Terci rece cu dovleac

Terci rece cu dovleac – reteta perfecta pentru orice inceput de zi de toamna. Dar nu numai. Stiati ca putem congela piureul de dovleac si sa il folosim pe tot parcursul anului la fel de fel de retete? Simplu si usor! Sper sa va inspire si pe voi sa pregatiti un mic dejun super delicios pentru toata familia.

Terci rece cu dovleac

Ce imi place super mult la terciul la rece este faptul ca il pregătesc seara, iar a doua zi dimineata am mic dejunul gata pregatit. Se trezeste cineva înfometat? Nicio problema, avem terci gustos gata de savurat!

Pentru servirea retetei Terci rece cu dovleac putem folosi mix de alune si seminte, in functie de preferinte. Nu vrem alune? Terciul este super gustos si simplu, ca atare.

Toate ingredientele necesare pentru reteta de Terci rece cu dovleac va asteapta in magazinele LIDL. Petnru si mai multa inspiratie, va invitam sa vizitati BUCATARIA LIDL, unde veti gasi o adevarata enciclopedie de retete care abia asteapta sa fie testate in bucataria voastra!

Terci rece cu dovleac

Ingrediente Terci rece cu dovleac – 2 portii

  • ½ cana fulgi de ovaz Crownfield
  • ½ cana lapte Pilos
  • ½ cana piure de dovleac
  • ½ cana iaurt vanilie Milbona
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 linguri sirop de agave
  • 2 linguri mix nuci Alesto

*½ cana=125ml

Cum pregatim repede-repede acest terci? Foarte simplu! Vom pune toate ingredientele intr-un bol si amestecam. Turnam terciul intr-un borcan sau intr-un bol si dam la rece minimum 3-4 ore sau peste noapte.

terci de ovaz cu dovleac

Inainte de servire adaugam mix de alune maruntit din cutit. La fel de bine putem folosi in Terci rece cu dovleac si cubulete de mere, pere sau gutui, pentru extra aroma de iarna! Incearca si reteta de BAKED OATS sau Terci copt

Terci rece cu dovleac

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.