Review aspirator Rowenta Xplorer Serie 120

Anul acesta mi-am implinit unul dintre visele cele mai mari – sa reusesc sa separ viata de familie de cea profesionala. Am visat de muuuult la un studio doar al meu, unde sa filmez si sa gatesc, sa fac retete pentru voi si unde sa merg zilnic de la 9 la 5. Dar, o data cu studioul a mai aparut o problema – cine face curat in urma mea, zi de zi, astfel incat sa gasesc curat a doua zi dimineata? Asa au inceput cautarile pentru un aspirator robot care sa aspire si sa spele pe jos, pe care sa il pot programa sa faca curat in fiecare seara, ca eu sa ma intorc la munca intr-un studio curat. Dupa indelungi cautari, am gasit la Flanco aspiratorul perfect pentru mine – Rowenta Xplorer Serie 120!

aspiratorul Rowenta Xplorer Serie 120

De ce am ales aspiratorul Rowenta Xplorer Serie 120?

  • Foarte usor de folosit, asamblat, setat si curatat. De cand l-am scos din cutie am inteles ca il voi monta in 2 timpi si 3 miscari. Foarte intuitiv tot procesul de asamblare si apoi de instalare a aplicatiei Rowenta Robots. Pur si simplu am scanat QR code-ul din cutie si mi-a fost sugerata aplicatia. Din nou, aplicatia e foarte intuitiva. I-am pus noului meu aspirator numele „Geta”, l-am incarcat complet si apoi…l-am pus la treaba!
  • Actiune de curatare 4in1:
    • 2 perii laterale pentru colturile si zonele greu accesibile
    • Peria centrala Turbo (pentru murdaria de mari dimensiuni)
    • Motor de 2700 Pa pentru aspirare perfecta. 3 niveluri de putere (Eco, Standard, Boost)
    • Sistem Aqua Force pentru curatarea suprafetelor (functia de mop)
  • Recipientul de praf se manevreaza un-doi, foarte usor de golit. Are o capacitate mare, de 700ml.
  • Rezervorul de apa si functia mop. Rezervorul de apa se instaleaza foarte usor. Primiti 3 lavete mop – stadard (pentru utilizare zilnica), animal scrub (pentru petele rezistente) si allergy electrostatic (actiune electrostatica asupra particulelor fine). Cele 3 lavetele din microfibra se spala de mana sau la masina de spalat.

aspiratorul Rowenta Xplorer Serie 120

  • Sesiunile de curatenie sunt foarte usor de personalizat datorita tehnologiei cu inteligenta artificiala. Ce inseamna asta? Dupa circa 2 saptamani de utilizare zilnica, pe baza sesiunilor de curatare anterioare, primesti recomandari in functie de rutina zilnica – de exemplu, la noi este foarte “solicitata” bucataria si primim mai des notificarea “Doresti curatarea automata in bucatarie?”. Dar primim si notificari legate de restrictionarea zonelor de acces, de exemplu in zona unde tinem reflectoarele, pe care aspiratorul nu vrea sa le disturbe (stie el cat de greu e sa le gasesti pozitia perfecta!). Aceste „zone interzise” pot fi setate de tine sau, daca robotul se blocheaza de doua ori in acelasi loc, trimite automat notificare prin care solicita setarea de ,,zona interzisa” pentru acel loc.
  • Face curat cand vrei tu! Poti programa sesiunile de curatenie pe zile, interval orar si mod de curatare. De exemplu, eu setez o curatenie light, pe partea de living si bucatarie (unde lucram zi de zi) in fiecare seara la ora 20:00. Asa totul e curat cand ajung dimineata la studio. Desigur, il puteti seta pentru cand sunteti la munca, de exemplu, sau imediat dupa ce copiii pleaca la scoala.
  • Dispune de tehnologia cu laser + camera pentru detectarea obstacolelor, pe care le evita cu succes. Nu am patit niciodata sa ramana blocat, de exemplu, pentru ca scaneaza toata incaperea si evita obstacolele care l-ar incurca.
  • Acopera o suparafata mare – pana la 150mp si are autonomie pana la 120 min.

aspiratorul Rowenta Xplorer Serie 120

  • Trece peste praguri/covoare cu inaltime de pana la 15mm, se descurca excelent peste plintele dintre living si dormitoare/bai.
  • Cum se incarca? Cand finalizeaza sesiunea de curatenie, robotul se intoarce automat la statia de incarcare. E chiar simpatic cum merge el singur la loc! In plus, daca se termina bateria in timpul sesiunii, se intoarce la statia de andocare, se incarca si reia curatenia exact de unde a lasat-o.
  • Harta permenanta este setata dupa prima sesiune de explorare. Apoi poti personaliza in detaliu sesiunile de curatenie: denumesti camerele si tipul lor, alegi puterea de aspirare in fiecare camera in functie de tipul podelei sau a obstacolelor/zonelor interzise.
  • Poti salva 4 harti diferite in memorie! Asta e foarte util mai ales daca aveti casa cu etaj si aveti nevoie de o harta diferita pentru fiecare etaj.
  • Ideal pentru persoanele alergice pentru ca dispune de un filtru foarte performant, care aspira si particulele foarte fine de praf sau parul fin de animale.

aspiratorul Rowenta Xplorer Serie 120

Alaturi de Flanco te invitam la CONCURS cu 4 premii generoase!

