Cheesecake rapid cu fructe

Cheesecake rapid cu fructe este o reteta atat de usor de preparat dar atat de plina de savoare si arome! Daca m-ati intreba pe mine, as spune ca reteta de Cheesecake rapid cu fructe este primavara adunata intr-un desert! Fructe proaspete, aroma subtila de vanilie si mai ales un desert racoritor!

Cheesecake rapid cu fructe

V-am povestit de mai multe ori despre crema de branza Goldessa de la LIDL si cu mare drag vi-o recomand in continuare pentru toate retetele de cheescake, fie ele in varianta fara coacere, cum e reteta de azi, dar si in varianta clasica, de New York Cheesecake sau orice cheesecake copt. Este foarte cremoasa, usor sarata, iar asta scoate si mai mult in evidenta aromele cheesecake-ului.

Cheesecake rapid cu fructe

Cheesecake rapid cu fructe – tot ce trebuie sa stii despre reteta

  • Putem dubla sau tripla foarte usor cantitatile din reteta pentru o petrecere.
  • In functie de cat de dulci sunt fructele pe care le folosim, putem renunta la zaharul din reteta si asta o face mult mai prietenoasa pentru cei mici.
  • Pentru un plus de aroma, putem adauga un praf de scortisoara in biscutii macinati.
  • Cateva secrete pentru ca smantana dulce sa se transforme intr-o frisca delicioasa? E foarte important ca smantana dulce sa fie foarte rece. De aceea va recomand sa o tinem la congelator 5-10 minute inainte de folosire. La fel si bolul in care batem frisca si paletele mixerului. Smantana dulce trebuie batuta pana se transforma intr-o spuma cremoasa. Daca o batem prea mult, se va transforma in unt.
  • Daca pregatim reteta cu un timp inainte de servire, nu uitam sa o dam la rece si sa o decoram doar inainte de servire, pentru ca fructele sa ramana cat mai proaspete si aspectuoase.

Cheesecake rapid cu fructe

Ingrediente pentru 4 portii de Cheesecake rapid cu fructe:

  • 100g biscuiti digestivi Sondey
  • 200ml smantana dulce pentru frisca Pilos
  • 200g crema de branza natur Goldessa
  • 80h zahar pudra vanilat Belbake
  • 8 capsuni
  • 50g afine
  • miezul de la ½ pastaie de vanilie Belbake
  • fructe pentru decor

Toate ingredientele necesare retetei de Cheesecake rapid cu fructe va asteapta in magazinele LIDL.

cheesecake rapid cu fructe

Pentru reteta VIDEO de CHEESECAKE RAPID CU FRUCTE, apasa PLAY in fereastra de mai jos! ♥ Nu uita sa te abonezi la canalul de YouTube Teo’s Kitchen(click AICI)♥

Mod de preparare Cheesecake rapid cu fructe

  1. Dam biscuitii prin blender pana sunt maruntiti. Ii distribuim in mod egale in paharele pentru servire.
  2. Dam fructele prin blender pana obtinem un piure. Il trecem prin sita pentru a elimina semintele.
  3. Intr-un bol incapator amestecam cu mixerul crema de branza, frisca batuta, zaharul pudra, vanilia, piureul de fructe. Amestecam pana obtinem o crema omogena.
  4. Nu ne ramane decat sa asamblam deliciosul Cheesecake rapid cu fructe si sa il decoram cu fructe proaspete, frisca batuta sau sos de fructe/ciocolata. Sa va fie de cel mai bine.

cheesecake rapid cu fructe

Sper ca reteta de Cheesecake rapid cu fructe sa fie pe mesele voastre in sezonul primavara-vara, in diverse combinatii de fructe! Sa va fie de cel mai bine! Pentru intreaga colectie de retete de CHEESECAKE, apasa AICI!

cheesecake rapid cu fructe

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.