresc de ceva vreme si imi doresc tava de copt pentru a putea face intocmai reteta postata de tine pentru cei dragi mie!!
    FB Istratescu Livia

  100. Alina Alexoiu

    Am gasit cea mai buna reteta de cheescake pe care nu o pot pregati decat in aceasta forma perfecta. Multumesc mult.

  101. Daniela Istrati

    Imi doresc tava perfecta pentru prajiturile perfecte de pe blogul perfect Teo’s kitchen!!!

  102. Daniela Boghian

    Buna, Teo! Eu ma numesc Daniela Boghian. Urmaresc postarile tale si le pun in practica. Piticul meu este Andrei si ma mai ajuta si el in bucatarie, mai ales la Cheesecake, care ii place foarte mult. Mi-ar placea sa castig aceasta tava, deoarece stiu ca vei mai posta retete minunate, iar eu i le voi prepara lui Andrei. Acest premiu ma va ajuta mult in bucatarie. Numele meu pe facebook este Daniela Boghian.
    Spor in toate!

  103. Roxana Cristina Colceag

    O sa incerc chiar maine reteta, cred ca e delicioasa. Imi doresc tava pentru ca am avut doua de acest gen, care s-au dovedit proaste….dupa prima folosire nu s-au mai inchis perfect si a curs continutul in cuptor. Pe cand o tava Tefal trebuie sa fie excelenta !

  104. Imi doresc aceasta tava pentru a putea face multe bunatati 🙂

  105. Ciao,urmaresc cu drag blogul tau de cand ai inceput, iti multumesc ca prin retele “share-uite” cu noi imi surprind placut iubita. Imi doresc aceasta forma de copt pentru ca nu am inca una si pentru ca imi place la nebunie sa gatesc chiar daca sunt student la poli 😀 bafta si o primavara cu soare mult iti doresc!

  106. Gabriela Miron (Dumitru)

    Buna Teo! Am facut cunostinta cu blogul tau in cautarea unei retete de cheescake. E printre deserturile mele preferate, asa incat chiar mi-ar fi de folos tava aceasta!

  107. Moldovan Rebeca Anca

    Am nevoie de o tava de prajituri pentru a face prajituri delicioase 🙂
    FB Rebeca Moldovan

  108. Epure Ligia

    Mi-aş dori o tavă nouă, pentru reţeta cea nouă…

  109. Andreea Haiduc

    Buna, Tro! As vrea sa te intreb daca pot inlocui crema aceasta de branza de la Lidl cu branza dulce de vaca 🙂 Multumesc 😉

    • Se poate, da 🙂 nu iese la fel de cremoasa si ar trebui sa pui un pic mai mult zahar, pentru ca branza de vaci e mai acrisoara 🙂

      • Andreea Haiduc

        Am mers totusi pana la Lidl si am cumparat crema de branza 😀 cheesecake-ul a iesit demential 🙂 Multumesc, Teo, pentru reteta!

  110. Lubita

    E bestiala prajitura si arata intr-un mare fel!!
    Am urmat pasii pentru concurs dar cred ca e tarziu!!
    FB IANCU LUBITA
    O primavara frumoasa si sa ai spor in toate!!

  111. Florentina Cioaca

    Sunt un mare fan al tau, Teo, si un mare fan al bucatariei. Am tot felul de ustensile, dar nu si o tava de acest gen si imi doresc una foarte mult!

  112. buna draga teo! iti multumesc pentru retetele minunate! intrebarea mea referitoare la acest cheesecake este …daca inlocuiesc zaharul cu un indulcitor natural precum stevia as avea o reusita mai putin calorica sau un dezastru culinar? incerc de f mult timp sa introduc acest indulcitor intr-o reteta de desert dar nu reusesc. multumesc anticipat! felicitari pt ceea ce faci

    • Salut 🙂 poti sa pui indulictor, acuma nu stiu sa iti spun exact cantitatea, cred ca e cel mai bine sa mergi pe gustate 🙂 cheesecake-ul se leaga de la oua, nu are zaharul nicio legatura, deci dezastru culinar nu are cum sa iasa! 🙂 daca incerci cu indulictor, asteptam sa ne spui si noua de care ai folosit, in ce cantitate si cum a iesit prajitura la final, poate mai sunt doritori si sa stie ce si cum sa foloseasca. Multumesc mult, te pup :*

  113. Andreea Cristina
    Mi-as dorio pentru ca sunt studenta stau la camin si as avea in ce sa-mi fac diferite bunatati;)
    Te pup ,o zi buna!

