Gordon bleu

Mancarea mea favorita all time, deci trebuie sa va placa si voua, deci nu exista sa nu va placa 😀

Ce ne trebuieste ca sa realizam minunatia:
– 2 bucati de piept de pui, asa, vreo 600 de grame in total
– 200 g de cascaval (afumat e si mai bun)
– 100g sunca (de pui, de porc, presata …de care da doamne-doamne)
– 2 oua
– faina
– pesmet
– sare
– piper

Procedam asa: se feliaza pieptii de pui si se bat cu ciocanul de snitele, fara mila, fara mila, apoi se condimenteaza.

Se taie sunca si cascavalul feliute.

In fiecare felie de pui batuta cu nemiluita anterior, se aseaza sunca si cascaval, asa cum vedeti mai jos:

Apoi se impacheteaza frumusel asa si se fixeaza cu scobitori (daca e cazul)

Se dau rulourile prin: faina, oua (batute in prealabil ca pt omleta si amestecate cu un strop de faina) si in final pesmet. Apoi se pun la prajit, in ulei incins.

La sfarsit se obtine aceasta bunatate nemaipomenita:

105 Comments

  1. Carla

    Superba reteta, superb blog! Felicitari! Tine-o tot asa!

  2. Anonymous

    claudia:
    betoooon reteta!!!!
    si nici nu e asa scumpa,in comparatie cu 2 bucati de cordon bleu congelate

    • in italia la roma la supermarket(tuodi) o caserola cu 8 buc de cordon bleu costa cam4,5 euro…sa zicem ca are 7-800g ..si sunt delicioase…in romania cat costa?

      • sunt si aici, dar nu se compara cu cele facute proaspete, la fel ca in cazul oricarui alt semipreparat 🙂

  3. Mersi, Claudia! Sa stii ca ai dreptate, e o reteta cu destule ingrediente, dar nici f scumpa si in plus, mult mai sanatoasa decat cele congelate, care nu stii de cand sunt in pungi si in ce conditii au fost ambalate! Eu, cel putin, asa cred!

    TE mai astept in vizita!

  4. Anonymous

    adevarat super blog!( deja l-am pus la favorite) – cat despre reteta e chiar bestiala , abia astept sa pregatesc si eu

  5. Super bune retetele!Sunt noua intr-ale gatitului si-mi place sa experimentez(ca sa nu mai zic prietenului sa le incerce, ca el cica nu vrea sa-mi ia placerea aceasta, asa ca ma lasa singura).Ti-am gasit blogul din intamplare, la munca si nu ma mai pot dezlipi de el,ca sa nu mai zic ca mi se face o foame de la retetele tale…sunt tare bune.Abia astept sa ajung acasa ca sa mai incerc ceva.Am consumat tot tusul de la imprimanta ca sa imprim retetele 😀

  6. DiAnais

    Am incercat inca o reteta din colectia ta…trebuie sa spun ca nu stiu ce m-as face fara blogul tau…cred ca am devenit dependenta :)). A iesit bun gordon bleu-ul desi mi s-a cam faramitat pieptul de pui cand l-am batut.
    Stiu ca ai zis ca nu mai primesti comentarii dar vroiam sa iti spun multumesc pentru inspiratie si mult succes in continuare.

  7. nicoleta

    Foarte buna reteta , in 10 min sa duc sa pap…..merci mult!!!

