Bautura desert cu INKA

Azi pregatim impreuna o reteta perfecta pentru zilele si serile reci de iarna – Bautura desert cu Inka 🖤

bautura desert cu inka

Este o bautura super-aromata si cremoasa, un adevarat desert! Se pregateste usor si merge perfect la un film de Craciun sau la pachet, la birou, cand ii duceti pe cei mici la scoala sau in diminetile lenese, de weekend. Bautura desert cu Inka este perfecta langa muffins din faina integrala sau pancakes, pentru un mic dejun plin de enegie si savoare.

bautura desert cu inka

Bautura Inka face parte din viata mea de cand imi aduc aminte! Mama o folosea mereu, era una din bauturile ei preferate si avea si o prajitura minunata – Prajitura Inka – pe care ne-o pregatea de Crăciun sau la mesele de duminică, in familie.

bautura desert cu inka

Anul trecut v-am prezentam cateva retete delicioase pe baza de Bautura INKA si foarte multe dintr voi mi-ati scris ca le-ati incercat, v-au placut si au facut parte din meniul vostru de Craciun si Revelion. Va las retetele mai jos, abia asteapta sa fie incercate de Gospo-Divele iscusite!

Panna Cotta cu Inka – Este un desert fin, care arata foarte elegant si pe care il puteti pregati cu 2 zile inainte, astfel nu mai aveti grija desertului!

Prajitura cu Inka – prajitura de care va povesteam mai sus – este una dintre primele retete publicate pe blog, tocmai pentru ca este o prajitura cu traditie in familie si a fost incercata de sute de gospodina!

Biscuiti cu Inka – o reteta care va aduce zambetul pe fetele tuturor musafirilor Craciunul acesta!

bautura desert cu inka

Bautura desert cu INKA – Bautura perfecta pentru Sarbatori in familie 🖤

Asa ca anul acesta m-am gandit exact la voi: gospodinele care fac liste de cumparaturi, care isi scriu retetele in caietele lor speciale, care se pregatesc din timp pentru Sarbatorile de Iarna si nu omit niciun aspect. Pentru voi am pregatit reteta de azi – Bautura – menita sa va ofere un moment de rasfat, un moment numai al vostru, in care sa va relaxati, sa va adunati gandurile si sa va pregatiti…pentru si mai multe pregatiri pentru Craciun! In plus, este o bautura desert potrivita pentru intreaga familie si cu siguranta va impresiona toti musafirii!

INKA este o bautura cunoscuta si iubita la in toata lumea, ca un substitute excelent al cafelei, din ingrediente 100% naturale si fabricate dupa aceeasi reteta traditionala, inca din 1971. Secara, orzul și cicoarea sunt foarte bogate din punct de vedere nutritional, contin minerale (magneziu, calciu, fier, zinc) dar si Vitamina B si fibre, fiind recunoscute pentru ca faciliteaza digestia si accelereaza metabolismul.

bautura desert cu inka

De ce iubesc INKA? Este potrivita pentru toata familia, are o spuma fina si delicata, pot sa o folosesc pentru bauturi calde sau reci, cu lapte, lapte vegetal (de midgale e preferatul meu) sau apa. Niciodata nu lipseste din camara mea!

Ingrediente pentru o portie de Bautura desert cu Inka:

  • 2 lingurite de bautura Inka
  • 150ml de lapte
  • 2 linguri mascarpone
  • 1/2 lingurita cardamon macinat
  • 1/2 lingurita nucsoara/scortisoara
  • 2 lingurite miere
  • coaja rasa de portocala pentru decor

bautura desert cu inka

Pentru modul de preparare al retetei de Bautura desert cu Inka, apasa PLAY in fereastra de mai jos 🖤 Nu uita sa te abonezi la canalul de YouTube Teo’s Kitchen AICI: http://bit.ly/2kN0JaT ♥

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.