Spaghetti coapte cu rosii

Spaghetti coapte cu rosii, ceapa si mirodenii – o reteta rapida, foarte usor de pregatit, cu ingrediente la indemana si plina de savoare! Este genul de masa perfecta pentru zilele de vacanta, cand nu ai prea mult timp de petrecut in bucatarie sau pentru mesele/cinele in care vrei sa aduni toata familia in jurul mesei. Este o masa echilibrata si o reteta usor de adaptat in functie de gusturile voastre.

Spaghetti coapte cu rosii

Puteti adauga ardei taiati cubulete, porumb, mazare, spanac sau alte legume preferate de cei mici si cei mari deopotriva. Daca doriti sa adaugati carne la reteta de Spaghetti coapte cu rosii, puteti folosi cubulete de bacon, cubulete de piept de pui sau carne tocata, pe care le rumeniti in tigaie, cu putin ulei de masline, inainte de a le adauga in tava. Puteti folosi apa sau supa de pui/legume.

Spaghetti coapte cu rosii

Reteta Spaghetti coapte cu rosii este inspirata de campania Paste Baneasa pentru cel mai nou film Disney si Pixar, Intors pe Dos 2, fiind o combinatie de TOATE emotiile si toate aromele intr-o singura tava, pentru niste spaghetti cremoase si absolut savuroase!

Prietenii de la Baneasa au un concurs special pentru tine! Cumpara cel putin 2 produse participante in promotie, scaneaza codul QR de pe ambalaj si inscrie bonul fiscal pe pagina concursului. Sarbatoreste lansarea filmului Intors pe Dos 2, cea mai noua productie Disney si Pixar si poti castiga super premii! Vezi noul film la cinema!

Spaghetti coapte cu rosii

Spaghetti coapte cu rosii, ceapa si mirodenii – ingrediente pentru 6 portii

  • 350g spaghetti Baneasa
  • 500g sos de rosii
  • 750ml apă sau supa de pui/legume
  • 2 lingurițe oregano
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper
  • ceapă
  • 4-5 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100g mozzarella răzuită

Spaghetti coapte cu rosii

Mod de preparare

  1. Incigem cuptorul la 180°C si ungem cu putin ulei un vas termorezistent, de 25x15cm.
  2. Rupem spaghettele la jumatate si le asezam in tava.
  3. Punem pe rand restul de ingrediente: sosul de rosii, ceapa taiata fasii, usturoiul trecut prin presa, sare, piper, oregano, busuioc. Amestecam foarte bine.
  4. Turnam apa sau supa de pui/legume, cat sa acopere bine pastele. Punem si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
  5. Dam la cuptor 20 de minute, dupa care scoatem tava, amestecam foarte bine si dam la cuptor alte 20 min. Punem deasupra mozzarella razuita si dam la cuptor alte 8-10 minute sau pana branza e topita.

Spaghetti coapte cu rosii

Spaghetti coapte cu rosii

Reteta de Spaghetti coapte cu rosii este gata! O servim cu busuioc proaspat, cat e inva fierbinte. Sa va fie de cel mai bine!

Spaghetti coapte cu rosii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.