  8. Anonymous

    Reteta e clasica si e delicioasa insa ma dispera sa o vad scrisa ca “Gordon bleu”. Numele vine de la “Cordon bleu” (cordonul/snurul albastru), porecla unor banchete fastuoase organizate de un ordin cavaleresc ce acorda fiecarui membru o cruce de care atarna un snur albastru. Numele echivaleaza astazi cu excelenta in gatit, iar felul “Cordon bleu” pe care il descrii aici este reprezentativ pentru asta. De cate ori vad Gordon bleu (uneori si “bleau”) imi vine sa ma urc pe pereti, gandindu-ma la cum generatii de inculti bucatari de cantina masacrau felul asta nemaipomenit folosind parizer de doi lei si telemea ranceda. E o blasfemie. Asa ca te rog, mai ales ca ai retete foarte misto si aparent gatite cu multa placere, modifica numele retetei asteia in cel original

  9. cunosc foarte bine care este varianta corecta a numelui, insa am preferat sa scriu “gordon” in loc de “cordon” pentru ca (din pacate) este mult mai la indemana celor care cauta reteta in google.

    in definitiv, conteaza cum prepari mancarea si prea putin conteaza cum ii scrii numele.

    oricum, multumesc mult pt sfat si aprecieri!

  10. ador blogul asta si cu ajutorul acestei retete am reusit sa o dau pe mama pe spate 🙂 merci, merci frumos de tot. genial.

  11. Anonymous

    buna teo in primul rad as vrea sa te felicit pt acest blog e super in al 2 rand as vrea sa iti spun k sunt mandra de tine si eu sunt ardeleanca si intradevar esti o bucatareasa cum mai rar exsista.apropo de mancaruri sunt delicioase.bravo tie tineo tot asa.oana alba-iulia te pupa dulce si e grozav gordon-u bleu mil facea mama cand eram in tara.bravo sunt mandra de tine .a felicitari pt bebe

  12. Giny, sa va fie de bine!

    Multumesc mult Oana de aprecieri, si eu sunt mandra ca sunt ardeleanca 🙂 Si bebe va fi si el 50% ardelean 🙂

  13. Cordon sau gordon, cum vreti sa-i spuneti, am doar 1 comentariu:

    Excelent!!! desi gatesc foarte rar, mi-a reusit din prima.
    Am facut 1/2 din portia descrisa de tine, au iesit 2 portii a 1200 kcal in total, deci 600 kcal/portie.

    Excelent inca o data si felicitari!

  14. Anonymous

    se numeste CORDON nu GORDON ; si te rog Teo fii mai atenta atunci cand copii retetele.E pacat de munca ta …

  15. 1. credeam ca am lamurit problema cu GORDONUL si CORDONUL, vad ca nu am lamurit nimic, ot ca nu ciiti ce scriu, numa va lasati aici rautatile.

    2. nu stiu la ce te-ai referit tu prin “copiat” dar pt toate retetele care sunt preluate de la altii, am precizat sursa, in rest, nu am copiat nimic.

    3. m-am saturat de rautatile voastre anonime, va rog din suflet sa ma scutiti. In partea dreapta sus a ecranului este un X mare rosu, va rog sa il apasat cu incredere daca nu va place blogul meu si sa nu mai reveniti. Eu nu va rog sa ma suportati asa ca nici eu nu am de ce sa suport anonimele voastre.

    Multumesc.

  16. P.S. referitor la “Teo fii mai atenta atunci cand copii retetele”, conjugarea corecta a verbului “a copia” pt persoana aIIa singular este TU COPIEZI si nu TU COPII. Bine ca ma corectezi pe mine la cordon si gordon =))=))

  17. Anonymous

    teo draga esti insarcinata nu ai voie sa te superi pe un\o imbecila care s-a trezit sa-ti dea lectii de ortografie cand el\ea nu stapaneste bine gramatica romana.esti o femeie completa si gospodina si frumoasa(am vazut poza de concurs).eu iti multumesc pentru toata munca pe care o depui ca sa ne usurezi noua munca. anca bistrita

  18. Anonymous

    Este pacat sa consideri ca retetele pe care le scrii aici sunt inventate de tine .Iar faptul ca nu suporti comentariile mai putin favorabile, reactionand ca un arici, ma face sa cred ca esti “modestia” intruchipata.Retetele pe care le publici sunt copiate dintr-o carte de bucate asa ca ….mai lasa-ne cu aerele astea de vedeta neinteleasa.Oricum vor fi cateva mesaje care te vor ridica in slavi asa ca , nu pune totul la suflet .Sunt o persoana rea, invidioasa pe succesele tale , asa ca….Apropos (asa se scrie sau am gresit?) eclerele le-ai inventat tu? Sau ai gasit reteta intr-o carte de bucate si apoi dupa ce le-ai facut acasa , te-ai gandit sa ni le trimiti si noua ca “inventie”proprie….e hilar daca nu ar fi si penibil .