  • un aspirator ca al meu Rowenta Xplorer Serie 120, cod RR7867WH
  • 3 vouchere in valoare de 500 de lei fiecare, pe care le puteti utiliza pentru a achizitiona orice model de aspirator robot de la Rowenta, de pe flanco.ro pana pe 30 aprilie.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs?

  • lasa un comentariu cu un link spre un produs de pe flanco.ro pe care l-ai face cadou celor dragi de Paște
  • concursul se desfasoara intre 11-17 aprilie
  • alegem cei 4 castigatori prin tragere la sorti si ii anuntam in acest articol pe blog pe 18 aprilie
  • premiul se trimite numai pe teritoriul Romaniei.

Succes si spor la curatenie! Iar daca va doriti aspiratorul ACUM, sa stiti ca in perioada 11-20 aprilie, la achizitia unui aspirator robot Rowenta de pe www.flanco.ro beneficiati de o reducere de 10%! Gasiti aspiratoarele AICI.

UPDATE – AM EXTRAS CASTIGATORII!

  1. ASPIRATORUL ROWENTA XPLORER SERI 120 – MIHAITA GATEA
  2. 3 vouchere in valoare de 500 de lei fiecare, pe care le puteti utiliza pentru a achizitiona orice model de aspirator robot de la Rowenta, de pe flanco.ro pana pe 30 aprilie – LUCIAN MARIUS B., PANTEA DENISA, LUPU ANAMARIA BIANCA.

REZERVE – IOANA SEREA, SABOU REBECA (veti fi contactate doar in cazul in care castigatorii nu isi revendica premiul).

Va multumim tutror pentru participare!

 

 

 

787 Comments

  1. Asta i-as dărui mamei dacă aș avea bani, pentru că își dorește un televizor smart, sa aibă Netflix: https://www.flanco.ro/televizor-smart-led-lg-43up75003lf-108-cm-ultra-hd-4k.html

  2. Alina Costea

    Woow super practic acest aspirator .Multumim

  3. Denisa T

    Eu i-as face cadou mamei un aspirator de mana, ca sa ii usurez intretinerea curateniei https://www.flanco.ro/aspirator-de-mana-rowenta-x-touch-ac9736wo-0-2-l-7-4-v.html

  4. Rus Delia

    https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-bosch-mum54d00-900-w-bol-3-9-l-alb-albastru.html
    Mamei mele i-aș face cadou un robot de bucătărie, care sa o ajute la toate minunățiile culinare ce îi ies din mâini.

  5. Lorena Mihaela Pintilie
  6. As face cadou de Pasti, mamei mele, acest aspirator.

  7. Vacar Andreea

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-animal-kit-rr7455wh-mop-wi-fi-0-36-l-14-4-v.html
    Acest cadou i-as face surorii mele de Paște,mai ales ca urmează sa se mute la casa noua,ideal…

  8. Sper sa castig !!!

  9. Cristina Balaceanu
  10. Roxana Oros

    Buna Teo. Eu i-as face cadou tatălui meu un roboțel din asta https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-rr7447wh-wi-fi-0-36-l.html.
    In felul asta nu ar mai avea grija curățeniei, singur fiind.

  11. Silvia Luka

    Chiar un aspirator robot le-aș face cadou părinților mei. Parcă alta viață e când trebuie să scoți aspiratorul mare doar o dată pe săptămână, la curățenia generală.
    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-50-rr7375wh-mop-wi-fi-0-4-l.html

  12. Pop Alexandra-Alina

    De sărbători le-aș dărui celor dragi un cuptor cu microunde încorporabil.
    https://www.flanco.ro/cuptor-cu-microunde-incorporabil-samsung-mg23a7013ca-ol-23-l-800-w.html

  13. Frant Tichindelean Ramona

    De mult timp visez sa daruiesc tuturor deshidratoare: https://www.flanco.ro/deshidrator-de-alimente-daewoo-dd450w-500-w-alb-violet.html

  14. Elisa Ivanov

    Oricine merita sa petreaca cat mai mult timp impreuna cu familia si nu facand curat! ‍♀️ https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-rr7447wh-wi-fi-0-36-l.html

  15. Belehuz Elena

    https://www.flanco.ro/videoproiector-portabil-samsung-the-freestyle-sp-lsp3blaxxh-dlp-550-lumeni-alb.html
    Cel mai potrivit cadou de Paște pentru copiii mei este acest video proiector pentru a viziona filmele și desenele preferate !

