Sandwich vegetarian cu salata de naut

Sandwich vegetarian cu salata de naut – o idee excelenta pentru un pranz sau o cina gustoasa, in varianta vegetariana, plinaaa de arome si legume!

Sandwich vegetarian cu salata de naut

Vom pregati impreuna o salata de naut foarte speciala, intr-o combinatie inedita cu castrevti proaspeti si crocanti. Este o salata super fresh, care se mentine proaspata cateva zile bune la frigider, deci o poti avea mereu la indemana. Este o salata economica, cu putin ingrediente, dar foarte gustoasa.

Sandwich vegetarian cu salata de naut

Pentru reteta de sandwich vegetarian completam salata de naut cu legume coapte, rosii suculente si paine multicereale prajita! Toate ingredientele necesare va asteapta in magazinele LIDL, iar pentru si mai multe idei de retete, va asteptam in Bucataria LIDL.

Sandwich vegetarian cu salata de naut

Sandwich vegetarian cu salata de naut – ingrediente pentru 6 portii

  • 500g naut din conserva Sol&Mar
  • 2 castraveti cornichon
  • ceapa alba mica
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri maioneza vegetala
  • o vanata mare
  • 2 dovlecei/zucchini
  • 2 linguri ulei de masline Primadonna
  • 2 rosii
  • paine multicereale

Sandwich vegetarian cu salata de naut

Mai inti ne ocupam de naut – il scurgem din conserva intr-o sita si il spalam foarte bine cu apa rece, in mai multe ape. Indepartam, pe cat posibil, pielitele de pe boabele de naut. Il tamponam apoi bine cu in servetel de hartie si il asezam intr-un bol incapator. Il strivim cu furculita sau ustensila pentru piure de cartofi. Taiem castravetle si ceapa foarte fin, le adaugam peste naut. Adaugam si usturoiul trecut prin presa, maioneza si amestecam. Condimentam dupa gust cu sare, piper si zeama de laaie dupa gust. Dam salata de naut la rece pana in momentul folosirii.

Sandwich vegetarian cu salata de naut

Spalam vinata si dovleceii si le taim, pe lung, in felii de 0.5 cm grosime. Le stropim cu ulei de masline si le condimentam cu sare si piper inainte de a le praji in tigaia grill, pana sunt rumenite pe ambele parti.

Pentru a asambla sandwich-ul, pe fiecare felie de paine punem un strat generos de salata de naut, apoi vanata, dovlecel, inca un strat de salata de naut, felii de rosii si acoperim cu a doua felie de paine. Painea am prajit-o in aceeasi tigaie grill in care am prajit si legumele, stropind-o cu putin ulei de masline. Painea multicereale este perfecta pentru astfel de retete pentru ca e foarte crocanta si multitudinea de seminte si cereale va da un extra-gust sandwich-ului.

Sandwich vegetarian cu salata de naut

Reteta de Sandwich vegetarian cu salata de naut este gata si promit ca va fi pe gustul vostru, indiferent ca sunteti vegetarieni sau nu! Sa va fie de cel mai bine si pofta buna!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.