  19. Nu, scumpa, nu ai scris corect nici de data asta =))

    APROPÓ (1) adv., (2) apropouri, s.n. 1. Adv. Fiindcă a venit vorba (de asta); bine că mi-am adus aminte. 2. S.n. Aluzie (adesea răutăcioasă) la adresa cuiva; propunere făcută cuiva pe ocolite. [Var.: apropóu s.n.] – Din fr. à-propos.

    sursa: http://www.dexonline.ro

  20. Anonymous

    pt anonima rautacioasa:sigur,suta la suta nu iti va iesi reteta ca nu e scris titlul cum trebuie…in loc sa apreciezi munca gospodinei,te legi aiurea de titlul retetei.mai bine fa-ti si tu un blog sa te vedem cum stii sa scrii si sa gatesti….iar tu,Teo scrie si gateste ca se vede ca faci cu pasiune ceea ce faci.bv.Claudia din Ardeal 🙂

  21. Anonymous

    m-am decis sa las si eu un comentariu caci tare prost sau proasta este persoan aceasta anonima si asa cum a spus este “o persoana rea si invidioasa” care probabil nici nu stie sa gateasca. as mai adauga si o persoana tare lasa cu un caracter foarte urit care nici nu are curaj sa isi lase numele. data viitoare doar sterge comentariile si nici nu ii mai raspunde. cel mai bun tratament pentru oamenii prosti este sa ii ignori. eu de abia am descoperit blogul tau si imi place foarte mult. este usor de inteles. andreea

  22. Anonymous

    sunt f fffffffffff multumita de retetele tale chiar daca nu am descoperit de mult timp site-ul tau chiar daca le iei de la bunica mama sau din vreo carte de bucate ce mai conteaza eu oricum sunt multumita ca sunt departe si cu tine imi mai aduc aminte ce mai gatea mami meu nu asculta lumea invidioasa

  23. Piperlina

    Buna Teo,
    Sper ca sunteti bine atat tu bebitza cat si sotul tau….
    Tocmai am testat reteta de Cordon Bleu…..mi-au iesit super!!!am papat ca niste mici..purcelusi…:))…va doresc numai bine….diana,Iasi

  24. Anonymous

    Bestiala reteta chiar acum am la prajit minunatiile. Multumesc mult!

  25. Sa ve fie de cel mai bine!

  26. ANA MARIA SIBIU

    Am incercat si eu reteta asta ieri si mi-a placut la nebunie,mai ales prietenul meu si prietena mea au fost foarte incantati de ea si chiar mi-au spus sa le mai fac ca le place la nebunie de aceea iti multumesc ca faci asemenea retete.si chiar o sa le incerc pe toate

  27. sa imi spui cum iti mai iese ce incerci 🙂

  28. Buna Teo,
    Am intrat pe blogul tau si mi se pare foarte interesant .Am ce invata.Reteta de lasagna o sa o prepar in acest week-end prietenilor mei si sunt sigura ca o sa le placa .o sa te tin la curent .si celelalte retete sunt grozave;cel mai mult mi-a placut cum ai ornat ouale umplute ;o sa le prepar fiicei mele pe care o cheama teodora si sunt sigura ca se va bucura.Sanatate multa si publica cat mai multe retete.

  29. Anonymous

    Buna, imi plac foarte mult retetele tale si daca o sa citesti acest mesaj te rog sa corectezi denumirea produsului CORDON BLEU se scrie.