  16. Perioada Sarbatorilor Pascale este preferata mea. Anul acesta dupa multe cercetari, m-am decis sa fac cadou mamei mele un ajutor in bucatarie. M-am oprit la acest airfryer de la Philips, care mi se pare super util si practic, perfect pentru prepararea intr-un mod mai sanatos a meselor rapide de zi cu zi.
    https://www.flanco.ro/friteuza-fara-ulei-philips-airfryer-xxl-hd9650-90-2225-w-1-4-kg.html

  17. Giurgiu

    De Paste, as face cadou acest purificator de aer https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-philips-ac2887-10.html

  18. Florentina

    Cu siguranta un cadou perfect pentru cei dragi ar fi un purificator de aer de la Flanco. https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-philips-ac2887-10.html

  19. https://www.flanco.ro/automat-de-cafea-de-longhi-ecam22110-1-8-l-negru.html
    I-as face cadou mamei mele un esspresor automat pentru a sta de vorba la o “cafia” buna.

  20. Bettina Pruteanu

    De Pasti, as face cadou parintilor mei un espressor nou, pentru cel pe care il au acum s-a stricat. Mi-a placut foarte mult acest produs de pe Flanco: https://www.flanco.ro/esspresor-krups-ea810870.html

  21. Elisabeta Uglar

    https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-philips-ac2887-10.html, un cadou perfect si necesar pentru familie.

  22. Andreia Anghelina

    Buna ziua,
    As face cadou mamei mele de Paște acest mixer: https://www.flanco.ro/mixer-cu-bol-tefal-powermix-ht615-3-3-l-500-w-5-viteze-turbo-alb.html?qty=2
    O zi frumoasa! 🙂

  23. Simina Iacob
  24. Raluca

    Bună Teo 🙂 mulțumim pentru review și pentru tot ce faci! I-aș face cadou mamei mele o oală Tefal One Pot ca să îi ușurez munca în bucătărie https://www.flanco.ro/oala-sub-presiune-electrica-multifunctionala-tefal-one-pot-cy505e30-1200-w-6-l-negru-argintiu.html Sper să îl pot face cadou până de ziua ei 🙂

  25. Oprea-Radu Alina

    https://www.flanco.ro/storcator-de-fructe-heinner-xf-1000ss-1000-w-1-l-argintiu.html
    As alege sa daruiesc un storcator de fructe, sa se bucure cei dragi de un pahar de sănătate și vitamine.

  26. Mihaela Ursu

    Bună, Teo! Ce concurs minunat!
    Celor dragi le-aș însenina diminețile cu un espressor automat pentru cafiiiiiiia
    https://www.flanco.ro/espressor-automat-delonghi-magnifica-s-smart-ecam250-23-sb-1450-w-15-bar-argintiu-negru.html
    O zi minunata!!

  27. Ale Giurgiu

    I-aș face cadou mamei mele un purificator de aer, mai ales că tocmai ce a fost la analize și i s-a accentuat astmul.

    https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-rowenta-pure-air-essential-pu2530f0-230-m-179-h.html

  28. Comsa Andreea

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-50-rr7375wh-mop-wi-fi-0-4-l.html
    L-as face cadou bunicii mele, sa ii aspire el si ea sa se poata relaxa 🙂

  29. Alexandra P

    Dragut concurs și deja ma gândeam la un aspirator ca cel din comentarii, unul fără sac, deoarece nu mai avem. Însă fain și acesta care face totul aproape singur ☺️
    https://www.flanco.ro/aspirator-fara-sac-bosch-profamily-blue-bgs41fam-600-w.html

  30. Ramona Vlăduț
  31. Simina Tecsi

    Pentru casa părinților mei ar fi cel mai fain cadou de Paști.
    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-50-rr7387wh-wi-fi-0-4-l.html

  32. Pop Claudia

    I-as face mamei cadou un aspirator vertical, adica acesta: https://www.flanco.ro/aspirator-vertical-cu-abur-rowenta-clean-steam-multi-ry8561wh-0-5-l-1700-w.html
    Si mie cel despre care ai postat.