  114. teo draga,ador retetele tale :)!Si ador maiestria cu care prezinti fiecare reteta in parte.Am devenit gospodina priceputa datorita tie,cred ca sotul meu e cel mai multumitor de aceasta reusita :)).Mi-ar place sa te cunosc intr-o zi,sa vad manutele tale binecuvantate de Dumnezeu.Altfel,nu-mi explic minunile iesite din mainile tale.Esti o bucatareasa
    deosebita!

  115. Simona Gabriela David

    Imi doresc tava pentru ca nu sunt foarte foarte priceputa in bucatarie si am nevoie de orice ajutor pentru a reusi sa gatesc bunatati pentru baietii mei.

  116. Larisa Balas

    Buna, as putea sa pun in compozitie si smantana dulce? Daca da, cam cati ml ar fi ok ca sa nu stric si sa ramana prea moale…? Multmuesc 🙂

  117. Costinela Lungu

    Buna!Eu de mult urmaresc blogul tau si am incercat foarte multe retete.
    Imi doresc forma de copt pentru a face cat mai multe prajituri celor 2 copii ai mei.
    Costinela

  118. Buna! Sunt noua pe aici!Abia azi te-am gasit deoarece cautam o astfel de reteta. Imi poti spune,te rog, daca pot folosi crema de branza Philadelphia?Locuiesc in America de curand si aici nu gasesc branza dulce. Nu am facut niciodata cheesecake si imi este teama ca nu o sa imi iasa. Multumesc! Iulia

  119. Valea Corina

    De ce vreau tava?PENTRU A FACE O PRAJITURA FRUMOASA SI DULCE CA MINE.Si SUFLETISTA

  120. simona

    Buna!Iti urmaresc blogul si gatesc retetele tale,cred ca tava mi-ar prinde bine si mi-as usura munca in bucatarie 🙂

  121. Ce fel de branza natur? Multumesc!

  122. Servus Teo,
    Cum as putea sa adaptez aceasta reteta cu lamaie in loc de ciocolata? Sa fac un sos de lamaie, zahar si unt pe care sa il pun deasupra? Sau doar lamaie si zahar? Sau altfel? 😀

    Multumesc mult pentru raspuns! Te pup!

  123. Ana Maria

    Buna. Super prajitura! Doresc aceasta tava pentru a pregati cat mai multe bunatati pentru piticii mei. Te pup si mult succes in continuare!
    FB Pirlea Ana Maria

  124. roxana

    ami doresc aceasta forma sa o pun in bagaj cand plec la munca in Austria,sa prepar prajitura cheesecake si altele la batranica pentru care lucrez,sa laud bucataria noastra romaneasca si,poate aceasta forma va fi dorita de multe gospodine di Austria

  125. Teodora Maria Zamfir

    Imi doresc aceasta tava pentru a face deserturile delicioase de pe site=ul tau!Esti sursa mea de inspiratie in bucatarie de cel putin acum 5 ani!Multumesc!

  126. Voi face reteta de Paste 🙂

    Paste fericit alaturi de cei dragi , te pup :*

  127. luminita tudorescu (lumi_nick pe facebook)

    imi plac toate retetele tale si mi-au iesit minunate, si ca aspect si mai ales ca gust. De ce-mi doresc tava? pentru ca nu am si imi place sa bucataresc pentru cei dragi. Mi-ar place sa am ocazia s-o folosesc… mi-a trebuit de multe ori dar… n-am. Dac-o primesc de la tine ar fi cea mai mare bucurie, caci eu nu stiu cand voi avea posibilitatea sa mi-o cumpar.. Multumesc pentru retete..