  30. Ma bucur ca iti plac retetele mele. Daca o sa citesti acest mesaj, o sa te rog sa citesti si comentariile precedente comentariului tau si o sa intelegi de ce am ales sa scriu gordon in loc de cordon.

    Multumesc!

  31. Anonymous

    tocmai am pus-o pe mama sa incerce reteta .
    a da, felicitari pt blog ,ai niste retete, mamma mia , pe toate le-as incerca

  32. Buna TEO, am icnercat si eu reteta ta de Gordon bleu,maine fac tarta cu carne si ciuperci,abia astept…
    Vroiam sa te intreb.am vazut la reteta asta ca dai mai intai pein oua,dupa aceea prin faina si pesmet…la noi,in banat de face complet invers,mai intai prin fain,si dupaia prin ou si pesmet,ca sa se lipeasca de snitel oul….asta i un secret de al tau,sau asa faci pt ca asa ai stiut si tu de la inceput?Mersi mult.cu drag,Vlad.

  33. Anonymous

    Mancare mai buna ca si asta nu am ami mancat si este foarte usor de facut mi-a placut mult.

  34. Draga Vlad, nu e un secret culinar de-al meu, se pare ca e o greseala si imi cer scuze.. am pus pozele in ordinea inversa: se dau prin faina, apoi prin ou amestecat cu faina si in final prin pesmet. 🙂

  35. Anonymous

    acum am sa incerc reteta de gordon bleu sper sa -i placa scumpului meu fiu

  36. Lara_C

    Mai fratilor!!Voi cautati pe google ce va trebuie si dupa ce gasiti ii dati in cap celui ce s-a straduit sa posteze ca sa va ajute pe voi si pe altii..
    Nu cred ca autoarea blogului a sustinut ca a inventat ‘cordon bleu’ sau ‘ecler’.Sigur ca s-a inspirat dintr-o carte de bucate.Poate la anumite retete a mai adus si contributii proprii- cum ni se intampla tuturor cand preparam ceva.
    Eu apreciez acest blog in primul rand ca autoarea explica pas cu pas ce tb facut (si cu fotografii care exemplifica clar cum tb sa arate preparatele),da anumite tips-uri pretioase, plus ca sunt si adaptate la tehnologia mai moderna de bucatarie- ceea ce pt mine care am foarte putin timp la dispozitie conteaza enorm.Ca am si eu carti de bucate, si imi prind urechile in ‘bateti oulale cu telul’ cand eu am mixer, puneti cuptorul la 3 cand cuptorul meu e pe grade, amestecati cu lingura cand exista blender etc.Poate ca exista si carti mai moderne, dar eu nu locuiesc in Romania si nu am de unde sa le procur.Asa ca nu mai fiti rautaciosi dupa ce va vedeti ‘sacii in cauta’

  37. Anonymous

    poti sa-mi spui cu ce garnitura merge cel mai bine gordon bleu?
    tu ce ai acolo, langa el?

  38. din punctul meu de vedere merge cu orice fel de garnitura. ce vezi tu in poza respectiva sunt cartofii natur cu sos de smantana

  39. Anonymous

    Arata divin… eu sunt incepatoare,dar ma declar incantata s patrund in ale artei culinare. si cand am si de unde s invat,cum s nu devin motivata s gatesc? m bucur k am descoperit blogul tau. Aurash

  40. ramona

    Teo,toate retele tale arata minunat..am descarcat deja f multe din ele..abia astept sa le pun in practica!esti o bucatareasa desavarsita!multa sanatate tie si la bebe!o sa te vizitez f des:D.take care

  41. Anonymous

    mai nu mi vine sa cred cata rautate exista in anumiti oameni .. ce conteaza daca le a copiat d undeva s au pur si simplu le a scris din mintea ei important e faptul ca ajuta pe multi care sunt incepatori in ale gatitului,intr adevar sunt retete frumoase explicate pas cu pas asa ca teo draga nu mai baga in seama pe toti tampiti si toate invidioasele care nu stiu sa faca nimic si pt ca vad ca tu esti talentata si in stare na ce sa mai zica.te pup aveti grija de voi si astept cat mai multe retete noi.eu te apreciez.estera