  33. Bogdan Madalina

    https://www.flanco.ro/aspirator-cu-spalare-karcher-se-4001-4-l-1400-w.html

    la curatenie trebuie calculat si spalatul canapelelor, fotoliilor, mochete, etc

  34. Iulia Florean

    Buna!
    In primul rand vreau sa iti multumim pt acest concurs.Pentru cadoul de Paste as alege un espressor de cafea pt sotul meu fiind bautura sa preferata. https://www.flanco.ro/espressor-automat-delonghi-magnifica-s-ecam-23-260-b-1450-w-1-8-l-15-bar-negru.html

  35. Aspirator robot X-Plorer Serie 120 AI RR7867WH, Wi-Fi, Li-ion, 120 min, 0.7 L, Control prin aplicatie, 6 senzori, Perie de cauciuc, Nivel zgomot 65 dB(A), Alb

  36. Adriana Mandru

    I-as face cadou soacrei mele un aragaz,vine vara și e foarte greu sa gătească le soba cu lemne.
    https://www.flanco.ro/aragaz-pe-gaz-beko-fsgt62110dxo-rotisor-grill-4-arzatoare.html

  37. Madalina Adochitei

    Cadou pentru mama mea❤https://www.flanco.ro/espressor-automat-philips-ep2235-40-1-8-l-15-bar-negru.html

  38. Anca Filip08
  39. Victoria

    https://www.flanco.ro/televizor-smart-led-sony-55x81j-138-8-cm-ultra-hd-4k-smart-google-tv.html
    I as face cadou surorii mele un tv, doar ce s a mutat la casa noua

  40. Anca D.

    Și eu caut de ceva vreme un aspirator robot, care să mă scuteasca de mult stres când vine vorba de curățenie, mai ales că am un covor destul de pretențios. Așadar, cred că cel de mai jos este cel mai potrivit și să sperăm că va fi și un cadou excelent pentru ziua mea
    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-rr7447wh-wi-fi-0-36-l.html

  41. https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-tefal-wizzo-qb317538-1000-w-7-viteze-turbo-bol-4-l-rosu.html

    Acest aparat mi se pare foarte util intr-o bucatarie, in special de sarbatori. L-as face cadou cu mare drag.

  42. Cristina Rus

    Cred ca ar fi un cadou util in special pentru părinți: https://www.flanco.ro/apple-ipad-9-2021-10-2-64gb-wi-fi-space-gray.html

  43. Elena_C

    Buna,
    Cel mai sigur parintilor un aparat de cafea. Stiu cat de mult le place cafeaua de dimineata.
    https://www.flanco.ro/espressor-automat-delonghi-ecam-23-460-s-1450-w-1-8-l-15-bar-argintiu.html

  44. Saftoiu Corina

    Friteuza cu aer cald Philips 😀 Am si eu una si a schimbat modul in care pregatesc garniturile (in special, dar nu numai): https://www.flanco.ro/friteuza-fara-ulei-philips-airfryer-hd9270-90-2000-w-ecran-led-tehnologie-brevetata-rapid-air-negru.html

  45. Jercan Alexandra
  46. Deacu Emanuela

    De Paste cu siguranță ii voi dărui mătușii mele acest cuptor electric. https://www.flanco.ro/cuptor-electric-cu-convectie-zass-zeo-45-cr-1800-w-45-l-grill-rotisor.html

  47. Elena Herbei

    Aspirator robot X-Plorer Serie 120 AI RR7867WH, Wi-Fi, Li-ion, 120 min, 0.7 L, Control prin aplicatie, 6 senzori, Perie de cauciuc, Nivel zgomot 65 dB(A), Alb

  48. Felicia

    https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-bosch-mum5xw40-1000-w-7-viteze-bol-3-9-l-alb-auriu.html
    Acest robit ar fi un cadou perfect pentru mama care face cei mai buni cozonaci din lune

  49. Flavia Furculita
  50. Sorina

    https://www.flanco.ro/mop-cu-aburi-rowenta-ry6555wh-1200-w.html

    Acest mop este prefaratul meu si i l-as face cadou mamei mele!

  51. Bucataru Ioana Cezara

    Mi-ar plăcea să le ofer celor dragi un robot de bucătărie pentru făcut cozonaci, prăjituri.
    https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-russell-hobbs-desire-23480-56-1000-w-8-viteze-puls-bol-5-l-rosu.html

  52. Marin Laura

    Bună, i-aș face cadou mamei mele acest cuptor ca să ne facă în continuare bunatati: https://www.flanco.ro/cuptor-incorporabil-whirlpool-oas-kc8v1-blg-electric-71-l-clasa-a.html

  53. Galan Simona

    Eu i-aș face cadou surorii mele un robot de bucătărie, pa care și-l dorește ❤️https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-tefal-masterchef-gourmet-baking-with-kids-qb51k138-1100-w-8-viteze-pulse-bol-4-6-l-alb.html

  54. Alina Turenschi

    Mi-as dori sa ii dau mamei un robot de Bucătărie sa poată sa pregătească mai rapid toate bunataturile pentru mesele de sărbătoare! https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-tefal-masterchef-gourmet-baking-with-kids-qb51k138-1100-w-8-viteze-pulse-bol-4-6-l-alb.html

  55. Teodoru Ana Maria

    https://www.flanco.ro/mixer-cu-bol-bosch-mfq 36460-450-w-5-viteze-turbo-alb.html

  56. Andreea Bălăcescu-Panciu
  57. Giorgiana

    As face cadou acest robot de bucatarie, atat de necesar in orice bucatarie, mai ales in perioada sarbatorilor, cand parca nici timpul, nici resursele nu ne ajung https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-kenwood-kvc3110s-1000-w-7-viteze-puls-bol-4-6-l-argintiu.html
    Teo, ma bucur ca am descoperit blogul tau, de acum am de unde sa ma inspir, si stiu ca merg la sigur ☺️
    Multumim pt munca depusa!

