O gustare rapida sau o cina usoara? Sau mai bine un aperitiv inainte de o masa copioasa? Indiferent pentru ce alegeti sa folositi reteta, e o alegere foarte buna si mai ales foarte simplu de facut. Nu ia mai mult de 10 minute!
Ingrediente:
– paine neagra, graham cu masline etc
– mozzarella
– praf de usturoi
– ierburi aromate (busuioc, oregano, cimbru, rozmarin, patrunjel etc)
– ulei de masline sau unt
Procedura e mai mult decat simpla: taiem feliile de paine, de grosime potrivita. Le stropim cu putin ulei de masine sau le ungem cu unt. Punem pe fiecare felie de paine feliile de mozarella si condimentam cu usturoiul si verdeturile. Asezam feliile de paine aromata intr-o tava, fara adaos de grasime si dam la cuptorul incins, pana cand mozarella se topeste frumos.
Cam asta e, una dintre cele mai simple, dar totusi de efect retete culinare. Noi am servit cu salata de cruditati. O cina pe cinste, foarte aromata si mai ales foarte light!
Draga Teo, iti urmaresc de multa vreme blogul, e nemaipomenit. iti am o intrebare sau o rugaminte – de fapt ambele. Pe blogul pe care mi l-am facut de curand, te-am adaugat si pe tine si pe inca o fata (nu cunosc prea multe, sunt noua in zona) la blogurile pe care le urmaresc. Apoi citind pe aiurea, intr-un blog, un baiat se declara foarte deranjat ca o fata il adaugase la lista ei de bloguri fara sa-l intrebe. De aceea vreau sa te rog sa-mi spui daca tu esti de acord sa fii in lista mea. Cu multumiri, Laura
Laura draga, stai linistita, cum sa ma supar???
Am vazut ca si tu esti graviduta, in saptamana 34. Eu sunt in 35 🙂 sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos! te pup, si pe tine si burtica!
Multumesc frumos.:)
Am intrat si eu in saptamana 35. Doamne ajuta si sa ne bucuram de bebeii nostri.
Abia am mancat si tot salizez…daca iti mai vizitez mult bogul o sa incep sa ma ingras:)
reteta asta e pe gustul meu.ieri am fost in kaufland si am vazut paine cu masline si n-am putut sa nu cumpar.diseara fac paine aromata.ms pt reteta:*
sper ca v-a placut tuturor painica aromata…o reteta ff simpla dar de efect!
Draga Teo,
Delicios !
ai niste retete traznet.
eu caut de mult reteta lipiei libaneze si n-am dat de ea , cumva ai vreo idee cum se face , sa iasa cat de cat libaneza , nu de alta dar eu produc grau si e pacat sa cumpar faina altora .
cu respect florin
Dupa 2 zile de ardei umpluti, avem nevoie de o cina light, iar reteta asta e exact pe gustul meu. Se face in seara asta.
super retetele iti multumesc ca reusesc sa fac manacare f buna te pupam
Buna Teo.Nici nu sti cat de mult imi plac retele tale.de fiecare data cand iti vizitez blogul am apa in gura:D Esti un om deosebit si intr-adevar ai facut o treaba minunata cu acest blog dandu-ne noua, cititorilor, ocazia de a invata cum sa gatim.Tine-o tot asa si multa sanatate tie si intregii tale famili.La mai multe retele.te pup
Astea sunt preferatele mele dar eu pun si felii de ceapa sub brinza si susan .