  42. aceeasi ramona:)

    teo draga..ce sa mai zic..nu am cuvinte sa-ti descriu cat de multe ne-a placut gordonul tau bleu!extraordinar de bun!multumesc pan la cer ptr reteta:)te pup

  43. claudia

    Draga Teo iti doresc toate cele bune ca de la o mamica la alta. Am descoperit blogul tau din intamplare pentru ca cateodata raman in pana de idei in ceea ce priveste gatitul.Superbe retete, astazi am sa gatesc Grodon bleu. Nu pot sa pricep, cum exista oamnei cu atata amaraciune si rautate in suflet de se leaga de toate . Ma refer la anonimul de mai sus.Tu sa sti ca de multe ori esti o salvare pentru o masa de pranz pe care sotul meu o aprecieaza la inaltime.
    O ardeleanca careia ii place sa manance.Claudia.

  44. Draga Teo, esti un “inger culinar” trimis in viata nostra!:-) Tot respectul si aprecierea pt munca pe care o depui pt cei ca mine care au nevoie de o mana de ajutor in bucatarie! De cand am descoperit blogul tau, nu e zi sa nu il vizitez. Am incercat cateva retete si sotul meu a zis ca mi-a iesit mai bine dacat la restaurant! Iti multumesc din suflet! Tine-o tot asa!

  45. BUNA TEO AM INCERCAT RETETA DE GORDON BLEO SI A IESIT SUPER MULTUMESC TE PUP.

  46. Buna
    Eu ieri v-am descoperit blogul(din greseala) si ieri si azi am citit intruna retetele d-voastra.Va felicit pt. modul f explicit de expunere a retetelor si pt pozele ajutatoare
    multumesc

  47. marisa

    in interior cu un morcov fiert si o frunza de spanac oparita arata tare bine ,ii zic rulou si am impacat si gordonu si cordonu:)
    saru’mana pentru masa teo!

  48. Ducesa

    Doamneee, ma " minunez" cata rautate exista in unii oameni. cat sunt de penibili anonimii astia…mizerabil caracter!
    Felicitari pentru blog, este chiar aparte!

  49. Retete Culinare

    Buna Teo,

    Sunt administratorul http://reteteculinare.ro si au aparut cateva poze/retete de pe blogul tau postate de utilizatorul naomy.

    Poti sa imi spui daca esti inscrisa cu acest username pe site-ul nostru sau daca doar e vorba de un furt/copiere din partea respectivului user, si daca e vorba de al doilea caz, pentru a lua masuri.

    Multumesc
    Administrator RC

  50. Eu nu am cont deschis pe site-ul dvs. O sa va rog sa stergeti retetele mele postate acolo. Va multumesc anticipat.

  51. Anonymous

    prea tare acest blog si as vrea si eu sa stiu cu ce garnitura pot manca acest c(g)ordon bleu?imi place sa gatesc dar am multe de invatat…tavi

  52. Anonymous

    Mereu imi era frica de reteta asta,mi se parea asa de greaaa,dar explicata de tine parca e usoara.
    Am sa-i fac sotului meu deoarece stiu sigur ca-i v-a placea!
    Ti-am mai zis si-ti mai zic odata ESTI O MINUNEEE!!!!
    Nu am mai vazut atata fantezie nicaieri.

  53. imi lasa gura apa…
    si sunt hotarata sa fac aceasta reteta:)

    pupicuti pt gospodina!

  54. Boogie Man

    Teo, cand imi faci si mie un gordon bleu ? mi s-a facut pofta 😀 si nu stiu sa gatesc
    P.S. Te-am adaugat in blogroll la mine.

  55. Fac si eu in weekend reteta ta de cordon bleu si abia astept…deja ma gandesc numai la asta. De cand te-am descoperit parca gatesc cu mai mult spor si cu drag.