  58. Nadia Rusu

    https://www.flanco.ro/masina-de-spalat-vase-bosch-sgs4hvw31e-13-seturi-6-programe-extradry-aquastop-ecosilence-drive-clasa-e.html

    Eu i-as dărui mamei mele o mașina de spălat vase. Am născut de 2 săptămâni și zilnic vine sa mă ajute cu bebelușul. Nu i-as putea multumi vreodată, însă știu ca o mașina de spălat vase i-ar economisi o grămada de timp astfel încât sa poată veni mai repede la noi.

  59. Andreea Raluca Draghici
  60. Lavinia

    https://www.flanco.ro/friteuza-fara-ulei-philips-airfryer-xxl-hd9650-90-2225-w-1-4-kg.html

    Mamei mele i-as face cadou un airfryer, gateste zilnic si incearca sa gateasca cat mai sanatos, iar un airfryer cred ca i-ar face viata mai usoara ♥️

  61. Cristina Nis

    Buna, le-as da https://www.flanco.ro/lada-frigorifica-zanussi-zcan38fw1-371-l-control-electronic-lumina-interioara-dezghetare-manuala-display-lcd-clasa-f-clasificare-energetica-veche-clasa-a-h-84-5-cm-alb.html parintilor mei de Pasti, isi doresc o lada frigorifica pe langa frigider pt ca ei sunt traditionali si fac totul in casa

  62. Ximena Costea

    Acest televizor a-și vrea să-l dăruiesc tatălui meu, e ziua lui chiar în 18 aprilie. https://www.flanco.ro/televizor-smart-qled-samsung-55q60a-138-cm-ultra-hd-4k.html

  63. India Anderko

    https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-tefal-wizzo-qb317538-1000-w-7-viteze-turbo-bol-4-l-rosu.html cadoul perfect pentru colega mea de birou care se va muta in casa noua

  64. Paula M

    https://www.flanco.ro/dezumidificator-rohnson-r9916-functie-de-purificare-a-aerului-lampa-de-sterilizare-uv-c-280-w-100-m-16l-195-m-h-alb.html

    I-as face cadou sotului un dezumidificator! Ne mutam in curând si avem super nevoie de unul… cât despre aspirator – it’s on my bucket list

  65. Eu as fi incantata cu asa un robot pentru cadou as face aceste casti! https://www.flanco.ro/casti-over-ear-skullcandy-crusher-bluetooth-negru.html
    Sa fie cu noroc! Si Paste fericit tuturor

  66. I-aș dărui soacrei mele o mașină de spălat vase pentru că familia s-a mărit și i-ar ușura tare mult munca în bucătărie.
    https://www.flanco.ro/masina-de-spalat-vase-incorporabila-beko-dis28122-11-seturi-8-programe-clasa-e.html

  67. alexoltean89@gmail.com

    https://www.flanco.ro/aspirator-vertical-rowenta-dual-force-rh6756wo-0-6-l-21-6-v.html
    I-aș face cadou iubitei mele un astfel de aspirator, în special pentru zona de bucatarie.

  68. Anca Lenard

    Buna teo! Super concurs !!!
    Eu i-as dărui mamei mele un telefon nou ca acesta : https://www.flanco.ro/telefon-mobil-apple-iphone-se-gen3-128gb-product-red.html
    Are tare multă nevoie de unul nou..

  69. Adriana Popescu

    Aspiratorul veritical Rowenta Dual Force 2 in 1 pentru ca mie îmi face viat a amai ușoara și cred ca ar ajuta orice femeie din familia mea.
    https://www.flanco.ro/aspirator-vertical-rowenta-dual-force-cyclonic-2-in-1-rh6751wo-0-6-l-21-6-v.html

  70. Buna Teo! I-as lua mamei mele un aragaz cu cuptor electric. Face cele mai bune placinte din lume!
    https://www.flanco.ro/aragaz-mixt-electrolux-lkk660201x-cuptor-electric-grill-4-arzatoare.html

  71. Catalina Calancea

    Pfai de cand visez la un robotel din asta De la Flanco as lua un aspirator vertical pe care l.as face cadou mamei mele ❤ https://www.flanco.ro/aspirator-vertical-rowenta-dual-force-rh6756wo-0-6-l-21-6-v.html

  72. Ioana Caraiman

    https://www.flanco.ro/combina-frigorifica-arctic-ak60366m40nf-324-l-clasa-e.html
    Mama se va muta la casa noua si isi doreste un frigider nou.

