Rulouri pizza cu varza kale – o idee delicioasa pentru pranz sau cina! Varza Kale este considerata un superaliment, fiind o explozie de vitamine si minerale benefice organismului. Pe langa faptul ca este super sanatoasa, are si un gust deosebit, care merge perfect alaturi de ciuperci si carnati in reteta de Rulouri pizza cu varza kale!
Vrei sa prepari aluatul pentru pizza in casa? Iti las aici o reteta super rapida – Aluat pentru pizza facut in blender – nu e nevoie de framantare, toata treaba o face robotul de bucatarie! Poti dubla foarte usor cantitatile din reteta pentru mai multe pizza. Din cantitatile date iese o pizza mare, coapta in tava de la cuptor.
Toate ingredientele necesare pentru reteta de Rulouri pizza cu varza kale va asteapta in magazinele LIDL. Si mai multe idei de pizza te asteapta pe Bucataria Lidl! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!
Ingrediente pentru 4-6 portii de Rulouri pizza cu varza kale
- 500g aluat pentru pizza
- 500g carnati proaspeti Camara Noastra
- 500g ciuperci champignon
- 4-5 frunze varza kale
- 2 linguri ulei de masline Primadonna
- 4 linguri sos de rosii pentru pizza Combino
- 200g mozzarella Lovilio
- sare, piper, mix condimente pentru carne tocata
Mai intai pregatim ingredientele – spalam varza kale, indepartam cotoarele, o rupem bucati mai mici. Spalam foarte bine ciupercile si le stergem cu un servetel de hartie. Taiem ciupercile marunt.
Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul de masline. Scoatem membrana carnatilor si ii prajim la foc mediu, pana sunt rumeniti. Folosim o spatula sau o lingura de lemn pentru a rupe bucatile mai mari de carne.
Peste carnea rumenita adaugam ciupercile si varza kale. Condimentam dupa gust. Lasam totul pe foc pana varza este moale, ciupercile sunt facute si a scazut tot lichidul lasat de legume.
Intre timp, incingem cuptorul la 200°C si tapetam cu unt sau ulei o forma de copt cu diametrul de 20-22cm.
Scoatem aluatul de pizza din ambalaj si il desfasuram pe blatul de lucru. Ungem cu sos de rosii. Punem deasupra amestecul de carne si kale. Nivelam cu spatula.
Presaram mozzarella din abundenta si o apasam usor cu mana sau spatula. Rulam cat de strans foaia de aluat. O taiem in felii de 2-3cm grosime. Asezam feliile in tava, dam la cuptor.
Coacem rulourile 20-25 min sau pana sunt rumenite. In ultimele 5 minute la cuptor, punem extra mozzarella pentru gratinare.
Reteta de Rulouri pizza este gata! Sa va fie de cel mai bine!
Unde ai gasit kale? E nemaipomenita, dar la noi nu se prea gaseste…
Adevarul e ca nu se gaseste mereu in supermarketuri. La Lidl am gasit eu.