  56. Anonymous

    Buna seara Teo!Felicitari pentru toata munca depusa aici.Am incercat deja cateva retete si mi/au iesit super!!
    Sper sa ne incanti si cu cateva sosuri bune,ca iubitului meu ii plac foarte mult si nu mai am idee ce sosuri sa ii mai fac.Multumesc!Te pup!
    Cristina,Sibiu

  57. Raluca

    super tare reteta am incercat-o si eu si a iesi super.felicitari pentru blog e marfa.te pup

  58. Anonymous

    Felicitari!!!Faci retete foarte bune…Aqm o astept si io pe mama sa imi faca iar maine mi-a promis k imi va face shaorma deabea astept:P

  59. ralwca

    buna ma numesc raluca si am si eu o intrebare cam cat se tin la prajit minunatiile astea? iti multumesc

  60. Anonymous

    Buna!Site-ul este minunat!Si nu cred ca ai spus tu undeva sus si tare ca ai inventat u cordon-ul bleu!Ci ca asta este reteta dupa care faci tu….soo…nu baga in seama rautaciosii…blogul tau creaza dependentza:-"…Azi cordon bleu, ieri crispy, alaltaieri ciuperci cu smantana…ma intreb ce mai fac maine:-?…succes in continuare!Alta Raluca:)!

  61. CheiaMagica

    mancarea mea preferata.

  62. WildCat

    Deci e cel mai fain explicata, asa incat o sa incerc si eu asta seara. Ureaza-mi bafta 😀

  63. Anonymous

    Buna Teo. N-are rost sa mai spun ca site-ul tau e foarte util pentru gospodinele in devenire. Deja am facut cateva din retetele tale: pulpe pe pat de cartofi, ficatei in bacon, prajitura cu iaurt, pinguinii faimosi:D si, spre surprinderea mea, au iesit toate. Astazi am incercat si gordon bleu, nu sunt foarte multumita cum mi-a iesit ptr ca nu am impachetat pieptul asa cum arata in pozele tale. Mi-au iesit niste rulouri monstruoase ;)). Din cauza asta nici nu s-a prajit pieptul asa cum ar fi trebuit si a fost neplacut. TE rog, daca ai putea, data viitoare cand mai faci reteta asta acasa, fa niste poze detaliate cum impachetezi piepturile si posteaza-le aici. As aprecia f mult, mai ales ca si pentru mine gordon bleu e in top 5 mancaruri preferate:P. Felicitari ptr site si tine-o tot asa. salutari din alexandria!

  64. Anonymous

    marfaaaaaaaa!abia astept sa-l incerc in seara asta,mersi mult

  65. Anonymous

    eu o admir pe Teo,retetele(multe)sunt personalizate,asta-i clar..atat intrebari,cordon..gordon,o porcarie..felicitarile mele,zilnic te"vizitez"

  66. Alexandra

    Buna Teo,arata foarte bine mancarica ta. Eu fac Cordon Bleu cu sunca taiata bucatele micute. Ca atunci cand tai cu cutitul sau musti 😛 sa nu risti sa iti iasa toata feliuta de sunca din "ambalaj".Oricum toate retetele arata minunat, chiar am incercat si cateva din prajiturelele tale si au iesit minunat.Chiar daca am doar 22 de ani imi place la nebunie sa experimentez mancaruri 🙂
    Te felicit pentru blogul tau…

  67. Anonymous

    Si eu o sa incerc deseara.Sper sa iasa 😀 iar tie, spor in continuare si la cat mai multe retete

  68. Dianet

    Buna, Teo. Am o intrebare (prosteasca, dar intelege ca sunt incepatoare): nu ramane pieptul de pui nefacut pe interior? E nevoie sa pun mai mult ulei?

  69. Buna. daca prajesti totul la foc mic, carnea se face cu siguranta. Daca e flaara mare, se rumeneste la exterior si ramane nefacuta la interior. Daca e focul mic, nu ai nicio problema si nu trebuie sa pui mai mult ulei.