  73. Ar fi foarte util Familie mele care sunt alergici la praf, Polen etc

  74. Andra Avram

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-50-rr7387wh-wi-fi-0-4-l.html
    Cadoul perfect pentru sotul meu! El e reaponsabil cu aspiratul.

  75. Negrescu Tatiana

    Cadou de ziua mea! ❤️https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-tefal-wizzo-qb310138-1000-w-7-viteze-turbo-bol-4-l-alb.html

  76. Vinczi-Marta Codruta
  77. Oana Trif

    Un cadou pe care l-am și făcut deja mamei, dar l-as face oricărei prietene cu siguranță: https://www.flanco.ro/perie-de-indreptat-parul-rowenta-express-air-brush-cf6220f0-1000-w-invelis-ceramic-alb.html

  78. Marian Petronela

    Buna !
    https://www.flanco.ro/espressor-automat-krups-ea816570-1450-w-1-7-l-15-bar-visiniu.html
    L-as darui sotului meu , pt.a savura impreuna o super cafea !

  79. Anca Ungureanu

    https://www.flanco.ro/espressor-manual-zass-zem10-1350-w-1-8-l-16-bar-argintiu.html pentru logodnicul meu. E foarte mare amator de cafea, mai ales că lucrează de acasă și ar fi foarte incantat de genul asta de cadou.

  80. Bianca

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-2-lite-34482-wi-fi-li-ion-0-45-l-control-prin-aplicatie-35-w-statie-de-incarcare-2600-mah-senzor-cadere-alb.html Cadoul perfect atât pentru iubitul meu, care își dorește de foarte mult timp un roboțel, cât și pentru ziua mea de naștere care este exact in ziua extragerii

  81. https://www.flanco.ro/cuptor-incorporabil-bosch-hbf134eb1-multifunctional-66-l-clasa-a.html Dacă as câștiga, i-as dărui mamei acest cuptor. Cel vechi s-a stricat și ii arde prăjiturile. Sigur s-ar bucura nespus.

  82. Oana Dusa

    https://www.flanco.ro/uscator-de-rufe-bosch-wth83001by-condensare-7-kg-clasa-a.html
    Un uscător de haine pentru bunica mea. Tare util e la casa omului ❤️

  83. Maria D

    O statie de calcat pe gustul meu. Pentru ca de cand s-a marit familia sj numarul hainelor s-a marit, insa timpul s-a scurtat. As face-o cadou sotului hahaha, dar si mie, evident 🙂

    https://www.flanco.ro/statie-de-calcat-tefal-gv9571e0-2600-w.html

  84. Bădică Alina

    https://www.flanco.ro/multicooker-inteligent-tefal-cook4me-cy851130-1600-w-6-l-150-retete-6-moduri-de-gatit-alb.html

    I l.as dărui cumnatei mele, deoarece știu că e pe wishlist-ul ei de ceva timp!

  85. Ramona Andronache
  86. Pt iubitul meu stremer. Camera video DVR Mio MiVue 846, Senzor Sony Starvis, Full HD, 60 fps, WiFi, GPS, Unghi vizualizare 150 grade https://www.flanco.ro/camera-video-dvr-mio-mivue-846-senzor-sony-starvis-full-hd-60-fps-wifi-gps-unghi-vizualizare-150-grade.html

  87. https://www.flanco.ro/televizor-smart-led-samsung-32t5372-80-cm-full-hd-1.html
    Pentru soacra mea un tv fiindcă își dorește tare mult

  88. Roxana Ciobanu

    Mama isi doreste mult o combina frigorifica, asa ca mi-as dori sa ii fac un asemenea cadou: https://www.flanco.ro/combina-frigorifica-samsung-rb36t675esa-ef-365-l-clasa-e-clasificare-energetica-veche-clasa-a.html.

  89. Simona Cojocar

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-rr7447wh-wi-fi-0-36-l.html
    I l-as face cadou surorii mele, mama-regina de trei printese ca sa aiba mai mult timp de petrecut in palat cu ele, decat facand curat dupa ele.
    ❤❤❤

  90. Rayana Antoneac

    Bineînțeles ca robotul Rowenta m-ar ajuta mult la curățenia pe care o am de facut zilnic la sediul firmei dar în aceeași masura m-as răsfăța cu cafea proaspătă făcută la acest espressor: https://www.flanco.ro/automat-de-cafea-de-longhi-ecam22110-1-8-l-negru.html

  91. Irina Focsa

    I-as face cadou iubitului meu un blender https://www.flanco.ro/blender-nutribullet-original-600-w-1-viteza-cupa-inalta-0-7-l-argintiu.html ca sa-l folosim amandoi

  92. Georgiana Pop

    https://www.flanco.ro/smartwatch-huawei-watch-gt-2-46mm-pebble-brown.html Tatălui meu i-as face cadou acest smartwatch, e mare fan gadget-uri și știu ca s-ar bucura sa îl aibă. Mulțumesc pentru oportunitate!

