Ciuperci umplute

Ingrediente:
– 300 g champignoane cu tot cu codite
– o ceapa
– doi catei de usturoi
– 3 linguri de parmesan
– mirodenii dupa gust
– frunze de patrunjel
– crema de branza cu verdeata (recomand Hochland cu Verdeata sau Castraveti, Philadelphia cu verdeata sau Rama Creme Bonjour cu verdeata sau ardei)

Procedura: se toaca coditele ciupercilor impreuna cu ceapa si usturoiul si se calesc. Se iau de pe foc si se amesteca cu crema de branza si mirodeniile (busuioc, oregano, frunze de patrunjel). Se umplu ciupercile si se introduc la cuptor, intr-un vas uns cu putin ulei. Se tin minim 30 de min.

14 Comments

  1. Cinezee

    imi plac ciupercile la nebuniee ,arata asa de delicios la tine acolo , umplute nu am afcut cred ca o sa ma puc si eu sa le fac

  2. Chiar te invit sa le faci si sa imi comunici cum ti-au iesit si sa imi dai dreptate ca sunt…BESTIALEEEEE…crema de branza face toti banii!

  3. Anonymous

    Si eu fac astfel de ciuperci la cuptor, dar le umplu numai cu coditele+ceapa calita, apoi rad branza deasupra. Sunt grozave. O sa incerc si crema de branza. Multumesc pt retete!

  4. Anonymous

    buna! se pot consuma si reci?
    multumesc

  5. Anonymous

    draga theo arata super ciupercile tale dar eu fac pentru fiul meu in felul urmator curat ciupercile pun putina sare le dau la cuptor putin intre timp pregatesc umplutura astfel tai sunca presta foatre marunt razuiesc cascaval pun un ou intreg in compozitie amestec totul adaug si frunze de patrunjel tocate marunt si umplu ciupercile nu inainte de a le goli de zeama lasata le las sa se rumeneasca si pofta buna:-bd

  6. Anonymous

    Buna Teo,
    ador site-ul tau si am inceput sa gatesc incet incet saptamanal cate o reteta de la tine.
    In ceea ce priveste acesta reteta doresc sa te intreb cand anume se aduga parmezanul caci nu este specificat
    Pupici

  7. parmezanul se pune la final, deasupra pt a acoperi ciupercile… se vede in poze..

  8. lizuca

    Super faina reteta.. imi aminteste de o alta in care se foloseste ca umplutura branza feta amestecata cu putin marar, dupa care "se pune capac" dintr-o feliuta de cabanos sau salamior putin afumat… in final se trec ciupercutele prin compozitie de snitzel si se coc in baie de ulei fierbinte… Sunt delicioase, mai ales ca pot fi servite atat calde cat si reci…

  9. Anonymous

    E interesanta reteta dar iese mult mai bine daca se coc mai intai ciupercile la coptor dupa aia sa se umple si bagate iara la cuptor.Sunt mult mai gustoase va garantez,asa nu lasa multa apa.

  10. Anonymous

    heh, eu, personal le fac asa:Iau coditele jos, curat ciupercutele de coaja(evident :P),le pun in tavita, pun cate o feliuta de carnat afumat, un pic de branza/smantana/cascaval in functie de ce am atunci, le sarez un pic, si … le bag in cuptor.sau acelasi lucru, intr-o tigaie cu capac la foc mic pe aragaz.
    cu drag, Lucian 😀

  11. Anonymous

    esti cea mai tare

  12. Anonymous

    salutari eu fac ciupercile umplute la fel dar la sfarsit dupa ce le_am umplut le dau prin faina si ou si le prajesc in ulei incins bine……pupici

  13. cornelia

    hello fetele, eu acum chiar am ciuperci umplute cu urda frecata cu unt, branza sarata, ceapa, verdeata, smantana. minunate

  14. Anonymous

    faine retele..pt cineva care acum incepe sa gateasca

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.