  70. Anonymous

    Multumesc. Am sa incerc cat de curand reteta! 🙂

  71. O reteta minunata…am facut si mi-a iesit foarte bun. Iti urmaresc retetele de ceva timp. Felicitari pentru blog! E foarte bine realizat si f folositor. Multumim!!

  72. diosminum

    Draga Teo,tocmai fac aceasta reteta,dar nu e prima oara-recidivez pt ca ne-a placut tare mult si altadata.Sa stii ca eu ,de cate ori imi propun sa gatesc ceva deosebit,trec negresit si pe blogul tau,de unde am facut multe retete sau m-am inspirat si am adaptat dupa felul meu.Extrem de mult ma ajuti si am incredere in tine ca intr-un mentor. Altruisto!Iti multumesc mult de tot!

  73. Anonymous

    nu ma asteptam ca si la o reteta culinara unii romani pot fi atat de rautaciosi, mistocari, judecatori, intr-un cuvant necivilizati .REGRET FAPTUL CA ACEASTA NATIE NU_SI MAI REVINE LA OMENIE LA RESPECT UNUL FATA DE ALTUL

  74. merci pentru reteta. am sa incerc si eu sa vad ce iese

  75. vladutz

    multam fain pentru reteta

  76. Anonymous

    Ma uit la reteta asta de 1 an si nu am avut curaj sa o incerc. Arata foarte bine a ta. Ma intreb daca poate fi facuta si fara pesmet sau ii da ceva in plus. Astazi imi iau inima in dinti si trec la treaba. Miky

  77. Anonymous

    Ca sa nu mai folositi scobitori cascavalul trebuie taiat foarte subtire sau ras pe razatoarea mare il roluiti in sunca prima oara il asezati pe mijlocul pieptului de pui dupa care rulati pieptul. Sigur nu mai ai nevoie de scobitori. La montarea pe farfurie va recomand sa-l taiati oblic si sa razuiti putin cascaval peste el. Pofta buna !

  78. Zamfir de Turda

    Cred că este o dispută inutilă (ca să nu spun … imbecilă!).
    Reţeta e una, ortografia este alta. Cred că te poţi lăuda, în continuare, cu talentele din domeniul culinar şi, totodată, să acorzi şi ceva atenţie denumirilor. Dacă te duci la etimologia cuvântului sau la istoria reţetei, te dumireşti.
    Dincolo de aceste discuţii, răutăţile îl descalifică pe cel care le postează.
    Lăsaţi răutăţile şi poftă bună la bunătăţi!

  79. Madalin

    Scuza-ma Teo, dar pentru cate persoane este facuta reteta ?

  80. Anonymous

    e super reteta!!

  81. hoanitta

    Foarte fain este blogul, am incercat cateva din retele tale si sunt tare bune bune….felicitari si succes in continuare>)

  82. Dacă tot am citit toate comentariile, trebuie să spun și eu ceva în legătură cu ”gordon” vs. ”cordon”. Am înțeles motivul pentru care ai scris ”gordon”, pentru că, din același, chit că știu că denumirea originală e ”cordon”, am dat și eu search la ”gordon”. surpriza a fost că m-a corectat google. și-atunci m-a trăznit un gând: de ce mă iau eu după neștiutori, și nu se pun ei în rând cu realitatea? și gata comentariul meu 🙂 toate aprecierile! Cius!

  83. Vreau sa incerc si eu reteta.
    Ce reprezinta garnitura din ultima foto? as avea nevoie si de reteta ei(sau unde o pot gasi). Multumesc.

    • Salut Mony 🙂 garnitura sunt cartofi natur cu sos de smantana, nimic spectaculos, dar foarte buni in combinatia asta 🙂

  84. Draga Teo felicitari pentru acest delicios blog. Toate retetele pe care le-am facut, si am facut multisoare, au iesit minunateeeeeeee. In seara asta refacem cordon bleu, o bunaciune culinara. Multa bafta si asteptam noutati.