  93. Alexandra Codau

    Buna Teo!
    Mi-ar placea sa ii cumpar sotului meu un ceas Apple de ziua lui, in 20 Aprilie. Te pup!
    https://www.flanco.ro/apple-watch-series-7-gps-45mm-midnight-aluminium-case-midnight-sport-band.html

  94. Alina Cebotari

    Buna Teo,
    Am sa-i fac cadou de Paste prietenei mele acest mixer minunat:
    https://www.flanco.ro/mixer-de-mana-bosch-mfq3650x-500-w-5-viteze-turbo-negru.html

  95. Oana Terec

    https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-xiaomi-mi-air-purifier-3h-380-m-179-h.html
    Pe acesta îl folosesc non-stop din Martie 2020; nu aș mai renunța la el niciodată ❤️ L-aș dărui sorei mele.

  96. Alina Chiscan

    https://www.flanco.ro/aparat-de-spalat-cu-presiune-karcher-k2-classic-1400-w-110-bar-360-l-h.html soțul ar fi bucuros cu siguranță cu un așa ajutor la spălat mașina

  97. Ana-Maria Moldovan

    https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-kenwood-kmix-kmx750rd-1000-w-6-viteze-bol-5-l-rosu.html pentru mama mea, deoarece ea m-a invatat sa gatesc si sa prajituresc.

  98. Andreea Costan

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-x-plorer-serie-120-ai-rr7867wh-wi-fi-li-ion-120-min-0-7-l-control-prin-aplicatie-6-senzori-perie-de-cauciuc-nivel-zgomot-65-db-a-alb.html ❤cadoul mult așteptat pentru mine și copii mei de Paște și pentru ca doar asa poate o sa am și eu timp pentru mine

  99. Emilia Duma

    I-as face codou mamei mele un tocator de legume:
    https://www.flanco.ro/tocator-bosch-mmr08r2-400-w-0-8-l-rosu.html

  100. Dinu Maria Otilia

    I-aș face cadou mamei mele, un astfel de aspirator. Coxartroza bilaterala nu ii permite să se mai poată mișca, ca și pana acum iar curățenia a devenit o corvoada.
    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-rr7447wh-wi-fi-0-36-l.html

  101. Mihaita Gatea
  102. Badea Daniela

    https://www.flanco.ro/televizor-smart-qled-samsung-55q70a-138-cm-ultra-hd-4k.html Un smart TV pentru părinții mei sa te poată vedea mai bine ca adora rețetele tale la fel ca și noi! ❤️

  103. Anda Gabriela Moc
  104. Loredana Cristiana Cetateanu
  105. Țupa Cristina

    https://www.flanco.ro/oala-sub-presiune-electrica-multifunctionala-tefal-one-pot-cy505e30-1200-w-6-l-negru-argintiu.html
    Acesta cadou l-as oferi surorii mele deoarece si-l doreste foarte mult. O primăvară kinunată

  106. Catalina

    Cu siguranță mi-ar plăcea sa ii ofer mamei mele cadou acest aspirator. Sunt convinsa ca ii va ușura tare mult tot procesul de curățenie la care ea tine atât de mult. Te îmbrățișez.
    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-x-plorer-serie-120-ai-rr7867wh-wi-fi-li-ion-120-min-0-7-l-control-prin-aplicatie-6-senzori-perie-de-cauciuc-nivel-zgomot-65-db-a-alb.html

  107. Ancuta Mila

    Buna ziua:) acesta este obiectul pe care as dori sa il fac cadou cumnatei mele
    https://www.flanco.ro/telefon-mobil-apple-iphone-12-5g-128gb-black.html

  108. Mihaela

    https://www.flanco.ro/robot-de-bucatarie-bosch-mum9a66r00-1600-w-7-viteze-bol-3-5-l-rosu.html
    L-as face cadou fetitei mele care are 8 ani si careia ii place sa faca prajituri. 🙂

  109. Cristina Lazăr

    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-animal-kit-rr7455wh-mop-wi-fi-0-36-l-14-4-v.html
    Sunt de mult cu ochii pe acest tip de robot și sunt sigură că ar fi un cadou minunat pentru oricine!