  128. Mihaela Grama

    Foarte util , bun si interesant premiul .Mi-l doresc , nu-l am si bucatria mea “plange” dupa el 🙂 .Prajitura arata demential , iar gustul probabil este maaaaxim .Multumesc . (Numele de fb este: Maxim Maxim ) . Pupici

  129. daniela

    reteta este extraordinara,iar cum eu sunt o impatimita a dulciurilor nu mi-ar strica o astfel de tava care sa nu lipeasca si de care sa ma servesc cat mai mult timp posibil,multumesc pentru retete

  130. newbie Iulia

    Eu nu gatesc, citesc aceasta reteta (aveam doar Blender-ul sa fac crusta), ma duc in Market, cumpar Mixer ieftin(35 lei), cantar ieftin(35 lei), tava Tefal din poze (47-50 lei) = 120lei,
    si
    ingredientele de mai sus: branza Delaco Natur (vreo 7 lei ptr 400g = max 20 lei), ciocolata Milka (4-5lei – nu am reusit s-o topesc ca lumea, am pus-o asha gogoloaie topite), oua (3 lei) si 2 packete de biscuiti (4 lei) =32lei;
    aveam zahar, scortisoara, vanilie si unt prin casa…

    si mi-e ieshit cea mai buna praji ever-made !!! am atacat-o si caldutza vreo 2 portii (eu si iubitul) si au mai ramas de inca vreo 10 portii reci (cu cat sta mai mult la frig cu atat mai buna e – true that)… la restaurant minim 13 lei portia x ~12 portii = 156 lei

    Am dat cu tot cu ustensile la fel ca in oras si am pierdut maxim 1h ca sunt incepatoare si ma incurc in chestii, sunt pro in blender … hahaha, l-am luat cu o sapt inainte

    Data viitoare o sa fie mult mai ieftina si mult mai rapid de facut. Multumesc ptr aceasta reteta si cu siguranta o sa ma mai inspir din Blog-ul tau.

    Ash vrea sa adaug ptr ne-iubitorii de zahar ca ar merge un pic mai putin, data viitoare o sa incerc cu 175 -> 150 g zahar … parca e prea dulce (ma super satur dintr-o portie) sau poate ca merge cu Zahar Brun 200g (o sa fie mai cafenie, maybe?).

  131. Luminita Mitrofan

    Sunt un mare fan cheesecake. Mereu am gatit dupa retetele de pe blog. Imi plac foarte mult cheesecake-urile cu fructe. Zilele acestea voi incerca acest cheesecake cu ciocolata.

  132. Abia stept sa incerc reteta!

  133. SimonaMonika

    De ce imi doresc tava?
    Sincer nu imi doresc. Pentru ca asta ar insemna sa ma apuc sa gatesc dulciuri….si devine periculos pentru silueta familiei….dar particip pentru ca isi doresc sotul si fiica mea,,,

  134. MATEI OTILIA

    îmi place mult site-ul vostru şi a-şi foarte încântată să câştig tava Tefal pentru a putea găti cu drag reţetele de prăjituri postate de voi

  135. Andreea

    Buna!

    Retetele sunt minunate, am incercat multe dintre ele si au iesit grozav, de fiecare data!
    As avea o intrebare: aragazul meu e vechi, iar cuptorul (clasic, cu gaz) plin de nazuri – arde (la orice temperatura) in partea de la usa. Orice mancare/prajitura as pune la copt, trebuie intoarsa cam la 10-15 minute, pentru a se coace (oarecum) uniform.
    Este vreo problema daca pe parcursul celor 50-60 de minute deschid usa cuptorului si intorc tava rotunda, fara a o scoate din cuptor?

    Multumesc!

    • Multumesc pentru aprecieri si ma bucur mult ca incerci retetele mele! In ceea ce priveste cuptorul, poti linistita sa deschizi usa! 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.