  85. Alexandra

    Azi le prepar si eu 😉 numai k nu le dau prin faina ci le pun ulei de masile si le dau prin pesmet.Merci de reteta.Am bagat blogul la fav ;;)

  86. Buna, Teo! Vreau să îți mulțumesc pt rețetă. Atât de bine e cu burta plină… Mă simt atât de dezgustată de răutatea tipic nouă.. Deși mereu am grijă să nu spun ceva urât despre români în general, parcă de data asta nu pot să nu constat că la noi e așa ușor să deschizi gura să spui ceva răutăcios..Mulți din noi totuși apreciază efortul tău de a ne spune varaianta ta de a pregăti această rețetă. Mă gândeam să încep să fac video-uri despre scutecele de bebe, cele regolosibile. Chiar asta m-a împiedicat. Sunt sigură că o să se găsească mai multe guri rele decât cineva să aprecieze efortul de a încerca să transmiți nai departe cunoștințele tale. Mult succes și numai bine îți doresc. Emma

    • Emma, atatea am auzit in 5 ani de blog, ca deja sunt imuna. Din pacate insa, am descoperit ca oamenii in general, romani sau nu, sunt capabili de rautati inimaginabile, mai ales sub protectia anonimatului, oferita de internet. Eu zic sa nu renunti la ideea ta, sigur vor fi si multi care o vor aprecia, ignora-i pe cei care incearca sa te traga in jos 🙂 mult spor in tot ce faci

  87. Andreea

    Draga Teo,

    ti-am incercat si acest preparat si la fel ca si celelate incercari a fost un succes.

    Multumiri pentru reteta.

    Rezultatul meu e aici

    Andreea

  88. lord vader

    e tare am incercat reteta si mia raeusit(intr-un cat foarte bn)dar vz ca prin pesmet alb se face mai bun

    • ma bucur ca ti-a placut! 🙂 folosirea pesmetului tine de cat de crocant sau nu iti place sa fie 🙂

  89. alexandra popa

    am incercat si eu reteta ta, a iesit suuuuuper, sotul meu a fost tare incantat:P multumesc:*

  90. alexandra popa

    apropo, am avut ceva emotii, dar mi-a iesit mai bun ca in oricare alt loc de unde am mai mancat:D

  91. nelutu

    sper ca ati mai mancat asa ceva deja imi ploua in gura !!! pofta buna!!!

  92. OK

  93. Mda, e un preparat bun ,cam mult ulei si multa prajeala,iar d.p.v. gramatical se scrie “Cordon bleu” si nu” Gordon bleu!”

  94. Draga Teo ,
    Iti multumesc ca ai infiintat acest blog si ca iti bati capul sa postezi retete , este totusi o munca mai mult sau mai putin apreciata . Am intrat pe acest blog in urma cu cateva luni cand am cautat reteta de Gulas . Initial am crezut ca esti barbat si asta m-a facut si mai curioasa . Ma bucur sa aflu ca am gresit ( nu ca as avea ceva cu barbatii ) , iar in legatura cu Cordon si Gordon nu stiu cat conteaza asta , asa ca nu te mai supara pentru nimic . Posteaza in continuare , tine-o tot asa pt ca ceea ce faci , faci foarte bine ! Ai parte de aprecierea multora care nu se leaga de ortografie ci strict de gust , utilitate si usurinta retetelor .

  95. Groza Paul-Dan

    e cea mai buna mancare din lume si credetima pe cuvant eu mananc aproape orice. odata am pus 5 cordoane bleu intrun singur senwici .cu de toate cascaval sunca varza de toate. iubesc mancarea foarte mult pentru ca sunt ardelean si iubesc sa gatesc pentru a manca mancarea.gatitul este o arta.e cel mai bun blog din lume iubesc retetele voastre.raspunde-timi./plizzzzzzz

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.