  110. Andreea Muntean

    Imi doresc sa ii pot oferi telefonul acesta soacrei mele https://www.flanco.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-m11-32gb-dual-sim-negru.html#reviews

  111. Madalina Mercare

    Ah, fiul meu isi doreste un ceas de tip smartwatch. Cred ca m-as orienta spre unul de genul acesta: https://www.flanco.ro/smartwatch-garmin-forerunner-55-gps-negru.html

  112. Lupu Anamaria Bianca

    Acest produs l-aș face cadou prietenului meu. Și-l dorește foarte mult. https://www.flanco.ro/televizor-smart-led-samsung-50tu7092-125-cm-ultra-hd-4k.html

  113. https://www.flanco.ro/friteuza-fara-ulei-philips-airfryer-xxl-hd9650-90-2225-w-1-4-kg.html

    Cel mai frumos cadou, e cel pentru bucatarie. ❤️
    Si ce poate fi mai bun decat un produs in care sa investesti si pentru sanatate, si pentru bugetul familiei ?

  114. Raluca Leafu

    https://www.flanco.ro/aspirator-vertical-cu-abur-rowenta-clean-steam-multi-ry8561wh-0-5-l-1700-w.html Mi-as face cadou chiar mie acest aspirator pentru ca nu sunt fan spalat pe jos si pare ca mi-ar face viata mai usoara.

  115. Loredana Golumbeanu

    Pentru ca e nascut in aceasta luna, as alege sa fac cadou un scaun gaming pentru sotul meu ❤️:
    https://www.flanco.ro/scaun-gaming-serioux-theon-negru-visiniu.html

  116. https://www.flanco.ro/purificator-de-aer-rowenta-purifier-pure-air-pu3040f0.html Cadoul ideal pentru familia care traieste intr-un oras foarte aglomerat

  117. Ioana Dragan

    https://www.flanco.ro/espressor-automat-delonghi-magnifica-s-ecam-23-260-b-1450-w-1-8-l-15-bar-negru.html
    Pentru că iubim toți cafeaua, le-aș face cadou părinților mei un espressor

  118. https://www.flanco.ro/aspirator-robot-x-plorer-serie-120-ai-rr7867wh-wi-fi-li-ion-120-min-0-7-l-control-prin-aplicatie-6-senzori-perie-de-cauciuc-nivel-zgomot-65-db-a-alb.html m-aș bucura sa câștig acest aspirator pentru căsuța noastră cea nouă în care urmează sa ne mutam mulțumim frumos pentru Giveaway

  119. https://www.flanco.ro/aspirator-robot-x-plorer-serie-120-ai-rr7867wh-wi-fi-li-ion-120-min-0-7-l-control-prin-aplicatie-6-senzori-perie-de-cauciuc-nivel-zgomot-65-db-a-alb.html
    M-aș bucura sa câștig acest aspirator pentru căsuța noastră cea nouă în care urmează sa ne mutam mulțumim frumos pentru #Giveaway

  120. Mi ar plăcea sa am acest tip de expresie sa mi beau cafeaua cu placere.

  121. Cătălina Antoniu

    Mi-ar plăcea să fac cadou acest grătar electric familiei mele: https://www.flanco.ro/sandwich-maker-cu-plita-russell-hobbs-17888-56-1800-w-negru-argintiu-1.html

  122. Chesăuan Florina Flavia

    Aspiratorul de mai jos l-as face cadou mamei si soacrei mele. Si eu imi doresc un aatfel de aspirator care sa faca curățenie in locul meu in timp ce eu petrec timpul cu familia si copilul meu. https://www.flanco.ro/aspirator-robot-x-plorer-serie-120-ai-rr7867wh-wi-fi-li-ion-120-min-0-7-l-control-prin-aplicatie-6-senzori-perie-de-cauciuc-nivel-zgomot-65-db-a-alb.html

  123. APOSTOL VIORICA
  124. Ioan T

    M-as bucura daca am avea in sfarsit un aspirator robot. Ne-ar usura munca mie si sotiei. https://www.flanco.ro/aspirator-robot-rowenta-x-plorer-serie-60-rr7447wh-wi-fi-0-36-l.html

  125. Olteanu Maria
  126. Bună! Eu îmi doresc aspiratorul prezentat de tine. Chiar de curând am achiziționat un purificator de aer de la Flanco și cred că vor face echipă bună împreună pentru împrospătarea atmosferei. 🙂
    https://www.flanco.ro/aspirator-robot-x-plorer-serie-120-ai-rr7867wh-wi-fi-li-ion-120-min-0-7-l-control-prin-aplicatie-6-senzori-perie-de-cauciuc-nivel-zgomot-65-db-a-alb.html

  127. Andreea Badea

    https://www.flanco.ro/televizor-smart-led-samsung-ue32t4302-80-cm-hd.html, un super produs pe care l-as face cadou cu drag parintilor mei!

  128. Manea ionela nicoleta

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.